Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Osiguranje auta

Bilo je to prije otprilike 3 mjeseca. Tamam sam polozio vozacki i nabavio si nov auto. Živim u Njemačkoj sam jer tamo studiram. Kad sam jednog dana iso cestom neki kamen mi je pogodio prednje staklo i razbilo ga. Odma sam nazvao osiguranje da provjerim jel mi podržavaju takvu štetu. Oni su mi poslali jednog njihovog operatera jer nisam mogao dovesti auto kod njih jer me može zaustaviti policija tako da su oni bili ljubazni i poslali svog gadnika da vidi o čemu se radi. Ali što nije dođi radnik nego radnica. Bila je tako srednjih godina, duge noge, ne toliko velike sise ali zato joj je dupe bilo predobro. Tako je pogledala štetu na autu i dok je zapisivala neke podatke započeo sam razgovor sa njom.

Znate.. . Kako život, djeca, muž i te stvari. Ona mi je odgovorila da nema ni muža a ni djece jer puno radi. Tako smo još pričali par minuta dok je ona popunjavala neke papire a zatim je otišla jer je zaboravila nešto u kancelariji. Tako da sam otišao u kući i čekao je tamo. Nakon nekih pola sata se vratila i pokucala mi na vrata. Sjeli smo na kauč kako bi riješili ostale papire. Nakraju mi je rekla kako oni moju samo platiti trećinu štete jer mi je takav ugovor. Pošto sam tek kupio auto nisam imao dovoljno novaca za promjenu stakla čak i sa pomoći osiguranja. Pitao sam je jeli možda postoji neka druga solucija da mi daju malo više novaca.

U početku je rekla da nažalost nema. Pito sam je jeli može da ona nešto napravi i da ću joj za uzvrat napraviti što god ona poželi. Prvo se malo nećkala ali na kraju je rekla da postoji kao neka rupa u ugovoru i da bi ipak mogo dobiti više od pedeset posto novaca ali sam morao nešto da uradim za nju. Upito sam što? A ona mi se približila i rekla kako nije imala dugo nikoga i da će ponuditi ako je netko ubrzo ne jebe. U početku sam se iznenadio da traži to od mene ali sam na kraju pristao, mislim tko i nebi. Počelo smo se ljubiti u usta i dirati se.

Ona je stavila ruku na moj kurac a ja sam joj sa jednom rukom trljao pičku preko hlača a sa drugom rukom mililovao po sisama. Kad mo se oboje napalili skinuli smo se goli, a ona se spustila dolje na koljena i počela da mi ga puši i liže sa jezikom. Nakon što mi ga je dobrano popušila digao sa je na kauč, raširio noge i počeo da joj ližem pičku i klitoris. Tako sam joj turo jezik u pičku da me je stiskala sa nogama i vukla za kosu i tražila još. Nakon što sam joj dobro navlažio pičku ispravio sa se i par puta je sa kurcem udario po pički i zatim ga stavio u nju. Toliko je bila uska da nisam došao ni do pola kurca a ona je već počela vrištat i govoriti kako je prevelik za nju. Tako sam joj ga stavio cijelog a ona nije znala kud će od sebe, samo je stenjala i govorila da samo nastavim da je jebem.

Počeo sam sve brže i brže da joj ga turam u pičku. Razvalio sam je ko niko, pički joj je bila sva crvena kako sam je jako jebo. Zatim sam joj ga izvadio i sjeo a ona me je zajahala i stavila ga nazad i počela da se nabada na kurac iz sve snage. Dok sam je tako jebo uhvatio sam je za guzove i počeo da joj ližem bradavice na sisama koje su bile nevjerojatno nabrekle. Nakon nekoliko minuta kakvog oralnog seksa počela je da viče da će svršiti i točno u tom trenu je izvadila kurac iz pičke i počela da svršava po meni kao luda. Sva se tresla od uzbuđenja, a ja sam sav bio mokar od nje. Zatim sam je stavio nazad na kurac i tako smo se nastavili da se jebemo. Nakon nekoliko trenutaka i ja sam trebao da svršim tako da sam je pitao gdje hoće a ona mi je tekla da joj slobodno svršim u pičku da dugo joj nije svršavao u pičku. Tako sam sam u tom trenu kad sam trebao da svršim, turnio sam joj ga što sam dublje mogao i napunio je sa spermom do vrha. Zatim sam izvadio kurac a iz pičke je je krenula da curi sperma a ona je hvatala sa prstima i lizala ih. Nakon što smo se obukli. Dogovorili smo se oko postotka za plaćanje i potpisali. Tako da smo oba dvoje bili sretni, Ona zato što je dobila kirac a ja i zbog pičke i zbog ugovora.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija