Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Opsednutost orgazmom

Tri godine i devet mjeseci od propasti petogodišnje veze s Ruthefordom prošlo je zračnim putovanjem u dva grada na istom kontinentu. Sada idem sama u park, gdje smo ljeto proveli za sebe i za sebe. Rutheford .. . Čovjek, muškarac ili možda samo istrošenom kitom koji sam udario na disk kad sam bila na Mallorci sa svojim tadašnjim dečkom Xavierom. Čak i tada kao nevažno, ali još uvijek spomenuto, jer bez njegovog dara (dvije karte za Mallorcu) za upis na fakultet, nikad ne bih bila sa Ruthefordu, a možda i bih, ali sigurno samo površno. Bilo je vrlo vruće ljeto. Imala sam samo 18 godina. Samo što sam upoznala sebe i život. Bila sam hrabra i odvažna. Tako hrabra da sam treću večer s Ruthefordom prevarila Xaviera lagajući da sam na brodu sa svojom novom španjolskom prijateljicom, a ja .. . nisam bila na brodu, već na pijesku uz more .. . s DJ-om Ruthijem .. . 12 godina starijim , s 3 godine neuspjelog braka iza sebe, sa bistrim plavim očima, upečatljivim licem, nježnim rukama i tako dalje, zagrljajima i neodoljivim jezikom i kitom za sve moje ulaze. Nakon toliko godina, još uvijek se uspalim kad se sjetim jebenog Rutherforda I kako je dobro guzio. To je bio razlog moje obmane. Ne krivim sebe .. . Svaka bi žena to učinila umjesto mene, ali to ne bi priznala svaka žena.

Moja hrabrost nastala je kao šibica vatre. Prije neki dan nisam zatvorio usne Xavieru i rekla što sam učinila. Prevariti i znati je blaže nego biti prevaren i ne znati. Sada on zna da je sve oko nas bila laž, jer podlegla sam noći koja mi je zatvorila oči i uzdahnula od zadovoljstva, te otvorila oči da Xaviera uopće ne volim. Xavier se ne pamti kao ljubavnik, ali Rutherford .. . mmmm. Još uvijek ne razumijem zašto izgovaraju ove sulude izreke tog jutra pametnije od večeri. Uvijek saznajem istinu u noći i samo novi dan ujutro. Xavier je bio slomljen, ali ne toliko da nije mogao nastaviti ljetni odmor. Otišla sam kući i odmahnula rukom i zauvijek se oprostila. Nakon takvog završetka ovog sna, otvorila sam se novom početku .. .
Nevini seksualni činovi koji su prolazili noć ili popodne upisali su se u novi početak, vrlo dobro smještenu prvu godinu studija, nova poznanstva. Uglavnom muško i pomalo žensko. Clara me uspješno lizala do orgazma. Uživala sam i u stvarnosti i u mašti. U svojoj mašti družila sam se s Ruthefordom, volela njegov neumorni grabežljivi penis i stvorila njegovu osobnost. Da budem iskrena, jer zablude umiru; samopouzdana jer kompleksi ubijaju kojem se divim jer me zapalio da nije dosadno jer je dosada glupa i bježim. Stvarno je bilo tako, otkrio sam kad sam mu poslala još jedan vrlo intiman e-mail i onda je sve krenulo u smjeru: upoznavanje veze-brak-razvod. Veza je podrazumijevala zvonastu stranicu Mallorce - mog rodnog grada Amsterdama, njegove darove u obliku orhideja, mošusa, čokolade, sandalovine, svile, komplimenata i divljenja. Veza je ubrzo trajala 4 godine, Filološki fakultet u zbroju cum laude apsorbirao se, a ovo glasno zveckanje zvučalo je u braku koji sadrži njegove karakteristike identične mojem takozvanom modelu "idealnog muškarca" i odluci da se iz Amsterdama preseli u njega Novonastala kuća u Barceloni koju je kupio samo kako bi podijelio naš život i ono što je potrebno za dovršavanje nego kroz naš brak. Nakon što smo se vjenčali u matičnom uredu njegovog rodnog grada Londona, vjenčali smo se ovaj put uz prisustvo mojih roditelja s obje strane i prema mom ukusu na Islandu pored gejzera, gejzira između, pored i unutar nas. Simbolička. Mi smo poput gejzira. Rasplamsali smo toplinom koju smo stvorili zajedno, pored i unutar nas.

Brak je bio nevjerojatan. Jutarnja kava i doručak u krevetu s pogledom na more. Ručak u tradicionalnim katalonskim restoranima, večera uz svijeće kada je bio slobodan kao Dee Jay. Česta putovanja na razna putovanja, divljenje, uživanje, opuštanje i povremeno zarađivanje novca u njegovom drugom disko klubu, gdje sam pjevao hitove 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća. Novac mi nije trebao, ali trebala sam rad da potvrdim svoju vrijednost. Grudvice snijega valjale su niz zeleno brdo našeg braka. Te su grudi bile naš problem. Moja ambicija da postanem poznata glumica. Ako ne slavna osoba, onda samo glumica. Ruthefordov entuzijazam, sreća i naporan rad postali su same pohvale. Kad je pronašao redatelja i "nagovorio" ga da sudjeluje u filmu "La vendetta". U početku nisam imals pojma o cunamiju od sreće i zadovoljstva. Kad je pucanje započelo, ostali su mi uputili svaku zahvalnost, koja mi je rekla da je to zahvaljujući njemu. Nakon premijere i uspjeha, zarade na filmu, kritika prema meni bila je pozitivna i samo je izgovorio riječi "njegova zasluga". Prošala sam to iz zahvalnosti ne obraćajući puno pažnje jer sam znala da je moj talent zaslužen. Uspila sam u nekoliko drugih filmova, a posljednji "La Route" koji smo morali živjeti u Nantesu bio je višemjesečni hit i milio me. Udarci su bile Ruthiejeve riječi, da ga nema, ostala bih anonimna osoba, a miline su bile pohvale i veliki uspjeh koji mi je dao slavu sopran. Svi su me čuli i više nije mogao čuti od mene, jer talent koji sam imala je moja zasluga.
Sve više me podsjećao na moju majku koja je uvijek propovijedala da me je ona rodila nakon mog uspjeha govoreći: "Da te nisam rodila, ne bi bilo ovo ili ono .. . " Polako sam ga se plašila , Počela sam ga izbjegavati i izbjegavao sam seksualne avanture sa svakim mojim djelom. Nisam sumnjala u to kako ću ga prevariti. Nisam ga više mogao podnijeti jer je sve bacio. Ponudio mi je odjeću koju bih odabrala i kupio ih riječima: "Moja zasluga" kad su me razni obožavatelji navijali; Kad sam otkrila da nakon mog uspjeha nije bio sretan, nego utješan, odlučila sam baciti kockicu na kojoj bi se mogla razvesti. Bol i ljubav u jednakim dijelovima, kraj je presudan. Ne znam ni zašto ga se toliko sjećam. Često, ponekad prečesto. Sad kad sam svoj, bez da slušam predbilježbe, u ljubavnoj sam vezi s Collinom, kolegom glumcem. Sad kad idem k njemu. U stanu. Za divlji seks, sofisticirani desert koji se zove sperma i nekontrolirani smijeh .. . Mogu postojati samo jedan razlog: "Samo ljudi koji nas duboko povrijede ili toliko obožavaju puze nam misli. Često ili prečesto. "Seks ne liječi prošlost, ali olakšava trenutne misli jer ja samo mislim na sebe i svoje zadovoljstvo tijekom seksa.

Dotaknula sam zvono Collinsovog stana i bacila se na to samozadovoljstvo .. . Već sam sebično skidala Collina u predvorju stana, a on je bio dovoljno lud da me skine bez da sam shvatila da ga uopće ne volim. Volim seks jer volim seks. Moj orgazam nikad ne prestaje kad sam sretana i uvijek sam muškarac, pa sam ih počeo gledati kao likove u dječjoj igri. Igračke prekrivene slatkim kaputima. Prestala sam se odreći svoje sreće i samo sam tražila orgazam koji mi se nesebično davao bez uvreda, lažnih komplimenata, iluzija o sreći i istinskih suza. Orgazam je jedina iskrena stvar koju pijetao daje, a ostalo su sve zablude. Gladila sam Collinsovu glumačku guzicu, koja je bila blago zaobljena od sjedenja kad se sjetio scenarija i didaskale, a usne sam lizala strašću koju mu je dalo njegovo skladno tijelo. Zatim sam ga raširila na velikom okruglom krevetu i sebičnim jezikom tapkala mu po trbuhu, sebičnim rukama izmakala dlakave kuglice i počela lizati i zabijati penis u moja sebična usta. Zgrabio me za glavu da pušim brže i jače da ga nemilosrdno pritisnem na krajnike, a ja sam ga hrabro udarala u ruke i štedljivo ga stavila na već podignut penis. Bila sam škrta i nisam htjela tugovati, samo sam osjetila orgazam i istinu koja oslobađa.
Neprekidno sam vrištala poput divlje životinje na njegovom ponosnom penisu, kao i na bezbroj penisa ispred njega i rame uz rame s njim, a on se nasmijao s muškim zadovoljstvom, ponosan na svoju muškost, ne znajući da sam to ja, njegov humor, njegov Teme ne vole razgovor, manire, darove, imamo samo orgazam. Njegov penis, kao i svi ostali repovi koje još nemam. Ah, ovi muškarci .. . volim orgazam na svom penisu. Skočila sam preko njega poput trampolina i zamišljala sam da se seksa sa mnom. Samo sam željela osjetiti sebe, sebe i svoj orgazam. Samo moj orgazam, samo moja sebična požuda, oohhh. Uspila sam trepnuti i bilo je predivno osjetiti isprepletenost razuma i instinkta i poriv svog primata da nadjača varljivi um, sve misli i boli, sva sjećanja. Osjetio sam iskrenost poriva. Collin me zagrlio za struk i palcem držao moje grudi i dotaknuo njegove ispupčene bradavice. Kosa mi je bila na očima, kako je ne bih vidjela, samo da je osjetim. Osjetite toplinu kliznog penisa u meni i dođite. Ona se, moja lijepa, dlakava i debela breskva, lizala da vlada njegovim penisom i mojim željama za putovanjem. Zadovoljstvo je raslo i udarilo mu u glavu. Ubrzo sam se približio njegovim tijesnim i dlakavim prsima i nagnula glavu i uho kako bih čuo kako mu srce uzbuđeno kuca po meni. Zagrlila sam ga i oplakivala u ekstazi orgazma i vratila se gore, stavljajući ruke na bokove kako bih je neumorno umorila. Slatka bol koja pojačava i upotpunjava zadovoljstvo orgazma. Jahala sam do drugog orgazma sve brže, brže i brže. Umro je od napora da ne primijeti moju skrivenu samoljublje, a ja od orgazma. Vratila sam se nasilno i glasno, kao da me netko progoni, a upravo me je dugi orgazam uhvatio, a ja sam plakala, smijala se i grizla Colinove prste. Vrisak je zagrijavao zidove našim toplim uzdahom i toplim usnama. Posljednji trzaj drugog orgazma izbio me na Collina i ona je sve zaboravila, samo NE sebe. Zato volim orgazam!

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija