Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ona, njena mama i ja

Ovo o čemu pišem dogodilo se pred 30 godina. Imao sam 21 i bio sam zateleban u Rominu curu s kojom sam išao u srednju školu, a koja je živjela blizu nas. Prednost toga bila je i u činjenici da je ona živjela sama u kući s majkom, muž i otac je umro tri godine prije toga. Romina je stanovala u prizemlju, a njena majka Korina na katu, tako da smo uvijek imali prilike neopaženo iz diska doći u kuću, u Romininu sobu i ševiti se do mile volje, a Romina je voljela ševu i to često.


Jedne večeri sjedili smo svo troje u Romininom dnevnom boravku, disko je bio zatvoren, gledali smo TV, Romina i ja smo sjedili na dvosjedu, a Korina u fotelji. Romina me je počela šlatati kao da smo sami, da joj mama nije tu, preko puta. Jedva sam ju spriječio da pred njom ne uzvuče moj kurac iz hlača. Korina je bila žena s iskustvom, ustala je uhvatila Rominu za ruku i rekla:“Dođi sa mnom, danas spavamo kod mene“ i ova je ustala i krenule su prema vratima. Gledao sam zbunjeno, kao telac, nisam znao što bi. Korina se na vratima okrenula prema meni i rekla:“Možeš s nama, ako želiš. “


Nisam imao tome što prigovoriti. “Stižem ! “ rekao sam, a pomisao na to da ću biti u krevetu s dvije žene oblila me je tolikim uzbuđenjem da sam se sav stresao od toga i trnci su mi prolazili jajima. Ispio sam do kraja svoju pivu i polako se popeo stepenicama na kat. Vrata od Korininine spavaće sobe bila su otvorena i odmah sam snimio situaciju u sobi i na krevetu, francuskom, naravno, 2x2 m. Obje su ležale u prekratkim spavaćicama i listale svaka jedan časopis, poslije sam vidio da se radilo o seksi magazinima.


Kad su me vidjele obje su odbacile časopise i okrenule se na trbuh. Pogled su mi privukle njhove guze koje su onako izbočene virile ispod prekratkih spavaćica i to neću zaboraviti dok sam živ. Rominina nježna, lijepo oblikovana, prćasta guza, baršunaste kože, mi je, dakako, bila poznata isto kao i njena uska pičkica. Korina je, nasuprot Romini, osim što je duplo starija, krupnije i čvršće građe i njena guza je moćna i čvrsta, godine ju nisu deformirale, glatka je, nije smežurana ni deformirana kao što znaju biti deformirane guzičetine žena njenih godina. A tek njena pička, mesnata, istaknutih, nabubrenih usmina kao da me je zvala k sebi.


Obje su promrdale guzama i to sam shavtio kao poziv da se pridružim. Svukao sam odjeću i popeo se na krevet iza njih i nisam mogao zadržati svoje prste. Prsti desne ruke krenuli su desno prema Korininoj pički, koja me oduvijek rajcala i punio sam puta maštao kako ju jebem, a sad ću to i učiniti, koja sreća i neopisivo uzbuđenje. Prsti lijeve ruke završili su Romininoj uskoj, meni dobro poznatoj rupici. Obje su bile tople i vlažne, uživao sam. Čuo sam kako majka pita kćer:“Počinje li on uvijek ovako ? “, a nakon što je Romina istisnula jedno kratko „da“ pitala me:“A bi li ti malo lizao? “


Rominu nikad nisam lizao, iako sam puno puta o tome razmišljao, ali se do tada još nisam usudio i jedino sam imao o tome „teoretsko znanje“ iz nekih filmova koje sam gledao i s Korinom sam počeo onako kako sam si zamislio da bi se to radilo. Izvukao sam lijevu ruku iz Rominine mačkica i s obje ruke razmaknuo Korinine guzove, kao da ih želim rastaviti i gurnuo sam jezik što je više bilo moguće u njenu pičku, ona mi je pomogla tako što je podigla guzu omogućivši mi da dohvatim i njezim klitić. Lizao sam ju tako s nosom na njenom šupku, kako je to bilo uzbuđujuće, obrađujući ju osjetio sam kako postaje sve nemirnija kako moj jezik dolazi do pravih mjesta.


Odjednom je pitala Rominu:“Srećice, smije li prvo mene jebati ? “. „ Meni je svejedno, možda mogu i nešto naučiti pritom“ odgovorila je kćer materi. Što se mene tiče i meni je bilo svejedno koja pička će biti prva na redu, no kako sam kćer već puno puta imao, saznanje da ću imati Korinu, o kojoj sam sanjao, definitivno je bilo vrh vrhova. Znao sam da će Rominu zanimati hoću li i njenu mater jebati na isti način kao i nju.


Korina je klečala na krevetu da bi se zatim spustila na laktove i podigla guzu, razmaknuvši koljena, kleknuo sam iza nje, rukama oslonjenim na njene guzove. Naslonio sam glavić na ulaz u nju i onda ga lagao gurnuo unutra. Želio sam uživati u svakom centimetru kojim je moj kurac prolazio dok nije ušao do korijena. Romina je sa zanimanjem sve to promatrala. Nakon polaganog početka počeo sam guslati po njoj jače i brže, Romini se nekoliko puta učinilo da sve to malo predugo traje, pa bi me štipala za jaja, što je opet smetalo Korini.


Usprkos njenog ometanja nisam dozvolio da mi Romina pokvari svršavanje i uspio sam, uz dosta muke, nastavit jebati Korinu istom snagom i brzinom, ona je stenjala, jecala, nabijala se na mene, režala, rukom si je masirala klitoris. Osjećao sam da sam sve bliži eksploziji i u jednom trenutku sam ispuštajući krik jelena u parenju napunio njenu mačkicu svojom spermom, istovremeno s njenim orgazmom popraćenim jaukanjem, grčenjem, drhtanjem, cviljenjem. “Oh baš to mi je trebalo, vau, super je bilo“ rekla je gledajući me, a zatim je rekla kćeri:“ Daj ne pizdi, malo si dulje čekala, al sada si ti na redu“.


Romina se zagledala u moj, sokovima njene matere i mojom spermom obljepljeni mlohavi kurac i tada je uslijedilo nešto što ona još nikada nije učinila. Nestao u njenim ustima i pojavio se van tek kad je poovno bio u punoj erekciji, tvrd i uspravan. „Lezi“ naredila je. Znao sam da je to njena najdraža poza, jer me, kako je rekla osjeti i u trbuhu. Dok me jaše i dok skače po meni zna se dogoditi da se na kraju od strasti i užitka jednostavno izgubi, ne zna gdje je, pa se poslije ispričava, ako je bila pregruba, pričinila mi bol, neugodu i slično, što mene čak i zabavlja.


Ovog puta to je bilo još jače potencirano činjenicom da se prvi put jebala u majčinu prisustvu i bio sam siguran da se pred njom želi pokazati koliko je uzbuđena i napaljena. Korini je to na početku bilo napeto gledati nas, no uskoro joj je dosadilo i počela me je hvatati za jaja i gladiti ih, ljuljati ih u rukama, ali joj ni to nije bilo dovoljno pa je počela Rominu dirati po pički i masirati joj klitić dok je ova jahala po meni. Kad je svršavala doživio sam po prvi puta da je vrištala i derala se da se kuća tresla i da joj je Korina vikala:„ deri se, vrišti, izbaci sve iz sebe, bit će ti dobro. “


Potom smo se opuštali i odmarali svo troje ležeći na krevetu, dok opet nisam morao dokazivati svoju muškost, svoj libido, tako da u zoru nisam više znao koliko često sam jebao Rominu, a koliko Korinu, što mi u konačnici nije bilo ni važno, uživao sam ja, a uživale su i one i sa zadovoljnim izrazom na licu spavale su, Korina lijevo, a Romina desno od mene, dok sam ja, s osjećajem sitosti u kurcu, bio un sredini, blažen među ženama.

Još Erotskih priča?

Ja i frendova mama Sanja

ja i Sanja 40 godina mama za jenamje

Trudna najbolja prijateljica

jebanje trudne najbolje prijateljice dok joj muza nema

Mala Nelly

Nakon dugo vremena susreo sam djevojku koju sam dobro poznavao iz djetinstva,pa smo noć zasladili vrelim sexom

Nova susjeda - 16.dio

Do trenutka kada su moje međunožje susrele Majine jastučaste guzice i moja jaja naletjela na njezin natopljeni prorez, moj kurac je bio tvrđi nego ikada prije. Oboje smo zastenjali dok se Majin ispruženi sfinkter stezao oko debelog korijena moje osovine. Gumena toplina njezinih analnih stijenki koje su me stezale dok joj se rektum preoblikovao oko moje tjemene osovine osjećao sam se tako dobro, više od svega o čemu sam ikada sanjao. Biti obavijen od vrha do baze u glatkom grljenju Majine guzice bilo je nebesko. Bilo je nevjerojatno erotično, ali i stvarno intimno, na čudan i neočekivan način. Maja, o moj Bože! Dahtao sam dok sam se naginjao nad njezina izvijena leđa sve dok nam se glave nisu približile i mogao joj njuškom maziti vrat. Uzela si mi sav kurac! Ušao sam skroz u tvoje dupe, Majči, super je! Uuuh Zvone! stenjala je u moja usta, poluzatvorenih očiju gorjele su od požude. Osjećam kako tvoj kurac pulsira u meni... O moj Bože, tako si duboko u mojoj guzici... Osjećam se tako rastegnuto i napunjeno, uuuh! Tako me dobro ispunjavaš, Zvone, volim se osjećati tako puna tebe! “Dušo, ti si nevjerojatna,” promrmljao sam ljubeći njezino prekrasno lice. Još uvijek kružeći prstima po njezinom nabreklom klitorisu, drugom rukom sam je obuhvatio, točno preko njezinih teških sisa. Ispunivši dlan velikom teškom sisom, uhvatio sam se za Majino sladostrasno tijelo i pritisnuo prsa na njezina izvijena leđa. Držeći Maja čvrsto uza sebe, promiješao sam joj utrobu svojom drškom za istezanje stražnjice, natjeravši je da nekontrolirano stenje kad me njezin šupak počeo nepravilno stiskati. Dok sam polako ljuljao bokovima u njezino mesnato dupe, kost mi se trzala od zadovoljstva unutar Majinog toplog baršunastog rektuma. Moje je uzbuđenje raslo iz sekunde u sekundu, a očito je raslo i Majino dok su moji prsti ubrzavali trljanje klitorisa. Ovo je nevjerojatno, progunđao sam u njezino zadihano lice dok sam nastavio polako brusiti svoj potpuno zakopani kurac unutar njezinog tijesnog analnog tunela, drhteći cijelim tijelom, opijen svojim prvim okusom sodomije. Ti si najbolja Majči! Tvoja guzica je epska... Tako vruća i uska, tako dobra! Ohhh jebote! Odjednom je Majino tijelo počelo drhtati poda mnom, a oči su joj se otvorile. Usta su joj bila opuštena, a njezin punjeni šupak sve se jače stisnuo oko mene dok je žurno mrmljala: Uuuh, poljubi me Zvone, ja sam... Ooooh jebote, svršit ću! Ohh da, dodirni mi klitoris, nastavi me trljati kao to, da! Uuhhh jebote da, poljubi me, prstom me, poljubi meee! Brže vrteći njezin klitoris između prstiju, jedva sam imao vremena usisati njezina ponuđena usta u svoja prije nego što je došla Maja. Bilo je tako iznenadno i intenzivno. Mlatila je u mom zagrljaju i osjetio sam kako mi sokovi od njezine mace kapaju po prstima dok se njen mreškasti rektum počeo ritmički stezati i otpuštati, masirajući moju potpuno zakopanu osovinu. Osjećao sam se nevjerojatno. Majin ionako pripijeni šupak još se više zategnuo dok me njezin sfinkter istegnut kao prianjajući penis zgrabio u podnožju, a njezini analni zidovi stisnuli su moju dužinu u slijedu mužećih analnih poteza koji su mi oduzeli dah. Bilo je jednostavno predobro. Prije nego što sam to uopće shvatio, svršavao sam kao lud u Majino dupe, puneći joj rektum bujičnim mlazom toplog sjemena. Mislim da je osjećaj moje sperme koja je preplavila njezinu utrobu učinio njezin orgazam još intenzivnijim, jer je njezina maca samo nastavila šikljati po mojim prstima od klitorisa. Oduševljeni tako snažnim vrhuncem, iznenađeni intenzitetom našeg prvog analnog spajanja, Maja i ja smo uživali u usnama, a naša divlja ljubavnica prigušivala je naše gunđanje oslobađanja.

Nova susjeda - 15.dio

Nova susjeda izmišljena priča - serijal

Nova susjeda - 14.dio

Nova susjeda izmišljena priča - serijal

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija