Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Online upoznavanje

Upoznao sam je online, bila je friško razvedena i spremna na svakakve ludosti. To je situacija koja ti se desi jednom u životu ako imaš sreće. Bila je starija skoro deset godina, na pragu četrdesetih ali je izgledala fantastično. Izgleda da se pripremala za samački život. Izgledala je kao da je mlađa 10 godina. Tijelo joj je bilo zategnuto ali je zadržalo obline na pravim mjestima. Nakon mjesec dana prepiske našili smo se prvi puta uživo. Nisam mogao vjerovati svojim očima. Bila je poprilično visoka, oko 1, 75 i nosila je crvenu haljinu s velikim dekolteom i otvorenim leđima koja je sezala do koljena. Haljina je isticala njene široke bokove, predivno dupe i fantastične sise. Imala je dugu crvenu kosu i predivan osmjeh. Pozdravili smo se i sjela je za stol. Naručili smo piče i razmijenili nekoliko rečenica kada me prekinula i rekla: idemo do mene tako se želim pojebati, za priču će biti vremena….

Nakon desetak minuta bili smo kod nje u stanu. Pohotno je skidala sve s mene dok nisam ostao samo u gaćama. Počela ih je lagano povlačiti prema dole gledajući kako ih moj kurac špana. Rub gaća je prešao preko njega on je izletio van. Pogledala me i oblizala se. Skinula ih je do kraja i kleknula. Stavila ga je u usta i počela ga lickati lagano ga drkajuči. Počela ga je cuclati uvlačeći ga sve dublje u usta. Bio sam na rubu da joj svršim u usta kada je stala. Gurnula me na krevet i krenula skidati haljinu. Ispod haljine nije imala ništa. Sise su bile čvrsta trojka koja je stajala nevjerojatno za ženu njenih godina. Pička je bila svježe obrijana i spremna za akciju. Prišla je krevetu i polizala kurac od jaja do glavića. Noktima je dražila moja jaja i područje između jaja i šupka. Stavila ga je u usta i progutala ga do kraja. Nabijala se na njega dok mi je dražila jaja koja su bila puna sperme. Ubrzo sam svršio njoj u usta. Progutala je gotovo sve, a ono malo što je ostalo polizala je. Sada sam ja na redu rekla je. Sjela mi je na prsa i njena pička mi se ukazala pred očima. Curilo je iz nje.

Polizao sam je duž cijele pičke i zavukao jezik u nju. Pička je mirisala na livadu u rano ljeto. Srkao sam sve iz nje i onda sam se vratio na klitoris. Igrao sam se jezikom oko njega i povremeno ga cuclao. Lagano sam je nagnuo unazad i polizao dio prema šupku. Došao sam do šupka i provocirao ga lagano dok sam se prstima igrao s klitorisom. Počela je svršavati. Pomakla se unazad i namjestila na kurac. Ušao je u nju do kraja bez problema koliko je vlažna bila. Kružnim pokretima se trljala na kurcu dok je pulsirao u njoj. Uhvatila je ritam i počela se ljuljati naprijed nazad. Krenula je sve brže dok se nije počela životinjski nabijati stenjući. Zgrabio sam joj sise i miješao ih. Dražio sam joj bradavice koje su bile tvrde. Nije prošlo dugo ponovo je počela svršavati. Stala je i zatvorila oči.

Nakon što se smirila ustala je i okrenula se meni leđima. Sjela je ponovo na kurac i lagano ga jahala. Tražila je da je lupam lagano po guzici. Stiskao sam joj guzove i povremenu je pljesnuo. Uzdisala je. Počeo sam se prstom igrati njenim šupkom. Postajala je sve glasnija. Zavukao sam lagano prst u šupak i prstario dok nisam ušao do kraja. Nabijala se sve brže dok je prst razrađivao šupak. Krenuo sam joj staviti drugi prst ali me zaustavila. Volim da je šupak što uži dok ulaziš u njega. Izvadio sam kurac i stavio ga na ulaz u šupak. Šupak je bio uzak glavić nije mogao ući u njega. Čvrsto sam ga držao dok se trudila nabiti na njega. Konačno je popustio i glavić je bio u njemu. Nabijala se lagano gore dolje gore dolje. Stenjala je sve glasnije kako je kurac ulazio sve dublje i dublje u šupak. Konačno je nakon 10-ak minuta nasjela na njega do jaja. Nabijala se sve brže dok pri svakom nabadanju nije dolazila do jaja. Vrištala je van kontrole. Počela je svršavati i stisnula je moj kurac koji je prsnuo u dubinama njenog šupka. Svršio sam obilno. Nakon što je došla sebi ustala je s kurca dok joj je curilo iz šupka. Oblizala je sve s mog kurca i zadovoljno se osmjehnula.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija