Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ostvarenje snova

Uvijek su me palile brazilke, ne znam točno zašto, vjerojatno zbog njihovih bujnih oblina kao i njihovog ljupkog lica, ali pošto sam iz Hrvatske znao sam da o tome mogu samo maštati. Prolazilisu dani i vodio sam normalan život, a onda sam dobio jedan dan mail od stranice na koju sam se prijavio. Pisalo je: "Osvojite besplatan put u Brazil na tjedan dana". Mislio sam da je neka prevara kao večina takvih mailova, ali odlučio sam pokušati. Uvjet za osvajanje puta bio je jednostavan. Uz svoj selfi trebali smo napisati zašto bi baš mi trebali osvojiti taj put. Napisao sam na šaljiv način da se zna kako su brazilke jedne od žena s većim atributima i da se zbog toga jedinog i treba ići u Brazil. Nakon par dana primio sam novi mail u kojem je pisalo kako sam osvojio put u Brazil. Pisalo je kako su ljudi shvatili moj humor i bilo im je smješno, ali oni nisu znali da se ne šalim.

Došao je dan puta. Spremio sam se i otišao na avion za Brazil. Kad sam sletio u Brazil odmah se osjetio ritam Sambe u zraku. Taman se održavao neki festical na ulicama grada i trajat će cijeli tjedan, taman dovoljno da upoznam puno ljudi. Smjestio sam se u hotel i nakon tuša otišao na ulicu. Odmah sam se upoznavao s ljudima, i bili su jako prijateljski nastrojeni baš zbog festivala. Upoznao sam puno ljudi, ne samo taj dan već cijeli tjedan. Jedan dan sam odlučio istraživati okolicu grada Ria. I tako, lutao sam šumom i divio se ljepoti prirode, a onda sam ugledao nju. Bila je najljepša djevojka koju sam ikada vidio. Imala je jako lijepo lice, a o tijelu da i ne pričam, rekao sam si to je ta. Na kratko sam ju pratio dok ju nisam sustigao napokon, predstavio sam joj se i odmah kao iz topa rekao da mislim da je najljepša cura koju sam ikada vidio i pitao ju da li ju mogu počastiti večerom ili nečime. Premišljala se, ali pristala je. Dala mi je svoj kontakt broj i rekla da joj se javim kasnije tokom dana. Otišao sam kući kao i ona.

Spremio sam se i oko 8 sati poslijepodne po njihovlm vremenu nazvao ju. Trebalo koj ne malo duže da sw javi i već sam mislio kako me prevarila, a onda se javila i rekla: "Halo? ". Rekao sam joj da sam to ja i dogovorili smo se za večeru, objasnila mi je gdje da ju dočekam i to sam i napravio. Nakon večere otišli smo na dugu romantičnu šetnju gradom, kupio sam joj sladoled i buket cvijeća. Imala je tako prekeasan osmjeh. Zatim smo zastali na plaži i došao je trenutak kad sam ju napokon poljubio. Zatim mi je šapnula: "Ideš kod mene sad". Odvela me kod sebe u stan i bacila me na krevet. Rekla je: "Sad kad si mi uljepšao večer na jedan način, hajde da ju uljepšaš i na drugi", te mi svukla hlače i gače i počela drkat i pušit kurac. Dobro je pušila, godio mi je svaki trenutak. Prestala ga je pušit, ustala se i polako se počela skidat. Skinula je haljinu i ostala u gaćicama i grudnjaku. Zatim je svukla i grudnjak te ostala samo u gaćicama. Prišla mi je bliže i stavila kurac između grudi te ga počela tako drkati i lizati glavić u isto vrijeme. Ustala se i ustao sam se za njom, sjedio sam na rubu kreveta i njene gaćice su mi bile ispred očiju.

Svukao sam gaćice polako s nje i počeo joj stiskati guzu. Nije mogla više izdržati i gurnula me nazad na krevet te mi sjela na facu. Počeo sam joj luđački lizati picu. Vidjelo se po njoj da uživa. Zatim je stala u "reverse cowgirl" pozu i zajahala me. Imao sam lijep pogled na njenu prekrasnu guzu. Dok me jahala par puta sam lupio njenu sočnu guzu i gledao kako se trese. Bio je to pogled za umrijet. Njena pica je bila tako dobra, nisam ni trepnuo, a već sam počeo svršavati. Nisam mogao vjerovati kako sam tako brzo svršio kad inače mogu duže. Stala je, okrenula glavu prema meni i pitala: "Zar je to to? " Na što sam rekao: "Normalno da nije". Ustala se i legla na leđa te raširila noge. Odmah sam ga stavio nazad u nju i počeo ju jebati onakvu punu moje sperme i mojih sokova. Obgrlila me nogama i rekla da ju jebem jače i brže. To sam i napravio. Volio sam ju gledati u oči dok ga nabijam u nju, tako sam joj gledao u samu dušu dok uživa u mom kurcu. Počela je dahtati brže i pica joj je postala uža. Kad sam vidio da se grči opet sam počeo svršavati u nju, ali ovaj put u manjoj količini.

Kad je sve bilo gotovo, ostali smo ležati na krevetu preznojeni. Zatim me pitala: "Hoćemo se ikada više vidjeti"? Na što sam odgovorio možda.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija