Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

ORGIJE NA 8 MART

Pozdrav zovem se Tomislav zovu me još Tomo ili Tomica završavam srednju ugostiteljsku školu za konobara, odrađujem praksu u jednom restoranu koji priređuje razne domjenke i proslave vjenčanja. Nisam neki pretjerani ljepotan niti baš nešto specijalno obdaren u životu još uvijek više drkam nego što jebem, ali nije da nemam iskustva u sexu. Imao sam redovan sex s mojom bivšom djevojkom, a nevinost sam izgubio u Amsterdamu u famoznom "Red Light District". No da se vratimo na priču i noć kada sam jebao više žena nego ikada do sada, a možda i nikada više.

kako odrađujem praksu u tom restoranu ponekad me gazda pozove na ispomoć kada ima veliku organiziranu zabavu, nije da mi se baš nešto radi, ali ekstra lova dobro dođe. Tog puta kada me je zvao ako mogu doći na ispomoć misleći da ima neko vjenčanje to sam ga i pitao, a ispostavilo se da radi domjenak povodom dana žena to jest 8 mart, opa bit će komada pitam ga, a on mi odgovori da čisto sumnja jer je to zabava za dan žena kojeg organizira neka udruga penzionera točnije penzionerki, a dobro kažem i obećam mu da ću doći.

Došla je i ta večer bilo je nekih 50-60 žena u sali, na moje iznenađenje moglo se među njima naći kako se kaže dobrodržećih matorki. Posla je bilo preko glave uz mene tu su još bili gazda, četiri konobara i dvije konobarice za šankom i jedva smo stizali koliko je bilo posla. Bila je živa muzika neka dva lika trndačila su na gitarama, atmosfera je bila dosta usijana dosta tih penzionerki bilo je poprilično veselo da tako kažem, a nije ništa odavalo niti vodilo onome što će se kasnije dešavati te večeri.

Ponestalo nam je vina i mineralne vode i Slavica jedna od konobarica poslala me je u skladište po karton vina i kištru Jamnice. Kada sam otvorio vrata skladišta šok, unutra sam zatekao Mirka kako s guza jebe neku ženu koja je bila rukama oslonjena na bačvu piva. Što si stao tu ulazi ili izlazi samo zatvori vrata zarežao je Mirko ne stajući da se nabija u tu ženu. Ušao sam u skladište i zatvorio vrata, gledao sam Mirka kako ju s guza nabija i mijesi joj sisurine kurac mi se već ukrutio na ulaznim vratima.

Slušao sam kako oboje stenju i dahću približio sam se bliže i gledao u mjesto gdje Mirkov kurac ulazi u pičku. Počeo sam stiskati kurac preko hlača, što je mali hoćeš samo stajat i drkat ili ćeš se uhvatiti posla, hajde vadi taj kurac i daj kurvi da se zabavlja rekao je Mirko. Skinuo sam hlače i prišao njenim ustima bez puno razmišljanja primila ga je u šaku te mi ga pa počela drkati i pušiti. Mirko je počeo sve jače da se nabija u pičku matore od siline njegovih nasrtaja morala se držati s obje ruke za bačvu piva tako da se sada samo ustima nabijala na moj kurac koji joj je do jaja ulazio u njeno grlo.

Mali oš jebat pitao me Mirko, neću sad odgovorim mu moram odnijeti Slavici to po što me poslala, a i onako sam brzo gotov odgovorim mu uz stenjanje te sam se ubrzo počeo prazniti u matorkina usta. Zatim sam navukao hlače i napustio skladište puštajući njih dvoje da nastave sami te se vratio u salu kao da se ništa nije dogodilo. Zabava je bila zakazana do ponoći, ali većina žena je napustila restoran ostalo je njih još 20-ak da bi na kraju ostalo njih dvanaestak. Muzičari su se isto pokupili te su se uz tih dvanaest veličanstvenica ostali samo gazda, sva četvorica konobara, Slavica i ja.

Među tim ženama koje su ostale ostala je i ona koja je meni pušila dok ju je Mirko karao. Potom mi je prišao gazda i rekao mi da zaključam vrata restorana i navučem zastore, kada sam ga pitao razlog samo mi je odbrusio da napravim kako mi je rekao. Navukao sam zastore i zaključao vrata pa se vratio u glavnu salu i imao što za vidjeti. Stajući tako na ulazu gazda, Mirko te ostala tri konobara Bojan, Denis i Branko ležali su goli na spojenim stolovima u krugu izgledali su kao u japanskom noćnom klubu koji sam slučajno jednom prilikom gledao na "Red Tubu" gdje ljudi jedu suši pripremljenu hranu na golim ženama.

Samo ovog puta nije bila poslužena hrana nego njihovi kurčevi koje su žene koje su ostale pušila naizmjence. Pušile su im vrteći se u krug oko stola da mi je sve to skupa izgledalo kao nekakav nastrani obred. Gledao sam što se dešava na stolu i okolo njega, a kurac mi se dobrano napeo onda sam osjetio ruke na svojim ramenima okrenuo sam se i ugledao Slavicu. Slavica je spustila ruku i uhvatila me za kurac preko hlača, u napet si dečko rekla je, a ja sam je pitao je li znala za ovo, naravno odgovorila je dešava se nešto ovako s vremena na vrijeme dodala je.

Zatim mi je počela otkopčavati hlače pa onda i košulju te sam ubrzo ostao gol. Sad si samo moj želim malo mladog mesa za sebe prije nego te one drolje uhvate u ruke rekavši to spustila se na koljena pa mi počela pušiti kurac. Rukama sam se morao hvatati za štok koliko mi ga je divlje drkala i sisala, nakon nekoliko minuta njenog pušenja Slavica se ustala podigla suknju skinuvši gaćice. Zamijenili smo mjesta sada se ona držala rukama za štok pa mi se naguzila, došao sam iza nje polizao sam prste pa njima prešao preko njene pičke bila je vlažna i spremna za kurac, centrirao sam glavić i naglo joj ga zabio do kraja.

Jauknula je i ja sam je počeo jebati s guza i počelo je žestoko s obje strane nabijali smo se ona na mene ja u nju nagnuo sam joj se na leđa pa joj raščupao košulju i iz grudnjaka izvadio sise te ih počeo mijesiti. Dahtali smo i stenjali oboje dolazeći do vrhunca nisam se obazirao želi li da joj svršim u pičku ili ne nego sam samo ubadao sve dok se nisam počeo prazniti i puniti njenu pičku, a godilo je to i njoj jer je jako intenzivno svršila. Kada sam izašao iz nje sperma joj se cijedila niz bedro uhvatila se za pičku pa mi rekla; "Đubre jedno svršio si u mene".

Izvini nisam se mogao kontrolirati odgovorim joj Slavica se samo nasmijala pa me primila za ruku i odvela do spojenih stolova gdje su bili ostali. Kada smo stigli do stola i ostale ekipe Slavica je samo rekla evo malo mladog mesa, zatim sam se polegao na stol do ostalih i za tili čas moje je kurac bio obuhvaćen rukama i ustima žena. Nakon što su mi redom pušile ne znam točno koliko njih, ali znam da sam se našao među tri žene, jedna mi je pičkom sjela na lice, a ja sam je počeo lizati zatim sam osjetio da mew je jedna od njih prekoračila i sjela mi na kurac.

jahala me dok nije svršila, a onda je na njeno mjesto došla sljedeća, a isto su se zamijenile na mome licu. Poslije druge na kurac mi je sjela i treća kao i jedna od njih koja mi je sjela pičkom na lice. kada su se sve izredale i svršile na meni te me pustile bio sam sav mokar od njihovih sokova naročito moje lice podigao sam se u sjedeći položaj na stolu i oko sebe gledao situaciju u kojoj sam se i ja malo prije našao. Gazda i svi ostali konobari bili su u nekoj akciji. Slavica je bila također u društvu nekolicine žena koje su se međusobno ljubile, mazile i lizale.

Krenuo sam da se pridružim ženskom klupku radosti, ali me zaustavila žena koja mi je pušila u skladištu. Posjela me je na stolicu prekoračila me i nasjela na kurac, počela je da me jaše, a ja sam rukama uhvatio njene sise koje su se klatile te ih počeo mijesiti i lizati bradavice. Nakon nekog vremena prestala je s jahanjem i pozvala Mirka, Mirko je došao iza nje i svoj kurac počeo gurati u njen šupak malo smo se namjestili u bolji položaj i počeli je jebati zajedno. nakon nekoliko minuta Mirko me je pitao jesam li ikad jebao u čmar, nisam odgovorim mu te smo zamijenili mjesta i sada sam ja po prvi put ušao u nečiju guzicu i jebao ju dok je Mirko svrdlao po pički.

Guzica je za mene bila malo previše pa sam je ubrzo počeo puniti spermom. Zatim sam se maknuo i pustio Mirka i nju da nastave, ali su došli Gazda i Bojan. Ja sam nastavio put prema grupici žena, sada pomalo okuražen prišao sam toj skupini žena koje su se međusobno lizale i prvu uhvatio za kosu i gurnuo joj kurac u usta. Gurao sam joj ga u usta dok mi se ponovno nije ukrutio, moram priznati da sam bio i sam iznenađen da mi je opet bio spreman nakon trećeg ili četvrtog orgazma, pripisao sam to napaljenosti i mladosti.

Zatim sam došao do iza nje i naglo ga gurnuo do kraja, omililo mi se jebanje u šupak tako da sam naumio staviti ga i njoj. Dok sam je jebao u pičku prstima sam širio njen šupak i pljuvao slinu u otvor. Primijetio sam da joj to paše pa sam izvadio kurac iz mokre pičke i gurnuo ga u razrađen šupak, nije trebalo dugo da ponovno svrši, zatim sam prešao na sljedeću koja je isto tako bila isprćene guzice i lizala Slavici pičku stao sam iza nje i nabio joj ga u pičku. Htio sam da joj ga stavim i u šupak, ali mi nije dala, ali pozvala me koja je sjedila na licu Slavice koja joj je lizala pičku.

Sagnula se pa su ona i Slavica bile u 69 stao sam iza i gurnuo ga u njen šupak. Ušao je bez otpora jer je već bila razrađena njena rupa natopljena nečijom spermom malo mi se to gadilo, ali nastavio sam da joj razvaljujem šupak dok se i ja ponovno nisam ispraznio u nju. Nakon toga sjeo sam na stolicu da dođem malo do daha i da pogledam okolo sebe od svih nas jedino je Mirko još bio u akciji dok su svi drugi pomalo reklo bi se istrošeni. A žene činilo mi se da su nezasitne iako su neke od njih isto posustale većina ih je bila i više nego aktivna.

Te kojima je bilo očito dosta počele su skupljati svoje porazbacane stvari svuda po sali te ih oblačiti na sebe. Naposljetku odustao je i Mirko, a žene koje su bile oko njega još im nije bilo dosta pa su se okomile na mene, kurac mi se još u potpunosti nije opustio i to su primijetile pa su krenule prema meni. Prema meni kretale su se kao čopor gladnih lavica spremne zgrabiti svoj plijen, prema meni se kretalo pet gladnih pički Slavica, glavna organizatorica i još tri kojih se ne sjećam jesam li ih već jebao.

Uzele su me i spustile na pod najprije me je zajahala Silvana i počela skakati po mome kurcu jedna od njih me je prekoračila preko glave kojoj sam lizao pičku. Kada je Slavica svršila i makla se s mene druga je već bila na meni, kada su se konačno sve izredale na meni od umora nisam mogao ustati s poda. Bližila se zora kada je konačno sve završilo na kraju smo ostali gazda, Mirko koji me trebao voziti doma i ja. Skupljao sam dojmove ne vjerujući što mi se noćas dogodilo. nakon te noći više nikada nisam doživio nešto slično iako sam se nadao tome međutim nikada se to više nije ponovilo jer je gazda morao zatvoriti restoran.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2266

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija