Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Okovi

Nije lahko biti ono sto jesam. Iskusio sam nesto sto nisam mislio da ću iskusiti.

Bio je dan kao svaki. Standardni protokol jutarnji. Ustani, drkaj, pod tuš, jedi i radi. Bio sam student već neko vrijeme ali sam napustio faks. Sve mi je išlo dobro. Nisam imao djevojku, a trudio sam se naći jednu. Ali bez uspjeha. Počeo sam ići po raznim sajtovima i upoznao razne ljude. Upoznao sam svijet za koji dosad nisam znao.

Kroz priču sa raznim članovima tog sajta svašta sam naučio. Posebno o sebi. Jedna žena mi je zapala za oko. Zvala se Jovana. Bila je plavka u 30-tim virtkog stasa velilih sisa. Ljudi su se okretali za njom svakim korakom pa čak kako su se okretali i nisu pazili kuda hodaju udarali bi u stubove koje kakve.

Sa njom priču započeo standardno. Predstavio se ko sam i šta sam. Na početku je bila standardna priča. Ali sa vremenom prešli smo na intimnije stvari. Ispričali smo jedno drugom naše fantazije i želje. Ali ja sam joj i odao moju tajnu najveću koja ju je osvojila. A to je bila moja nevinost. Nisam imao prilike da se je kutarišem. Dogovor je pao da se upoznao a ona je ionako dolazila u moj grad.

Hotel u kojem je bila je bio blizu mene. Kada sam dosao i pokucao na vrata samo sam cuo ulazi. Ulazeći u sobu primjetio sam da ju samo svijeće osvjetljavaju a Jovane nigdje. Samo sam čuo sjedi na krevet i raskomoti se ubrzo ću izać.

Nestrpljivo sam čekao i znojio sam se. Kada je izašla imala je na sebi mantil. Došla je do mene i poljubila me i dodala kako si mi sladak. Mrnjauu. To mi je olakšalo patnju. Počeli smo pričati kao da se znamo.

Pitala me je šta najviše želim da sa njom doživim. Moj odgovor je bio da želim da izgubim nevinost i da osjetim kako je kad žena ima najlonke na sebi pa muškarac rulom svojom preko njenih nogu prelazi.

Nije dugo trebalo da ispuni mi želju. Uzela je odjecu i otišla u wc kad je izašla čuo sam zvuk štikli kako udaraju od pod i onda njene nove u crnim najlonkama kako izlaze i potom ostatak. Bila je u crnom kožnom korzetu sa halterima koji su čuvali njene najlonke. Na rukama je imala latex rukavice u jednoj ruci je imala bić a u drugoj povodac sa ogrlicom.

Ja sav paraliziran onim što vidim. Samo sam osjetio kako je stavila povodac na mene i da sam odmah pao na koljena. Sad ću ti ispuniti želju ali moraš i ti moju isto. Ja sam samo rekao razumijem. Naredila mi je da se skinem što sam brzo i uradio. Zatim da sjednem u fotelju i raširim noge. Ona se spustila na koljena i počela se igrati sa mojim kurcem.

Pušila ga je kai profesionalac. Nisam vjerovao gdje sam i šta osjećam. Povukla mi je povodac i rekla da padnem na sve četri. Zatim je ona sjela u fotelju i nogu ispružila i rekla hoćuda se sa njom zadovoljiš i da mi je ljubiš. Bez pogovora sam to uradio. Dok sam rukama osjećao taj neopisivi osjećaj najlonki takođe sam uživao u ljubljenju njenih nogu.

Uhvatila me je za kosu i rekla sad ćeš da mi ližeš pičku. Ni riječ nisam stigao progovoriti i već mi je glavu moju zabila u svoje međunožje. Gurao sam jezik što dublje. Kao pas. Mojoj sreći nije bilo kraja. Ona je stenjala i vrištala od uživanja koje sam joj davao. Samo mi je glavu odgurnula, poljubila i bacila na krevet. Lurac mi je već bio dignut. Ona je nogama prešla preko mene i sjela na njega.

Kad je sjela na njega vrisnula je od uživanja. Iako mi je kurac prosječne dužine, bio je debeo što je bilo taman za nju. Nije mogla da odoli skakala je po nejmu. Naučila me je kako da budem njen poslušni pas i njen ljubavnik jebač. Iako sam prvi put svršio u nju njoj to nije smetalo. Ona je to htjela i uzela je moju spermu za svoje posjedstvo. Zabranila mi je da me druge djevojke diraju bez njenog dopuštenja. Ali tako i ja sam dobio moći nad njom.

Sjela je opet na moj kurac po drugi put. Jahala ga je kao da nikad ga nije primila. Osjetila je da treba tu malo da ubaci nešto. Iz ladice je izvadila bočicu gela i namazala svoje latex rukavice i pošto je naravno sišla sa mog kurca, ugurala je prst svoj u moju rupu i počela me jebat tako. Iznenadno kurac moj je postao još tvrđi. Jednom rukom me jebala u šupak a drugom mi ga je drkala. Sperma iz kurca je otišla sva po meni. Ona se samo nagela i polizala je. Legla je pored mene i pričala mi je šta ćemo još da radimo nas dvoje.

Našoj avanturi nije bilo kraja. Posebno našem sljedećem susretu koji je bio još luđi. O tome u sljedećoj prići.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija