Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ostvarenje sna

Bio je to vrući dan za poludit, ja sam se hladio na terasi kad sam dobio poziv da dođem na šišanje na koje sam naručen. Salon nije daleko od mene pa sam odma otišao, a frizerka je bila oko 35 godina, sexy brineta sa povećim dupetom i solidne veličine sisa. Kada sam došao u salon bila je sama nije bilo nikoga, sjeo sam i počeli smo pričati. Navela je da je slobodna, a ja na to nisam obraćao pažnju jer nisam znao što je naumila.

Znaš ja sam samo djevica po horoskopu, ali inače sam pravi vrag! -rekla je i nasmiješila se i zavodnički me pogledala.

Krenula je prema vratima, a zatim ih je zaključala. Meni je proradio kliker u glavi i nisam bio sprema na to što je slijedilo. Skinula je majicu i hlače sa sebe, ja sam imao što vidjeti. Plavi grudnjak i plave gaćice i naravno halteri na to se strašno palim. Nisam znao što reći, a on se samo nasmiješila i došla do mene zatim me strastveno poljubila. Kleknula je i otkopčala mi je hlače, a zatim sam vidio kako mi se kurac gubi u njezinim ustima, pohotno i bez imalo srama ga je gutala, a to je bilo za ne vjerovati kako je bilo dobro. Trebao sam svršiti i rekao sam joj to, a ona mi je samo progutala kurac i čekala moju vruću spermu da joj oblije grlo, kada sam svršio čulo se kako je gutala spermu koju sam ispustio. Ustala se i bez riječi mi se skinula i naguzila preko stolice. Naravno da njenoj prelijepoj pici koja je virila nisam mogao odoljeti, počeo sam lizati tu lagano vlažnu stariju picu. Jednom rukom sam ga drkao da se ukruti, a prstima druge ruke joj trljao klitoris, naravno svrsila je i napunila mi je usta svojim sokovima koji su bili ne zamislivo fini.

JEBI ME, DAJ MI SVOJ KURAC! - rekla je sva uzbuđena.

Stavio sam joj ga u picu i zatim ju polagano jebao sve dok nije počela jače dahtati i stenjati Ahhhhh.. .. ahhh.. . daj brže, brže! ! ! ahhhh.. .. . Ja sam pojačao tempo i jebao ju najjače kako sam mogao dok sam ju držao i vukao za kosu, ona je svršila 4 puta u tih 25 minuta sexa. Nisam više mogao izdržati i svršio sam u nju, ja sam joj se ispričavao, a ona je stavila prst na moje usne i rekla SVIDJELO MI JE MOGO BI PONOVITI. Ja sam ju zbunjeno gledao i pitao dali hoće sada u guzu probati onda se naravno odma naguzila i rekla ČEKAM! Ja sam odma skočio i tražio nešto da ju nauljim, kada sam vidio u njezinoj torbici lubrikan koji sam joj odma stavio na šupak koji je bio jasno dohvatljiv jer je držala svojim rukama rašireno guzove. Nauljio sam ga i odma sam strpao kurac u njezin šupak nisam ni zamišljao da će ići to tako teško. Kada se šupak proširio nastavio sam s prijašnjim tempom koji sam imamo dok sam ju jebao u picu. Nije se mogla kontrolirati i svršavala je od užitka jer su moja jaja po njezinoj pici tukla, a i pasalo joj je u šupak ga dobivati. Kada sam svršio i ozvadio ga ona ga je odma počela pušiti, pušila je dobrih 10 min i onda sam joj opet svršio u usta.

MORALA SAM TI JOŠ JEDANPUT OKUSITI SPERMU. -rekla je sa širokim smiješkom i divnim pogledom

Odjednom sam opet bio napaljen i spreman za još jebanja te lijepe pice. Nisam ju mogao gledati tako, morao sam dobiti još, zato sam joj ga opet zabio u usta da se ukruti i bacio nju na kauč. Opet sam ju krenuo jebati, ali onda sam joj i mijesio sise koje su divno odskakale svaki puta kada sam ga nemilosrdno zabio u nju do kraja. Krenuo sam joj sisati bradavice koje su bile tako divne i velike. Jebali smo se jos kojih pola sata, a onda je ona izvadila kurac iz njene pice, polegla me na trosjed i opkoračila i počela se nabijati na moj kurac. SVRŠIT ĆU! ! povikao sam, a ona se nasadila na njega i miješala bokovima dok nisam opet u nju svršio, ali je i ona svršila kad i ja. Ostavio sam kurac u njoj, a ona je legla na mene, osjetio sam kako su mi jaja mokra kako se cijede sperma i njezini sokovi iz njene pice. Izvadio sam kurac iz nje i počeo se oblačiti.

NE MORAŠ PLATITI FRIZURU SVE SI PLATIO SVOJIM TRUDOM. -rekla je sa smiješkom i divnim pogledom

Od toga dana nisam niti jedanput više platio frizuru, ali sam zato dobio divljački sex koji mi je uvijek dobro došao.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija