Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ortakovava draga

Ona je bila uporna da se druži sa mnom a drugar koji je bio s njom je bio takođje uporan "buraz vidi se sa njom, ona je moja buduća žena treba da izgradiš odnos sa njom".
Meni je bilo uvrnuto da se viđjam sa devojkom od drugara sam a još više mi je bilo uvrnutije što sam drugar to želi, no šta je tu je otišao sam kod nje u stan, dok je drugar bio na poslu. Čekala me je u nekoj beloj haljini krenula da vadi piće, sok, pivo.. .
A ja sam sve vreme bio u fazonu"hajde da se ovo što pre završi pa da idem".. . Ne želim da joj spomenem ime zato što ova priča ima veliku dozu istine i sastoji se od istinitih likova a ne bi da izmisljam imena .. .
U svakom slučaju dok smo sedeli ona je tražila svaki izgovor da me pipne i da mi priđje bliže, vrhunac je bila njena ruka na mojoj butini i njeno bolesno smejanje i neki osmesi koji nisu izgledali tako normalno.

Nisam mogao više da tolerišem ovu situaciju u najmanju ruku mi je bilo bez veze i rekao sam"dobro u čemu je fora ? " Dodusše onako smireno, nisam bio agresivan.. .. "Nema fore ti si moj najbolji drug. " Pomislih u sebi "ja sam njegov drug ne tvoj, budaletino".. . Nastavila je sa prisnošcu i poljubila me u usta a zatim se popela na mene dok sam sedeo, popela se šireci noge obuhvatajući me nogama, krenula je da pravi neke pokrete napred nazad i da me ljubi u usta, napalio se jesam do određjene mere ne previše ali sam rekao.. .. "šta to radis? " Ona je rekla "ništa. " Krenula da se smeje i nastavila da radi šta je počela s tim, što joj je sad ruka krenula ka mom polnom organu, masirajući ga preko farmerka.. ..
"Otkopčaj se. " Rekla je .. Na šta sam ja naglo ustao, bacajuci nju sa sebe, ona je ostala da sedi na krevetu ja sam stajao i rekao"kakvo bre otkopčavanje šta to radiš koji kurac živite u ovom stanu godinu dana skoro, treba da se venčate, šta hoćes od mene? "..

.. Na sta je ona rekla "dobro zaboravi, kad si takav nećeš da mi budeš najbolji drug. " "Na takav način ? " "Da na takav. "
Baš sam bio u dilemi teškoj šta da uradim da li da jebem i njemu i njoj mamu i da izletim kroz ta vrata ili da se pravim da je sve to normalno.. ..
Izrevoltiran, napaljen i zbunjen izvukao sam kurac iz farmerki prišao njoj dok je sedela, uhvatio je za kosu nežno, nisam bio grub i pitao je "to hoces a šta će ****** da kaže? " "Nece da kaže ništa ja sam mu već rekla da hoću da se družim s tobom da te mnogo gotivim. " Stavio sam joj kurac u usta i otišao do kraja sa tim njenim ludostima klinka mladja od mene 8 godina.. . Želela je da proba, kao stariji sam trebao to da sprečim ali nisam, nabio sam joj kurac u usta, palacala je jezikom i grizla ga halapljivo nekih 15 minuta ..

. Bio mi je krut do jaja, obično karam s guza ali ona je izustila"sedi hoću da se popnem" .. .. Rekao sam" može" i seo sam "daj kondom" rekla je"nemam moraćeš ovako" budući da ne jebem bez kondoma rekao sam "ili skokni do trafike i kupi tu ti je blizu ili od ovoga nema ništa ja palim. " Otišla je do sobe na minut izlazeći iz sobe imala je u ruci tri kondoma, i sa osmehom, cinično rekla "nema potrebe da idem do trafike. " Bilo mi je jasno htela je da ima nezaštićeni sex.. .. "Dodaj mi jedan i dođji" rekao sam.. .. Navukao sam kurton a ona je skocila na moj nabrekli kurac i krenula da ludi i da svrsava vec posle 30 sekundi, krenula je da vristi i stenje nenormalno kao bas nalozena klinka od 20 godina.. . Koliko je tada imala.. .. . Nakon 6, 7 minuta mislim da je svrsila jedno 10-tak puta na mom kurcu, sisla pogledala na sat i rekla "moram da se spremam da idem na fax"..

. "A sta cu ja? " Na momenat sam pomislio "ostavice me suvog kurca" ali prisla je krenula da pusi i da ga drka dok sam sedeo na krevetu i ubrzo sam joj svrsio u usta.. .. To sta se desilo je ostalo tajna i ne desava se vise jer sam joj jasno stavio do znanja da smatram da to nije eticki i moralno i da ne zelim to da

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija