Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Opet Jana

Došao je i taj dugo iščekvani dan.

Vozio sam se za Zagreb, sanjareći o Jani.. .. o njenoj uskoj pičkici, o još užoj guzi.. . o njenim sisicama. Maštao sam, vozio a u mojim boksama odvijala se prava mala revolucija. I moj prijatelj je tražio svoja prava i rastao. Smiri se budalo voziš, govorio sam sam sebi i nizao kilometre.
Konačno, stigao sam u Zagreb, odvezao se do centra i parkirao na parkingu hotela u Gajevoj. Prijavio sam se na recepciji i pitao je li stigla gošća iz Slovenije. Nije. Bio sam prvi. Odnio sam ono malo prtljage u sobu, sišao dolje i odšetao do najbližeg kafića u Bogovićevoj, iščekujuči.
Nisam još niti popio kavu kada mi je netko zatvorio oči rukama odzada. Jana je stigla a kad sam se okrenuo, onako mala i mlađahna, skočila je na mene. Zagrlila me je i iskreno poljubila. Zračila je nekom čudnom energijom odmah sreću prenijela na mene.

Što ćeš popiti? Upitao sam ju a ona je onako mladalački odgovorila.. .. TEBE.. .. želim te odmah a družt ćemo se poslije.

To me jako oraspoložilo jer sam stvarno bio napaljen do boli.. .. pa sam samo odgovorio da sam tu da ispunjavam želje mladoj dami. Uputili smo se u hotel udaljen 20-tak metara, ušli u lift i za minutu bili u njenoj sobi. Skočila je odmah ponovno na mene.. . ja sam malo zaplesao a ona je tražila moje usne.
Spustio sam ju na krevet i za jako kratko vrijeme bili smo oboje goli. Ona onako preslatka sa malim prekrasnim sisicama ali žena od glave do pete i ja narajcan uzbuđen, doslovce do boli.
Samo da ga malo pusim rakla je i primila ga usnama gledajući me odozdo svojim krasnim okicama. Pusti to Jano, za kasnije rekao sam joj jer ćeš dobiti puni naboj prije vremena.
Nasmijala se. Lezi ti, rekla je. Hoću da ja prvo sjednem na njega. Vidiš, kolika je ta mrcna, probit će me.
Legao sam na krevet a ona se nadvla nad mene. Polizala ga je samo još jednom kratko, uzela u ruku dovela na ulaz svoje predivne uske pičkice. Nabila se prvo samo na glavić, uzdahnula i promrljala otprilike.. . ovo sam pričekala.. .. a onda se polako nabijala na njega. Ulazio sam dosta lagano jer je bila uzbuđena, kao i ja i vlažila je prekrasno.
Zaustavila se kada je otprilike pola mog prijatelja blo u njoj.. . uzdahnula.. .. pridigla je tijelo i doslovice se nabila na njega. Vrisnula je.. .. malo odigla guzu i opet se nabila stisnuvši me svojim mišićima i svršila glasno jecajući.
Niti ja nisam bio daleko ipak trebalo mi je još malo. Pričekao sam ju.. . da malo dođe do sebe a ona se nasmijala i uskoro plesala svojom guzom po meni. Svršio sam, mislim tonu sperme i napunio njenu ljepoticu. Legla je na mene i igrala se mojim bradavicama dok nisam sam iskliznuo.
Smijala se i samo je rekla ovo mi je trebalo.
Otuširali smo se i otišli raditi svatko svojim putem.. .. znajući da je večer pred nama.

Našli smo se kod Bobana. Lijepo večerali neku tjesteninu, popili butelju Zlatana plavca, smijali se i razgovarali. Malo o njoj, malo o Andreju a onda sam ja došao na red. Prvo sam joj rekao da nas netko gleda rekao b da smo kćer tata, a ona se nasmijala odgovorila da voli starije i ozbiljnije muškarce a dokaz mi je da se udala za Andreja. A nisam znala nti da postojiš, rekla je i nasmijala se od srca.
Andrej je predivna osoba, nije baraba kao ti.. .. ali u krevetu je druga priča.. .. završila je konstatacijio da bi idealan muškarac bio spoj Andreja i mene.
Opet smo se nasmijali, pusili preko stola. Idemo, rekao sam, da ja ispunim svoju polovicu. Opet se smijala. Platio sam otišli smo i ovaj put u njenu sobu.

Nismo žurili.. ..
Skidali smo jedno drugoga polako i uživajući , ljubeći se i milujući. Bila je malena, lagana kao pero. Podigao sam ju, polegao na krevet i ljubio.. .. ljubio.. .. baš svuda. Ona je ručicom pokušavala igrati se sa mojim ponosom, koji je narastao valjda kao nikada ali nije uspijevala doć stalno do njega. A kada sam jezikom došao do njene mace i klitorsa, uzdahnula je i zamolila da idemo u 69-tku jer i ona želi meni pružiti užitak.
Okrenuli smo se. Lizao sam ju stavio jedan prst u pičkicu. Uzdisala je ližući moj kurac i usisavajući ga koliko je uspijevala. Ja sam pak preselio jezik, ližući joj guzu a onda sam povečao broj prstiju i dva su završila u maci a jedan u guzi. Samo se stresla, spustila ga iz usta prošaputala, prosam, daj mi ga unutra.

Okrenuo sam ju a ona je isturila guzu koliko je god mogla. Stavio sam ga na ulaz pičkice i ulazio polako. Barem sam ja mislio tako ali ne i Jana. Napravila je pokret i nabila se više od pola na njega. Vrisnula je, sačekala malo i počela prekrasan ples. Ali, sada sam ja htio drugačije. Primio sam ju za bokove i navukao do posljednjeg milimetra. Sada je stvarno vrisnula ali ju to nije omelo i ponovno je počela najljepšu igru bokova. Bio sam u njoj i osjećao ju. Baš svaki živac mog kurca bio je spreman a kada je prošaputala da ju izjebem kao kučku to sam i učinio. Nabijao sam se u nju.. .. vadio ga do pola.. . pa opet u nju do jaja, koja su pljeskala po njenoj guzi a ona je pokušavala sudjelovati koliko je mogla jer sam ju držao za bokove i navlačio. Polako sam skinuo ljevu ruku i grao se njenim sikicama a onda je ona rukom uhvatila mene lagano za jaja.. .. Mijesila ih. Osjećao sam da dolazi ubrzao sam ritam ponovno ju držreć za bokove a onda smo pukli oboje.
Svršavao sam duboko u njoj a ona je teško disala i cijedila me kao limun. Uskoro sam bio gotov.. .. i samo sam se strovalio kraj nje, a ona je kad je došla sebi uvukla se u moj zagrljaj i nježno me ljubila. Gledao sam ju i razmišljao kako je ovo lijepo.
Htio sam se otuširati i rekao joj ali ona nije dala. Ne želim da sperma de van, rekla je a njega ću ja očistiti. Skupila se onako mala, povukla naniže i jezikom ga čistila. Radila je to zdušno i izazvala buđenje. Tako brzo se nisam „oporavo“ u zadnjih deset godina ali nisam bio niti sa ovakvom ženom.
Uskoro je stajao kao svijeća a ona ga je lizala nekako dohvatila svoju torbu. Vidio sam da vadi nešto iz nje a onda osjeto hladnoću na glavću. Mazala ga je nečim. Ne želim da boli previše, kazala je a onda je klekla i isturila guzu. Iako sam i ranije bio u njoj radovao sam se kao malo dijete stavio ga na ulaz i polako ulazio. Uzdisala je. Bilo mi je čak malo smiješno pa sam pitao da stanem. Samo ako hoćeš da te ubijem, rekla je. Bila je stvarno uska i nisam htio biti zločest pa sam stao kada je ušao do pola. Stenjala je ali je tražija još i uskoro sam sav bio u njoj. Ona mala ličila je na janje na ražnju ali uskoro sam vidio koja je to žena. Svojom ručicom milovala si je klitoris i ulazila prstima u macu ali je izdržavala moje udare. Sada sam ja bio na mukama jer i pored današnja dva svršavanja unutra je bilo toliko tijesno i znao sam da neću dugo. Osjećao sam da mi dolazi i svršio sam uz urlik. Jedva sam ga izvukao i gotovo sam pao kraj nje. Jednostavno mi nije bilo dobro od silnog užitka.

Srećom, brzo sam nadošao i kada sam otvorio oči vidio sam nasmiješenu Janu i znao da je sve OK. Evo zašto si najbolja druga polovica, rekla je i poljubila me.
Bilo je još puno susreta i događanja s Janom, ali sva su se svodila na fantastičan sex i super druženja.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija