Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ostvarenje snova - drugi dio - nastavak

Izvadio sam ga iz nje i ona ga je počela čistiti od sperme. Već se popravila u pušenju, a mojda je to zato što ga ovaj put liže kao što liže sladoled. Kako bilo, pušila ga je dobro i cijelog ga je očistila od sperme. Kad ga je skroz očistila moj kurac je ponovno stajao tvrd i spreman za još.

Legao sam na krevet i ona je opet sjela na moj kurac i počela poskakivati na njemu. Držala je ruke na mojim prsima dok se nabijala na njega, a ja sam gledao u njene grudi kako poskakuju gore dolje. Počeo sam ih opet miješati i igrati se s njenim bradavicama. Zatim sam ju uhvatio za bokove i sam ju nabijao na svoj kurac. I dalje je bila uska i pasala je na mom kurcu. Upitao sam ju jel ju smijem u guzu jebati, nije bila sigurna da li želi to, ali sam ju uvjerio da ću biti pažljiv prema njoj i vjerojatno će joj se i svidjeti.

Na poslijetku je pristala. Podigla se i namjestila kurac na svoju guzu. Počela je polako sjedat na njega. Klizio je lagano unutra pošto je vio već sav mokar od naših sokova. Kada je ušao skroz ostala je tako sjediti na njemu neko vrijeme. Ja sam joj zato vrijeme počeo trljati picu, barem koliko sam mogao iz tog položaja. Sjedila je tako i onda se nagnula prema meni i poljubila me, zatim sam joj rekao: "Vidiš, pa nije bilo toliko strašno". Ponovno me poljubila, nasmijala se i počela lagano nabijati na kurac. Stenjala je i rekla da ju boli, ali sam ju uvjerio da se opusti i samo polako nek se nabija. Kad joj se guza napokon opustila malo, počela je uživati. Nabijala se malo brže. Njena guza je bila uska, msm ipak sam prvi koji je ušao u nju. Gledala me u oči dok je svoju guzu nabijala na moj kurac i rekla je: "Bio si u pravu, ovo jako godi". Nabijala se tako neko vrijeme, a ja sam ju držao za guzu.

Ustao sam se i podigao nju na svom kurcu te ju stavio opet u misionary i stavio njene noge na svoja ramena. Počeo sam ju jebati tako, i ovaj put sam ja određivao brzinu kojom ju jebem. Nisam ju htio odmah jako nabijati, ali ubrzo je to sama htjela pa sam ga naposlijetku počeo nabijati. Jebao sam ju tako brže, a ona je stenjala od užitka. Počela si je sama trljati picu dok sam ju jebao i ubrzl sam osjetio kako me pošpricala tekućina neka i kako se preljeva preko mog kurca i ulazi u njenu guzu. Skužio sam da je svršila i vidio sam da je već premorena od tolikog jebanja, ali nastavio sam još malo.

Ponovno sam ju namjestio u doggy style i počeo ju jebati u guzu. Njoj je već bilo dosta, ali htio sam iskoristiti maksimalno jebanje. Uhvatio sam ju za bokove dok sam ulazio u nju. Na svaki moj snažni ulet ona je samo zastenjala. Volio sam zvuk kad nam se tijela spoje dok ju tako tucam.

Rekla je da ne može više i da ga izvadim van, naravno poslušao sam ju i mislio sam da ću morat sam izdrkati. No čim sam ga izvukao rekla je: "Stavi mi ga među grudi", to sam i napravio. Počela mi je trljati kurac svojim grudima. Tako su dobro pasale na mom kurcu. Nakon drkanja grudima, odgurnula me i počela mi rukom vješto drkati. Jednom rukom je drkala a drugom masirala muda. Mmm kako je bio dobar osječaj. Pitala me: "Odgovara li ti ovo"? Na što sam odgovorio da odgovara i više nego misli. Drkala ga je dok više nisam mogao držati u sebi. Počeo sam svršavati. Svršio sam po njenoj ruci i po njenim grudima. Zatim smo se otišli zajedno otuširati i pitala me: "Hoću li te ikada više vidjeti"? Na što sam joj odgovorio da se nadam da hoće.

Sljedeći dan sam joj napravio doručak, napisao pismo i otišao u zračnu luku hvatati svoj let za kući.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija