Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Olgina guza

Od onog lova je prošlo skoro mjesec dana, a ja sam ponovo morao do Vjeke, poslovnog partnera, pa sam se odlučio javiti i Olgi. Od kako smo se ona i ja pojebali u onoj lovačkoj kući, stalno mi je bila u mislima. U prvim danima nakon toga sam ga nekoliko puta drkao misleći na njenu usku picu. I sad sam jedva čekao da ju vidim.

Kad sam ju nazvao oduševila se što ju nisam zaboravio i odmah je rekla da nikako ne smijem otići prije nego se vidimo, a tome sam se i nadao. Dogovorili smo se da se nađemo u jednom kafiću, pa ćemo vidjeti za dalje.
Nakon što sam obavio poslovni dio sa Vjekom, otišao sam u kafić i poslao joj poruku. Rekla je da dolazi odmah. Naručio sam si nekakav sok, jer ne pijem baš kad moram voziti, te sam sad sjedio zavaljen u udobnoj stolici kafića. Nakon desetak minuta se pojavila, sva lepršava, u nekoj suknji koja je završavala iznad koljena, a sada valovite kose, te širokog osmjeha. Ustao sam i poljubili smo se, te sjeli i njoj naručili nešto, a onda se udubili u razgovor.

- Nemaš pojma koliko sam mislila na tebe.. -tiho je rekla primivši me za ruku.
- I ja na tebe.. -rekao sam i ja milujući joj palcem nadlanicu, a ona se lagano stresla.
- Nemaš pojma kako sam si jako trljala picu svaki dan nakon onoga.. nisam htjela nikakav seks sa onim mojim.. -i dalje je tiho pričala gledajući me direktno u oči, a ja sam osjećao kako mi se kurac već budi u gaćama.

Imam osjećaj da je točno znala šta se dešava u mojim gaćama, jer je nakon par trenutaka rekla:

- Hajde popij to, pa idemo.. -brzo je popila onaj sok i krenula van, a ja sam ostavio novac na šanku, te krenuo za njom, a vani mi je rekla- Vozi za mnom..

Nakon dvije tri minute smo bili u dvorištu jedne velike kuće, koja je bila zaklonjena živicom i drvećem, pa se čovjek lako mogao provesti kraj nje da je ni ne primjeti. Uvela me u kuću, a tišina nas je okružila, a ubrzo su njene ruke obujmile mene, pa smo se sada ljubili kao školarci. Ubrzo smo prešli na hvatanje po intimnim dijelovima, pa je njena ruka trljala moj kurac preko hlača, a ja sam uspio zavući ruku ispod njene suknje, te joj trljao picu preko gaćica. Ubrzo se odmakla od mene i rekla da krenem za njom. Popeli smo se na kat i sad smo bili u njenoj sobi sa velikim krevetom, i velikim ogledalom na vratima ormara nasuprot kreveta. Brzo smo se skinuli i sad smo bili na krevetu, a ona se popela na mene i zauzeli smo pozu 69, pa sam joj lizao klit i picu, a povremeno i šupak, dok je ona meni gutala kurac i milovala jaja. U jednom trenu sam joj gurnuo prst u šupčić, a ona je samo zamumljala sa mojim kurcem u svojim ustima, da bi ga onda pustila i upitala me:

- Šta bi me i u guzu jebao?
- Aha.. ali samo ako ti želiš.. -na to se okrenula prema meni i namjestila svoju picu na moj kurac i polako se spustila po njemu.
- Može.. ali prvo mi napuni picu.. -rekla je i počela se nabijati na moj tvrdi kurac.

Stenjala je dok se nabijala, a njene bradavice su bile tako napete i tvrde da bi mogle nekome i oko iskopati. Uživao sam trljati ih, čak su mi se sve više i sviđale, a po njenim reakcijama shvatio sam da su i puno osjetljivije nego veće sise. Iznenađujuće mi je bilo da krevet uopće ne škripi pod nama, tj pod Olginim skakanjem po meni. Nije nam trebalo dugo, jer je napetost bila prevelika, pa smo za manje od desetak minuta oboje počeli svršavati, a ja sam joj sad punio picu vrelim sokovima, dok su njeni zalijevali moja jaja. Bacila se na mene dok je moj kurac još bio u njenoj pici, pa me sad grlila i ljubila, a onda smo oboje legli na bok, te se mazili. Ona je svojim prstima išla po mom kurcu, pa bi ih onda oblizala, te me poljubila, a ja bi onda osjetio čudnu mješavinu okusa njenih usana, moje sperme i njenih sokova. Svejedno je to djelovalo na moj kurac koji se ponovu uspravio, a ona se samo nasmješila i šapnula mi:

- Sad mi možeš rasturiti guzu..

Legla se na trbuh, a ja sam se popeo iznad nje, pa kleknuo između njenih raširenih nogu. Razmaknuo sam joj guzove i sagnuo se, te joj počeo lizati šupčić. Lagano je stenjala i mumljala, a onda mi rekla da uzmem kremu sa stolića uz krevet. Sišao sam sa kreveta i uzeo kremu za ruke, te se vratio na isto mjesto i namazao joj šupčić sa prilično hladnom kremom, pa je zadrhtala kad ju je osjetila. Ja sam joj mazao kremu po guzi i onda stavio jedan prst u šupčić. Zadrhtala je i uzdahnula kad joj je ušao unutra, a onda sam ga izvukao i dodao još kreme, te sam sad ugurao još jedan prst sa onim prvim i razmazivao sam kremu unutar njenog šupka. Dahtala je i stenjala, a ja sam izvukao prste iz njenog šupka i sad sam sebi namazao tvrdi kurac sa kremom, pa sam ga namjestio na ulaz i polako gurnuo. Zastenjala je kad joj je glavić ušao u guzu, a onda je počela cviliti i dahtati kako sam joj ga počeo zabijati u nju. Naslonio sam se rukama uz nju na krevet i samo sam odizao bokove zabijajući joj kurac polako sve dublje u šupak, dok je Olga gužvala plahte ispod sebe, a kad sam ušao skoro do kraja samo je zadahtala i rekla:

- Aaaaaaa.. mmmm.. da. da.. jebi me.. jebi meee.. . mmmmm

Davao sam sve od sebe da ju dobro izjebem, a kao što sam već usporedio njenu picu sa šupkom, shvatio sam da joj je pica stvarnu uska kao šupak. Jebanje njene guze nije potrajalo dugo kako sam mislio, jer sam nakon desetak minuta zabijanja počeo svršavati i punio sam joj šupak svojim vrelim sjemenom. Dok sam ju jebao u šupak, od njenog stenjanja nisam primjetio da je i ona svršila. Sad kad sam izvukao kurac iz njenog šupka vidio sam da je plahta između njenih nogu mokra od njenih sokova. Polako se okrenula na bok sa bolnim izrazom na licu, ali nije ništa zamjerala, samo je prokomentirala da dva dana neće moći normalno sjediti. Tu smo oboje prasnuli u smijeh, a onda je predložila da odemo pod tuš. Nisam imao ništa protiv.

Dok smo se međusobno prali i dok sam joj sapunao one njene sisice, ona mi je trljala kurac i jaja, pa se opet digao, a nakon što ga je isprala od sapunice klekla se na pod tuš kabine i počela mi ga pušiti. Bilo je to pušenje za bogove, a nije popuštala sve dok joj nisam napokon svršio u usta i napunio joj ih. Zatim se zadovoljno uspravila i poljubila me, a nakon toga smo se spremili, jer sam se morao vratiti natrag u firmu, dok sam sa njom dogovorio novi susret, ali ovaj put kod mene.

I sad nakon godinu dana smo skupa, doduše ja sam se preselio kod nje, pošto je ona nastavila raditi u ljekarni svojih roditelja, a ja sam putovao svaki dan na posao. Jebemo se i dalje kao zečevi, a kako je najavila neki dan izgleda da ćemo postati i roditelji. Nitko sretniji od mene. E da, Olga više ne ide u lov.. ulovila je što je mislila.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija