Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Oduvijek sam se palila na mlade momke!

Zovem se Matilda, i imam četrdeset godina. Živim zajedno sa sinom koji ima devetnaest godina. Imam dugu plavu kosu, sise prave petice i jako veliku guzu. Razvedena sam već deset godina. Nisam ni slutila da žena u mojim godinama može da bude predmet žudnje mladih dečaka koji su bili frendovi od mog sina. Nisam ni slutila da su oni kod nas više dolazili zbog mene nego zbog njega. Voljela sam uvijek da se oblačim jako izazovno. Svidela mi se moram priznati ideja da palim mlade dečke kada dođu i da vidim izbočine njihovih mladih kurčeva na hlačama.

Znala sam da mladi mogu dosta puta da ševe i da im se ponovo diže. Moja pica vremenom se počela buditi i davati mi signale da želi da proba mlado meso u sebi. Jednog popodneva sam ugledala u sobi pošto su vrata bila lagano otvorena moga sina kako drka na moje gaćice. Iako je to bilo zabranjeno napalila sam se. Ostala sam do kraja da vidim šta će se desiti. Nastavio ga je drkati zatvorenih očiju. Pričao je nešto što ja jasno nisam mogla čuti sve dok nije počela da izlazi sprema iz njegovog mladog kurca.

Bila sam napaljena kao neka šiparica i da mi nije sin bio u pitanju istog trenutka bi ušla u sobu i pojebala se sa njim. Toliko me je zaavrbila moja obrijana pica da sam istog momenta otišla u sobu i počela da mastirbiram. Shvatila sam da je to moj sin i da ne želim imati sa njim ništa, ali zato su tu bili njegovi drugari koje sam isto tako zamišljala kako drkaju i kakve mlade kurčeve imaju. Željela sam jako te mlade kurčeve u sebi. U meni se javila ideja kao da sam neka obična kujica.

Sutradan uveče je došao Petar drug mog sina da ga traži da idu do grada. Pošto je on već bio izašao ponudila sam ga da uđe. Pristao je. Na sebi sam imala usku kratku haljinicu i gore usku majicu na kojoj su se jasno ocrtale moje velike sise. Donijela sam na po sok i sjela preko puta njega. Dok smo pričali lagano sam prebacila nogu preko noge polako da je on jasno mogao videti moje crne gaćice ispod. Njegov pogled je odmah završio na njima. Kurac mu se odmah podigao. Upitala sam ga kakav mu je to kvrga na hlačama.

U tom trenutku se zacrvenio i pokrio je rukama. Nije znao šta da progovori. Došla sam do njena i pomilovala ga rukom preko hlača govoreći da je to normalno i da se nema čega stidjeti. Nije progovara niti riječ, samo me je gledao. Lagano sam ruku zavukla u njegove hlača i počela da mu natežem kožicu preko glavića. Upitala sam ga da li mu je lijepo. Samo je klimnuo glavom u znak odobravanja i zaklopio oči. Uzdisao je duboko. Ubrzo je svršio po mojoj ruci. Izvadila sam je napolje umazanu od sperme a potom i njegov kurac. Iako je svršio bio njegov kurac je bio jako tvrd.

Imao je negde oko sedamnaest centimetara dužine ali je bio jako debeo. Lagano sam glavu spustila u njegovo krilo i počela mu ga pušiti. Uživao je i još više stenjao. Moja pica je već bila jako vlažna i natopila je moje crne gaćice sokovima. Čim sam mu ga ponovo napravila tvrdim ustala sam pomerila gaćice u stranu i sjela na njega. Upitala sam ga ponovo da li mu je lijepo. Odgovorio je da jeste. Nekoliko puta sam promiješala guzom na njegov mladoj i žilavoj kiti a onda počela lagano da se nabijam na njega.

Moja pica je valžila toliko da sam mislila da iz nje teku potoci sokova. Pošto nisam dugo se tucala moja pica je bila jako uska. Osećala sam kako svakim ubodom njegova mlada kurčina širi moju vlažnu picu. Rukama sam ga uhvatila oko vrata i počela se nabijati malo brže na njega. Dok sam to radila rekla sam mu da mi skine majicu i brus. Uradio je to odmah. Tada nije mogao da skine pogled sa mojih velikih sisa koje su se klatile u ritmu mog nabijanja na njegov kurac. Rekla sam mu da ih stavi u svoja usta. Prnijela sam mu jednu sisu.

Stavio je u usta i počeo da cucla moju bradavicu. Nedugo zatim je stavio i drugu i tako pomalo naizmenično ih cuclao dok sam se nabijala na njegov kurac. Popunio me je bio do kraja. U toj pozi poslije mnogo vremena sam svršila prvi put uz jedan veliki uzadah. Tada sam ustala sa njega, otišla do stola i tu se rukama uhvatila za njega a izbacila guzu prema njemu tražeći da me jebe otpozadi. Prišao mi je otpozadi, rukama me uhvatio za kukove i zabio mi jednim potezom do kraja mladi kurac da sam vrisnula od bola.

Malo se i on bio oslobodio i počeo je da hvata ritam. Počeo je sve jače i jače da me tuca a ja glasnije da stenjem. Jako ga je palilo moje stenjanje. Dok me je tucao prebacila sam moju ruku ispod i počela da mu masiram jaja. To je i dovelo do toga da je svršio prije vremena u moju picu. Napunio je do kraja svojom toplom spermom. Čim je izvadio kurac napolje njegova sprema je krenula napolje i počela da se cijedi niz moje butine. Osjećaj je bio fenomenalan. Ponovo sam se osjetila poželjmom ženom.

Tada mi je Petar priznao da je ovo njegov prvi put i da mu je bilo jako lijepo. Zamolila sam ga da ne kaže mom sinu. Obećao je da neće ali ipak se na kraju pohvalio ostalim prijateljima koji su počeli sve češće da dolaze kod nas. Ja sam bila jako srećna jer sam uživala da trošim mlade kurčeve. Svi oni su bili jako nježni i kulturni prema meni i znali su kada dođu da neću moći da odolim a da im nedam moju željenu picu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija