Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Orgije sa dvije milfice

Prošlo je dosta vremena od onog čarobnog putovanja sa Blondom gdje smo svašta proživjeli. Komunikaciju smo održavali na daljini. Ona je htjela da joj često slikam kurac a za uzvrat bi mi slala vruća videa kako se samozadovoljava. Još bi često maštali o našem ponovnom susretu i kako ćemo se jebati. I tako došlo je vrijeme da sam jedan vikend morao provesti u Zagrebu. Blonda se tome jako obradovala jer je znala da će opet nakon dužeg vremena skakat po mom kurcu i biti žestoko izjebana.

Došao sam za vikend u Zagreb i smjestio se u nekom apartmanu. Istu večer Blonda je došla u apartman i tu noć imali smo brutalnu jebačinu. Bili smo željni jedno drugoga i baš sam je razvaljivao. Primala ga je u obje rupice, žestoko svršavala po nekoliko puta a i ja sam se pošteno istresao. Na odlasku rekla mi je -" pripremi se za sutra imam jedno iznenađenje za tebe" poljubila me i otišla. Nisam imao na pameti što mi je to pripremila ali moram priznat sa me zaintrigirala. Iduće popodne došla je na vrata apartmana.

Kad sam otvorio sa njom je bila prijateljica Ena koju sam već upoznao. Znam da sam Blondi par puta natuknuo kako bi volio imat trojku sa njom i nekom njenom prijateljicom a on mi je noćas to željela priuštit. Poljubili smo se pa je rekla -"ovo je moje iznenađenje, dovodim ti Enu da nas obje jebeš" a Ena je nadodala -"pričala mi je Blonda što sve radite pa i ja želim da me odvališ kurcom". Ena je bila zgodna crnka isto u braku koja kao i Blonda nije dobijala dovoljno kurca od muža pa je bila spremna na avanturu.

Mene se posrećilo da ću imat orgije sa njih dvije. San svakog muškarca. Ušle su u apartman pa u kupatilo da se srede. Čekao sam ih u sobi i često ćuo kako se smijulje, tko zna što su sve smišljale. Napokon su izašle u izazovnon izdanju u sexi rublju. Kažiprstom sam ih pozvao na krevet i rekao da me skinu. Skidale su mi komade odjece a za kraj izvukle kurac iz bokserica. Tad je Ena zapanjeno rekla Blondi -"pričala si da ima veliku kurčinu ali ovo je nadmašilo moja očekivanja" sekundu poslije obje su počele jezikom klizat po kurcu.

Uživao sam gledat i osjetit kako mi dvije kurvice obrađuju kurac. Naizmjenično su ga lizale, pušile i cuclale jaja a ponekad bi se jezicima dodirivale poviše glavića da me malo izlude. Blonda se prva pridigla i sjela mi pičkom na lice. Počeo sam jezikom prelazit preko klitića, malo ga sisao i lizao joj pičku. Ena nije htjela pustit moju nabreklu kitu, pušila ga je usisavala. Bila je očarana njegovom veličinom. Tad se i ona pridigla i zajahale me. Žestoko se spuštala pa dizala, uživala je uz stenjanje nabijati se na močnoj kurčini.

Dok se Ena nabijala, Blondi sam tako žestoko polizao pičku da su ubrzo njeni sokići preplavi moje lice. Nije dugo trebalo ni Eni koja je uz glasan vrisak svršavala na kurcu. Brzo su se zamjenile. Blonda je opkoračala oko mene namjestila kurac na rupicu i počela se nabijat a Ena mi je svoju veliku sisu gurnula u usta da je grizem. Blonda se brutalno spuštala do jaja a Eninu sisu sam grizao, ljubio, lickao jednostavno sam uzivao. Nakon par minuta Blonda se zgrčila u licu , počela trest glavom i uz glasan urlik ispuštala sokiće po kurca dok su meni jaja eksplodirala u njenoj pički.

Osjećao sam se savršeno. Tad se Blonda skinula sa kurca a Ena joj se pridružila u lizanju sperme sa moje alatke.
-"mmmmm" obje su govorile dok su lizale i gutale moju toplu ljepljivu tekučinu i ponavljale -" mmmmmmmmm kako volimo okus tvoje sperme". Kad su sve polizale počele su ga ponovno pušit kako bi mi kurac bio krut i spreman za novu akciju. Nije dugo prošlo kurčina je opet postala velika i nabreknuta a Ena je rekla -" hoću da nam razvališ šupak prvo meni onda Blondi". Ena se naguzila a Blonda legla ispod nje.

Prvo sam malo gledao i uživao kako Ena liže Blondinu pičku a onda sam joj prišao otpozadi, pomazio i namazao šupčić pa glavićem lagano prodro unutra. U početku je malo teže ulazio ali kad sam ga razradio brutalno sam ga zakucavao. Ena je vrištala, urlikala što me dodatno razjarilo pa sam joj uz riječi -"još jače vrišti kurvo" razvaljivao šupak. Trljala je svoj klitić i počela prskat iz pičke. Izvadio sam ga bacio je na krevet, podigao Blondu okrenuo je i naciljao njen šupak.

Puno lakše mi je kurac ušao jer sam ga Blondi već razradio. Dok sam ga nabijao čuli su se njeni urlici, vriskovi a ja sam ga bez milosti zakucavao do jaja. Ena je zapanjeno gledala i prstima drkala po Blondinim klitiću i pički. Ovo je bio vrhunac orgija. Blondi su sokići prskali iz pičke. Svršavala je i uživala. Tad sam ga izvadio okrenu obje prema meni i rekao da otvore usta. Počeo sam ga jako drkati pa je ubrzo sperma izletila i okupala njihova usta i lica. Tad su jedna drugoj jezicima čistile spermu sa lica pa se spustile i počele isisavat moj mlohavi kurac.

Ovo je bilo ono o čemu sam sanjao da ubijam kurcom dvije pohotne drolje. Otišli smo se otuširat a onda se vratili u krevet pomaziti. Ena je rekla da joj je sad jasno zašto Blonda voli moj kurac i poželjela da jos poneki put ponovimo orgije. A Blonda će na to -"želim da dalje budem tvoja droljica koju ćeš ubijat svojom kurčinom". Dugo smo se ljubili i mazali u krevetu pa pred zoru još jednom brutano izjabali.

Ocjena priče

4.9
Broj ocjena: 7
Broj čitanja: 3947

Autor priče

jaky99
jaky99
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 182 cm
Težina: 80 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Blizanci

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija