Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Opuštanje u sauni

Ponekad trebamo odmak, odmor od svega, od radne svakodnevice, od stresa od slobodnog vremena, od veze. Ima dana u kojima se moraš isključiti, sve oko sebe zaboraviti i poduzeti nešto za punjenje baterija i regeneraciju. Jedan, upravo takav dan je danas, kao i uvijek, kad su takvi dani spremim u ruksak stvari, kupaći mantil, dva ručnika, japanke i odem direktno do Wellnes centra u kojem se najbolje osjećam i koji mi po svemu ogovara.
Petnaestak minuta kasnije sam već tamo, osjećam u zraku na recepciji mirise eteričnih ulja i odmah se osjećam bolje i s više elana krećem u proces oslobađanja stresa nakupljenog u zadnjim danima. Na puto do kabina za presvlačenje oslobađala sam se dio po dio svoje odjeće, utrpala sve u ormarić, zaključala ga narukvicom s čipom, koji mi otvara i zatvara sve prostorije u centru. Predamnom je totalno opuštanje i uživala sam u tom iščekivanju.


Kao i obično tražila sam u sauni kabinu koja je po mogućnost prazna, iako mi drugi ljudi uopće ne smetaju jer nemam problema što sam gola i znam da će me svaki muškarac čim uđem u kabinu u kojoj je već neki muškarac ili obrnuto kad muško uđe u kabinu u kojoj sam ja odmjeriti od glave do pete. Nisam sramežljiva, dapače, svjesna sam svoga top izgleda. Imam 31 i još ništa na meni ne visi, sve je čvrsto i kompaktno i savršeno za bilo koju mušku ruku. Čvrsta, lijepo oblikovana, prćasta guza, s prednje strane ravan trbuščić, pičić ko kolačić, definiran „frizurom“ u obliku srca definitivno privlači muške poglede. Dugu plavu kosu uvijek u sauni svijem u konjski rep. Što mogu kad sam atraktivna, no svemu tome usprkos ipak više volim biti sama u kabini.

Tako sam ušla u prvu praznu kabinu, a vrućina koja je u njoj vladala odmah me je okružila i udarila u glavu. Položila sam ručnik na najgornju klupu, danas ću se pošteno iznojiti i napariti. Legla sam na leđa hvatajući što udobniji položaj, zatvorila oči i potpuno obratila pažnju na svoje disanje. Nije dugo trebalo da se na tijelu pojave prve kapljice znoja, koje su formirale uskoro perlice koje su si po tijelu tražile put prema dolje, volim taj osjećaj kada kapi, potočići znoja klize mojim tijelom. osjetila sam kaplice po cijelom tijelu, vlagu koja je obavijala moje tijelo. Tako bih mogla vječno ležati.


Upravo tada su se otvorila vrata i u kabinu je ušao muškarac, odšacala sam da ima oko 40 možda i koju više, ali ne puno, tamnoput, crne kovrčave kose. Rekla sam samo“bok“, on je uzvratio kimanjem glavom i ispružio se na klupu preko puta, u sredinu, a ja sam nastavila s opuštanjem. Nakon nekoliko minuta okrenula sam se na stranu i bacila kratki pogled prema njemu- Ležao je ispružen na leđima i izgledao potpuno opušten kao i ja. Dopale su mi se njegove kovrče, ravan trbuh isto tako. Jasno je da sam bacila škic i na njegov kurac, glatko izbrijan, dobrog promjera i duljine, što bi žena poželjela više?


Morala sam se sabrati i odlučila sam ostati ležati na leđima. Tako mogu pomicati glavu na stranu i kroz malo otškrinute kapke promatrati malo pažljivije lika preko puta. Moj je pogled šarao između njegovog trupa i natkoljenica završavajući na kraju sve više na njegovom udu. Svidjelo mi se. I u mirnom stanju, kožica nije prekrivala cijeli glavić i lijepo se vidio, a to mi se sviđa i rajca me. Središnji dio njegova tijela zadobio je moju punu pozornost i zahvaljujući vrućini u kabini i potocima znoja koji su tekli po meni i sa mene moje bradavice su se stvrdnule i uspravile. Još uvijek pogleda usmjerenog na njegov ud moja se lijeva ruka nesvjesno pomaknula na moje grudi i na moje bradavice. Morala sam ih dirati i jesam, mijesila sam ih među prstima i osjetila sam uzbuđenje koje se kretalo u smjeru mojih bedara.


Lik, čiji sam ud gledala, još je uvijek ležao zatvorenih očiju i nije mogao vidjeti što ja radim. Postala sam drskija i spustila sam svoju desnu ruku da luta između mojih nogu, uzrokujući lagani trzaj u trenutku kad sam dodirnula klitoris i kada sam počela kružiti oko njega i po njemu, krug po krug, sve manji i sve brži, moja se zdjelica počela kretati u tom ritmu, oči su mi malo zatvorene, pa malo gledam njegov kurac i u svemu tom sam primijetila da se s njim nešto događa, počeo je rasti, postajao veći, deblji, uspravniji. Da li je primijetio što radim pa se zato uzbudio? Ako je bolje je da se odmah dignem i odem iz kabine.


Ipak nisam mogla i nisam htjela, morala sam vidjeti tu erekciju koja se događa preko puta mene i kurac koji je sve veći i sve deblji i što je postajao tvrđi to je moja ruka sve brže kružila po mom klitiću- Lik je već dilje otvorenih očiju gledao pokrete moje ruke po mojoj mačkici, sve je lijepo mogao vidjeti. Uspravio se i naslonio na zid iza sebe, gledajući direktno u mene i počeo je navlačiti kožicu gore, dolje. Ta slika me je dodatno raspalila i raširila sam noge tako da je mogao vidjeti svaki centimetar moje pičkice.
Sve sam brže kružila i sve jače stenjala, nisam ni pokušavala sustezati se, a i njegovo drkanje je bilo sve brže, bilo je jasno da se želimo pojebati. Samo naravno ne tu, ne u sauni, ili ipak? Bi li me mogao tu i sada natvući na svoju batinu? O čemu ja razmiošljam? Luda sam sam i samo i jedino želim taj kurac u sebi, ali što ako nas netko pritom vidi?


Svejedno, bez riječi sam se ustala, prišla mu, kleknula preko njega, usmjeravajući moju vlažnu, narajcanu pičku na njegov glavić. Gledali smo se ravno u oči, bez riječi. Nervirajuće lagano naslonila sam se na vrh njegovog glavića, gledajući ga u oči, i centimetar po centimetar klizila po njemu, potpuno svjesna, osjećajući svaku njegovu prokrvljenu žile, moje su ga usmine obuhvaćale i sasvim lagano klizila samcijelu vječnost po njemu dok se konačno nisam potpuno nasadila na njega. Bio je u svoj svojoj veličini u meni. Jednom sam se odigla s njega nekoliko centimetara da bih se onda opet do kraja nabila na njega.


Naša strast ispunjavala je cijeli prostor i htjela sam ga jebati do zajedničke ekstaze. No ja sam znala, on je znao da se ovdje ne možemo neobuzdano jebati. S neopisivim otporom moga tijela digla sam se, nakon još samo jednog snažnog nasađivanja, s tog snažnog, tvrdog kurca, ustala, napustila sauna, ostavivši jadnika s kurcem u punoj snazi, ovlaženog mojim sokovima.
Tko zna, možda će ova priča ipak jednom imati završetak i sretan kraj.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija