Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Oglas za posao

Tražio sam neki posao po oglasima. Nazvao sam jedan broj iz oglasa, u pitanju je bila neka Proizvodnja namještaja. Javio se neki muški glas i rekao mi da dođem sutra i javim se Anđelki.
Sutradan sam došao, javio se portiru i on je pozvao tu Anđelku. Anđelka me pozvala u svoj ured na razgovor. Dok sam išao za njom gledao sam joj u dupe. Bila je dobra pička u crnim hlačama se sve ocrtavalo. Bila je nešto starija od mene.
Popričali smo nakratko ona je nešto zapisala i cijelo vrijeme se smješkala.

Onda je ustala i krenula nešto da dohvati sa police, ali joj nije išlo. Promatrao sam neko vrijeme to njeno tako savršeno tijelo,tako je bila jebozovna, osjećao sam kako mi se kurac diže. Prišao sam joj s leđa kao da joj pomognem i odmah je uhvatio za pičku preko hlača. Nije od šoka stigla ni da reagira a ja sam je već ljubio po vratu i trljao joj pičku. Samo je stigla da mi kaže „Šta to radiš?“. Ja sam izvadio kurac i drkao ga, a drugom rukom sam joj polako skidao hlače i gaće. Kad sam joj pipnuo pičku bila je sva mokra tako da sam joj ga iz prve umočio. Počeo sam da je guzim tako stojeći iz sve snage,jebao sam je kao lud,a ona se uzdržavala da ne zavrišti, jer je bilo puno ureda,jedan do drugoga. Bilo je tako dobro,možda zbog straha da nam netko ne uleti u njen ured. Jebo sam je s guza neko vrijeme, a ona je u jednom trenutku svršila tako jako da mi je ispao kurac a njoj istekli sokovi iz pičke. Naslonio sam je na stol,onako krut kurac mi je stajao,a ona se guzicom približila i počela se nabijati na njega,masirajući mi jaja.

Gledajući u nju kako se dobro nabija,svršio sam joj u pičku. Zatim sam ga izvadio, obrisao ga od njene hlače i vratio ga u gaće. Ona je i dalje bila nagužena sa spuštenim gaćama i bila zabezeknuta. Rekao sam joj samo „Ništa, ako se odlučiš za mene, javi mi do slijedeće nedjelje.“ i krenuo ka izlazu. Onda je progovorila i pitala za moj broj telefona. Rekao sam joj, a ona ga je zapisala na nekom papiru onako i dalje nagužena i spuštenih gaća i pičke iz koje se cijedila sperma.

Pozdravio sam je i izašao, a da se ona nije ni pomakla,bilo to prekrasno za vidjeti. Savršeno je izgledala,sa onom lijepom povečom guzicom. Zvala me nakon par dana i rekla da dođem na posao. Rekao sam joj da imam drugi posao, gdje već radim i da nisam vise zainteresiran za njihovu firmu. Rekla je da joj je žao,ali da se možemo naći za kavu. Naravno,pristao sam i već te večeri smo se našli na kavi.

Došla je u nekoj kratkoj haljinici,bila je strašno dobra. Popili smo kavu, malo popričali te me zamolila da je odvezem kući.
Naravno pristao sam,kako smo se približavali njenoj kući, pristao sam sa strane i povukao je na sebe.
Podigla je haljinicu, a ispod nje nije imala ništa. Odmah sam izvadio, već kruti kurac,na koji se ona odmah nabila čim ga je vidjela. Jebao sam je tako nekih 10 minuta,skakala je kao luda. Držao sam je za ono dupe i jebao sve jače i jače. Osjetio sam da ču svršiti no nisam se obazirao,pustio sam joj ponovno sve u pičku. Ona se samo nasmijala,obukla se i izašla iz auta.

Kasnije smo se još par puta našli, a sex više nije bio tako dobar kao ta dva puta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija