Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Osobna bankarica

Imao sam svoju firmu, tj obrt, i došao sam u banku kako bih podigao kredit za neke strojeve i dodatno proširenje radione. Pošto sam bio obrtnik morao sam riješiti papirologiju sa osobnim bankarom, te su me uputili na kat i rekli da se javim u sobu 107.
Kad sam došao pokucao sam i na zvonki 'Naprijed' otvorio vrata i ugledao predivnu brinetu u dobi između 35 i 40 godina, utegnutu u službenu odjeću banke, tj bjelu košulju i sivu suknju koja je završavala odmah iznad koljena. Pogledala me velikim plavim očima i široko se nasmješila, a sa tim osmjehom je bila još ljepša, a mene učinila malkice nesigurnijim.

- Izvolite, sjednite... -rekla je i pokazala mi na stolicu nasuprot njenom stolu- Kako Vam mogu pomoći?

Obrazložio sam joj zbog čega sam došao, te sam rekao da su me uputili k njoj, kao mom osobnom bankaru, što mi nije bilo baš najjasnije. Rekla je da je ona zadužena za sve obrtnike koji kod njih imaju račun, te je rekla da joj predam svu papirologiju i da će ona sve riješiti. Ja sam joj sve predao, ostavio broj mobitela, rekla je da će mi se javiti i ja sam otišao.

Bilo je već šest popodne kad mi je mobitel zazvonio:

- Dobar dan! -zvonki ženski glas sa druge strane- Ovdje Nives iz banke, danas ste bili kod mene u vezi kredita...
- Da, da...znam. Recite. -nadam se da nisam zvučao zbunjeno.
- Ovako...papiri su u redu, ali ima nešto o čemu ne možemo preko telefona... -malo je zastala, a na moje pitanje o čemu se radi je nastavila- Meni je sad kraj radnog vremena...ali možemo se naći tu u jednom kafiću pored banke, ako Vam odgovara?
- Nema problema -rekoh- Doći ću za pola sata.
- U redu, dogovoreno. -rekla je i dodala- Ja ću naručiti kavu da ne gubimo vrijeme, može?
- Može, vidimo se.

Prošlo je malo više od tih pola sata, jer sam tražio parking, ali kad sam ušao u kafić iznenadio sam se kako je malo gostiju. Bilo je tiho i ugodno, te odlično za poslovni sastanak, jer nećemo morati vikati. Ona me čekala u jednom od tri separea i mahnula mi je da ju primjetim. Nasmješio sam se i uputio prema separeu. Ona je već pijuckala kavu, a mene je moja čekala. Ispričao sam se na kašnjenju, te sjeo nasuprot nje. Ona se nasmješila i rekla da nema problema, te smo odmah prešli na stvar. Rekla mi je gdje trebam potpisati i nakon potpisivanja smo ostali razgovarati.
Nakon nekog vremena smo se malo i opustili, te polako sa 'Vi' prešli na 'Ti', a onda me ona upitala:

- Nego...kako to da dižeš kredit? Mislim...vidjela sam stanje tvog računa, pa zato...nemoj se ljutiti...
- Ma ne ljutim se... -bilo mi je ugodno u njenom društvu, tako da mi nije smetalo njeno pitanje- Jednostavno...ako se nešto desi ne moram se gristi zbog vlastitog novca. Oprema je pod garancijom i osiguranjem, a proizvodnjom će se vratiti kredit.
- Ahaa...a nije te strah inflacije? -upitala je pogledavši me ispod oka.
- Pa zato imam ovako zgodnu bankaricu da vodi računa o tome. -rekao sam i nasmijao se.
- A da??? -sad se i ona počela smijati i kao slučajno svoju nogu stavila između mojih ispod stola. Ja nisam reagirao, a ona je nastavila- I kako bih ja mogla spriječiti to trošenje, ha?
- Paaaa... -osjetio sam kako njena bosa noga klizi uz moju- Pametnim savjetima, na primjer.
- Hmmmm...jel ovakvim? -rekla je i njena noga u najlonki je stala na mojim preponama i milovala moj kurac preko hlača.
- Baš takvim... -rekao sam i počeo joj milovati prste u najlonkama, te gležanj.

Onda je ona povukla nogu i pomakla se u središnji dio separea, a i ja isto. Dok je to radila zadigla je suknju skoro do bokova, a ja sam stavio ruku sa dlanom prema gore na sjedalo, te je sjela na nju i malo se promeškoljila. Moj prst se našao točno u sredini i na njenoj pici, te sam osjetio preko najlonki i gaćica da joj je pica već mokra. To me je dodatno napalilo i moj kurac je bio poprilično napet u hlačama, te mi je stvarao nelagodu. Kao da je to osjetila, svojom rukom mi je otkopčala hlače i izvukla kurac iz njih. Kad je vidjela dužinu i širinu samo je oduševljeno uzdahnula i počela ga drkati navlačeči kožicu preko glaviča i skroz do jaja, a ja sam joj usrdno trljao picu svojim prstima. Uskoro se je počela meškoljiti, a zatim i trzati, da bi se nakon toga samo stresla i stisla mi kurac kao sa klještima. Ruka mi je u trenu bila mokra od njenih sokova, a ona se brzo ustala i navukla suknju, te mi rekla:

- Idem platiti račun i idemo do mene...

Ja sam nekako spremio sluzavi kurac u hlače i pokupio papire sa stola, te krenuo prema izlazu, a ona me je čekala vani i rekla da vozim za njom. Ubrzo smo došli kod nje, te me je odmah na vratima počela skidati i ubrzo sam bio gol golcat, a uzdignuti kurac je stršao u zrak. Ona je klekla ispred mene i strpala ga u usta, tj onoliko koliko je mogla. Ja sam ju primio za glavu i počeo ga zabijati u njena usta, a njoj su suze išle na oči i par puta se zagrcnula, ali ga nisam vadio dok nije bio kao kamen.
Onda sam ju podigao i naslonio na zid, te joj skinuo suknju i najlonke sa gaćicama, nagnuo ju naprijed, te joj zabio kurac u mokru i vrelu picu. Ona je samo vrisnula i počela mješati guzom, a ja sam ga nastavio zabijati u nju držeći ju za kukove. Svaki moj ubod joj je izbijao zrak iz usta i ona je samo dahtala i cvilila. Ja sam uskoro osjetio da ću svršiti te sam ga izvukao i svršio joj po guzici i razmazao spermu između njenih polutki. Ona je samo dahtala, okrenula se prema meni i poljubila me, te povela u sobu. Tamo se razodjenula i pokazala par divnih sisa, četvorki, a sad sam vidio i da joj je pica uredno podšišana. Polegla me na krevet i opkoračila me, te sjela sa svojom picom na moj kurac i počela miješati na njemu, dok sam ja mijesio njene sise.

Ubrzavala je postepeno ritam i nakon par minuta ponovo svršila, ali ovaj puta uz vrisak koji je zatomila u kafiću. Zabila mi je nokte u ramena i počela se nabijati na moj kurac svom snagom, te je i mene uskoro dovela do drugog orgazma, a sebe do trečeg, ali ovaj puta sam svršio u njenoj pici i napunio je spermom. Ona je pala na mene nakon svršavanja i okrenula se na bok, te je moj napola tvrdi kurac ostao malo u zraku. Pogledala me i nasmješila se.

- Ovo je bilo super...veliki kurac i veliki bankovni račun...super..
- Misliš?
- Naravno...ja sam tvoja osobna bankarica, a ti ćeš biti moj osobni jebač...i to svaki dan, može?
- Naravno...ako baš želiš?
- Naravno da želim....ali svaki dan...

I tako smo nastavili svaki dan...evo skoro pa dvije godine..

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija