Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Online avantura

Moj ljubavni život već godinama nije na razini. U zadnje vreme sve je manje seksa jer nemam volje za jednokratne avanture, a ni za kvocanja u veze s nekom koju ne volim. Nakon što sam upao u neku životnu kolotečinu i monotoniju pomislio sam da neću nikad da nađem nekoga s kim bi mogao da zamislim život. Jedno veče iz dosade sam čačkao po stranicama za online upoznavanje i naišao sam na jednu koja se i nije činila toliko lažna. Gledao sam sve te slike i profile na kojima se preglumljavaju, preteruju sa šminkom i izgledaju kao jebene patke. Taman kad sam hteo da pobrišem profil koji sam netom otvorio naleteo sam na njen profil. Na slici je beše suton negde kraj mora i ona okrenuta leđima dok sedi. Nije se gotovo ništa videlo sem da ima dugu crvenkastu kosu. Na profilu je pislao nešto šturo ali dovoljno da mi privuče pažnju. Odlučio sam da joj se javim iako sam sumnjao da će da odgovori i nisam znao da li uopšte vidi poruku. Nakon nekih pola sata nije bilo odgovora te sam otišao da spavam.. .

Ujutro me dočekala njena poruka te smo tako krenuli da se dopisujemo. Saznao sam da živi u gradu blizu mene i da delimo mnoge slične interese. Danima smo se dopisivali i bilo mi je mnogo lepo te ni u jednom trenutku nije mi palo na pamet da je tražim fotku. Nisam hteo da pokvarim tu misteriju. Nakon neka dva meseca morao sam poslom u njen grad. Poslao sam poruku da li želi da se vidimo i s nestrpljenjem očekivao njen odgovor. Prošlo je skoro tri dana i sutradan sam trebao da idem na put a ona nije odgovarala. Pomislio sam da sam je uplašio i oterao. Večer prije puta krenuo sam da provjerim poruke te sam ugledao njenu poruku. Oprosti što se nisam javila nisam nikako stigla ovih dana da proverim poruke. Naravno da bi bila sretna da se vidimo. Imam pauzu od 14 do 16 časova pa ako možeš tada bilo bi odlično. Brzo sam napisao samo reci gde da dođem. I tako smo dogovorili oko 14 u njenom omiljenom kafiću. Došao sam ranije i s nestrpljenjem čekao i posmatrao svaku ženu koja je ulazila u kafić. Nakon nekih 10-ak minuta ušla je ona. Prišla je lagano s nedoumicom i pitala me da li sam to ja. Potvrdio sam i ponudio da sedne. Pila je kafu i nešto pričala dok sam je gledao. Bila je jako lepa, duge crvene rudlave kose nemarno ofrabane i izbledele od sunca. Imala je prekrasno oblikovano lice sa živim zelenim očima punim života i mali prčasti nos. Hteo sam da je zgrabim i poljubim preko stola. Bila je visoka oko 1, 75 i poprilično ležerno obučena. Na sebi je imala majicu i farmerke te retro tenisice. Majica nije bila pripijena ali su svejdno njene oveće grudi jasno se ocrtavale ispod nje. Odisala je pozitivom koja mi je trebala u ovom sumornom životu. Nakon skoro dva sata morala je da ide. Rekao sam da bi voleo ponovo da je vidim. Nasmejala se i zagonetno rekla možda. Na izlasku sam hodao iza nje te se predamnom ljuljala savršena oveća guzica koja se savršeno uklopila u njene ostale obline. Bez da je mogla da vidi šta gledam samo je rekla bez okretanja ne bulji mi u guzicu i počela da se smeje. Imala je zarazan smeh. Došli smo do njenog auta i bilo je vreme da se oprostimo. Nagnula se prema meni i poljubila me u obraz. Čujemo se rekla je.. .

Nisam mogao da je izbacim danima iz glave. I dalje smo se dopisivali skoro svaki dan. Hteo sam da predložim da dođem do nje ali me pretekla i rekla da ima radosnu vest, celi naredni tjedan mora da bude poslom u mom gradu. Odmah me tražila da joj preporučim smeštaj. Odmah sam rekao da inzistiram da ostane kod mene i da ne plaća smeštaj. Nećkala se ali sam je ubedio da je to bez ikakvih obaveza. Nisam mogao da dočekam ponedeljak.. .

Konačno je došao i taj dan. Došla je do mene da ostavi stvari i na brzinu smo popili kafu te sam je otpratio do mesta na koje je morala da ide. Vidimo s popodne rekla je. Ja sam uzeo celo vreme njenog boravka slobodne dane i odlučio sam da joj pripremim večeru. Došla je umorna s posla i rekla da će malo da odmori. Uveče je izašla iz sobe te smo seli da večeramo. Pričali smo mnogo i zatim pogledali film i otišli na spavanje. Idućih dana sam je vodao gradom, pokazao znamenitosti, dobre restorane, mesta za šetnju i mnogo drugih stvari. U petak popodne je htela da krene kući ali sam je nagovorio da ostane i subotu i nedelju. U subotu smo izašli na večeru te smo podelili bocu vina. Šetajući putem kući privila se uz mene i obuhvatila me rukom. Hodali smo tako do kuće bez reči. Ušli smo u kuću i seli pred tv. Otvorio sam bocu vina te sam krenuo nešto da joj pričam. Nisam uspeo da dovršim rečenicu a ona se nagnula i poljubila me. Iznenadila me ali sam spremno uzvratio poljubac. Zastala je tek da kaže da sam celo vreme odličan domaćin i gospodin i da želi da mi se oduži. Gurnula me na leđa i legla na mene. Ljubili smo se dok sam zavlačio prste u njenu lepu gustu kosu. Svukla je sa sebe haljinu i ostala samo u brusu i gaćicama. Nastavila je da me ljubi dok sam nespretno skidao njen brus. Prelepe sise su ispale iz svog kaveza i pokazale svu raskoš. Odmah sam ih zgrabio u ruku i krenuo da se igram njima. Imala je jako osetljive bradavice koje su uskoro bile tvrde a svaki moj dodir je mamio njene uzdahe. Zastali da skine gaćice. Imala je lepo podšišanu pičku koju je primakla mojim ustima. Počeo sam da je ližem kao da nema sutra. Bila je sočna, vlažna i ružičasta. Ispuštala je uzdahe koji su me napaljivali. Vrlo brzo je počela da svršava. Nakon što je došla sebi polako se spustila i raskopčala mi pantalone. Izvukla je moj kurac i krenula da ga obrađuje jezikom. Nisam izdrkao od kad je ona kod mene. Nisam mogao da dugo izdržim i kada ga je primila u grlo svršio sam obilno njoj u usta. Videlo se da sam je iznenadio ali je upela sve da proguta i nastavila je da ga puši dok opet nije bio tvrd. Ustala se namsetila na njega i čučnula. Ušao je u njenu vlažnu pičku vrlo brzo. Počela je da meša i da se nabija na kurac. Nakon nekoliko minuta sela je na njega do kraja i krenula da trlja napred nazad. Igrao sam se njenim sisama i guzicom. Ritam je postao neizdržim i morao sam da svršim. U momentu kada sam krenuo da kažem da ću da svršim počela je glasno udisati i tresti se te sam u tom momentu obilno svršio u nju. Nastavila je da se ljulja na njemu dok nije ispraznila svaku kap i polako usporila ritam do kraja. Nagnula se na mene i strasno me poljubila. Dugo se nisam ovako dobro pojebala. Ustala je sa mene i otišla da se opere. Kada se vratila legla je kraj mene i zaspali smo gledajući tv.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija