Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Osiguranje

Oduvijek nisam volio raznorazne prodavače osiguranja, kojekakvih proizvoda viđenih na TV-u, i ostalih gluposti koji su te gnjavili na kućnom pragu ili preko telefona. Nisam do nedavno, kada sam upoznao Andreju, iz jedne osiguravajuće kuće.

Prvo se moja mama javila na telefon kad je bila kod mene radi nečega, a ni ja ne znam više čega, dok sam ja radio nešto u garaži, pa mi je dogovorila dolazak njihove predstavnice sutra popodne. Normalno, nije mi rekla ništa.
I tako ja se vratio drugi dan sa posla, taman se otuširao i samo u trenirci odšetao u kuhinju da vidim šta da si napravim za ručak kad me prekinulo zvono na vratima. Znao sam da nije mama, jer bi ona samo ušla u kuću, a i imala je ključeve. Uzdahnuo sam, zatvorio frižider i otišao otvoriti vrata, a pred vratima predivna mlada žena, duge kose, zelenih očiju i razoružavajućeg smješka.

- Dobar dan, ja sam Andreja iz osiguravajućeg društva. Moji su Vas jučer kontaktirali i dogovorili sastana za pola pet. -izdeklarirala je u jednom dahu valjda naučen tekst, pa sam zaključio da su razgovarali sa mojom mamom, a što mi je potvrdila i ona pročitavši nešto sa papira- Mislim da je kolegica razgovarala sa Vašom.. hmmm.. mamom?
- Da.. -promrmljao sam mrzovoljno, ali s obzirom da je bila ovako zgodna odmaknuo sam se u stranu, te ju pustio unutra rekavši sam sebi da moram razgovarati sa mamom o nekim stvarima- Izvolite, uđite..

Sjeli smo u kuhinju za stol, pa sam ju ponudio sa kavom, žestoko je odbila, ali je prihvatila sok. Sjeli smo i počela je objašnjavati o osiguranju, ali ja sam nju promatrao, od glave do pete i mogu reći da mi se jako sviđalo ono što sam vidio. kad je skinula jaknu vidio sam da ima bujno poprsje, bila je malo niža od mene i imala je mišićave noge u uskim hlačama koje su naglašavale iste i njenu guzu. Izgleda da je primjetila da ju promatram, jer je stala sa pričom i sad me gledala, pa upitala:

- Gospodine Robert da li Vam se sviđa što ste vidjeli?
- Hmmm.. oprosti, ali nisam si mogao pomoći -rekao sam sa smješkom pa nastavio- Uostalom ne moramo biti na Vi, nismo baš velike razlike u godinama, zar ne?
- Ne -rekla je i ona sa smješkom i pogledala u moje podatke na papiru, pa nastavila- Samo si godinu i nešto stariji od mene..
- Onda super -rekao sam i prekinuo ju- I da, sviđa mi se to što sam gledao -rekao sam i gledao ju direktno u oči uz smješak, pa mi je uzvratila, a uto je zavrijala voda za kavu, pa sam ustao i završio sa kuhanjem.

U odsjaju stakla na ormariću iznad sudopera vidio sam da me promatra, pa sam se naglo okrenuo i vidio kako je brzo spustila pogled. Samo sam se nasmješio, a onda shvatio da mi se kurac malo digao, valjda dok sam ja nju odmjeravao, a s obzirom da nisam imao gaće ispod lijepo se vidio. Brzo sam sjeo, pa nam natočio kavu. Sjedili smo još neko vrijeme dok je ona ispunjavala onaj upitnik, a meni se od njenog glasa i pogleda njenih očiju sve više dizao kurac. Uto je nehotice prolila sok, pa sam skočio i dohvatio krpu, a kako sam sad brisao sok sa stola lijepo je mogla vidjeti kako mi se digao kurac. Mora da joj je stvarno bilo prigustilo po pitanju nejebice, a nisam ju nikad poslije to pitao, ali Andreja je jednostavno pružila ruku i primila mi kurac preko trenirke. Ja sam stao kao ukopan sa onom krpom u rukama i nisam se micao da vidim što će biti. Ona me gledala u oči i počela mi trljati kurac, a onda je promuklim glasom rekla:

- Nadam se da ti se digao zbog mene.. -ja sam samo kimnuo potvrdno glavom, a onda je ona povukla donji dio trenirke na niže i moj kurac je ispao van stršeći kao neboder u zrak sa svih svojih 22 centimetra dužine i povećeg obujma.

Kao klinca su me frendovi zvali konj zbog mog kurca jer smo se uvijek goli kupali na obližnjoj rijeci, a i nekoliko frendica se uvjerilo u njegove dimenzije kad smo malo odrasli, ali su odselile kao i većina iz ovih ruralnih krajeva. Ja sam radio u gradu nekih šezdesetak kilometara dalje, a doma sam se bavio mehanikom i popravljao ljudima iz mjesta stvari. A sad je Andreja, cura iz grada opčinjeno držala moj kurac i polako privlačila svojim usnama, gdje je u sljedećem trenu nestao moj glavić Gutala ga je kao luda dok je jednom rukom trljala svoje sise ispod široke majice. Ja sam ju primio za glavu i pomogao joj da se nabija usnama na moj kurac i praktički sam ju sad jebao u usta. Jezik joj je bio nemiran i ludovao je po mom kurcu. Ubrzo ga je izvadila i počela skidati majicu sa sebe i odmah i grudnjak, pa sam ugledao par predivnih sisa sa malim aureolama i napetim bradavicama. Zatim je ustala i počela skidati one uske hlače, te ih je skinula skupa sa crvenim gaćicama. Ugledao sam njenu picu sa tankom crtom smeđih dlačica i sa ravnim trbuhom. Prišla mi je i zagrlila me stisnuvši se uz mene, pa je moj kurac sad bio stisnut između nas. Ljubili smo se, a ja sam ju polegao na stol između čaša i praznih šalica za kavu, pa joj raširio noge i zaronio glavom između njih. Uzdahnula je kad sam ju počeo lizati po već mokroj pici. Osjetio sam slankast okus uz miris neke kreme, pa sam joj počeo lizati klit, a ona se počela tresti i iz pice je počelo curiti. Zaključio sam da je dovoljno mokra da joj moja grdosija može ući, pa sam se uspravio i namjestio rukom kurac na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo unutra. Zastenjala je kad joj je glavić ušao u picu koja je bila jako uska. trebalo je dosta vremena da joj uđe do kraja, a za to vrijeme je ona stenjala i dahtala, te stiskala rukama rub stola za koji se držala.

Napokon sam joj ga ugurao do kraja i sad sam ju jebao žestoko, a stol se tresao i ljuljao kao da smo na moru. Digla je noge u zrak, pa sam ih sad držao da ne lete uokolo i zabijao sam joj ga do jaja koja su pljeskala po njenoj guzi. Od nje se čulo samo povremeno:

- Daj.. daj.. jebi meeee.. jebiiii meeeeeee.. .

Na ovo zadnje je počela svršavati i tresti se, pa sam i ja počeo svršavati i nakon što je prvi mlaz završio u njoj uspio sam izvući ga van i ostatak pošpricati po njenom trbuhu i po sisama, a kako je špricalo dio joj je završio i na licu. Bila je iznenađena time, jer nije očekivala takvo špricanje. Pružila mi je ruke, pa sam joj pomogao da se uspravi, a onda je ona pokupila spermu sa svog lica, sisa i trbuha, pa je sve oblizala i pogledala moj kurac koji je još stajao uspravno, pa ga primila i malo drkala, a drugom rukom me privukla za poljubac, pa su nam se sad jezici hvatali, a onda me odgurnula i rekla da legnem na pod. Legnuo sam na dio sa tepihom, pa me ona opkoračila i polako se nasjela na moj kurac. Spuštala se polako niz njega i uskoro se spustila skroz do jaja. Kolutala je očima i uzdisala:

- Isuse koliki je.. .

No to joj nije smetalo da započne ples na njemu i uskoro se nabijala na njega svom snagom, a kondicije je bez sumnje imala. Ja sam joj primio sise rukama i sad sam stiskao one tvrde bradavice i mijesio ih. Stenjala je dok se nabijala, a to je radila sve jače i sve žešće. Ja sam osjetio da mi ponovo dolazi, jer do sada mi se to nikad tako brzo nije desilo, ali valjda zbog njene uske pice i žestokog nabijanja. Suzdržavao sam se od svršavanja, ali ona nije i nakon minute ili dvije je počela svršavati. Nabijala se na mene vrišteći dok je iz njene pice curilo, a onda i ja više nisam mogao i zalio sam joj unutrašnjost pice vrelom spermom. Tresli smo se oboje u orgazmu, a nakon toga se ispružila po meni dok je moj kurac polako klizio van iz njene pice. Uskoro sam ga osjetio mokroh i hladnog na mojim nogama, a ona se stisla na meni. Predložio sam joj da se istuširamo zajednički prije nego što krene dalje, pa smo se još malo pohvatali pod tušem, tj izdrkala mi ga je još jednom ali sam joj sad morao svršiti u usta, jer joj se sviđao okus moje sperme.

Nakon toga sam joj potpisao one papire, a ona mi je dala broj njenog privatnog mobitela, pa da joj se javim kad sam u gradu, a ona će navratiti svako toliko da mi ponudi neke nove proizvode iz osiguranja. Tako je i bilo, a o tome drugi put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija