Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

OSVETA

Nakon dugi niz godina supruga i ja umjesto na more odlučili smo se da ćemo to ljeto otići na seoski turizam. Mojoj supruzi Barbari je 40, a meni 42 godine. Moja Barbara i u tim godinama izgledala je jako dobro uvijek utegnuta, velikih sisa i dobre guzice, voljela je da se izazovno oblači mameći uzdahe što starijih što mlađih muškaraca meni to nije smetalo već mi je davalo do znanja i punilo moj ego kako je moja žena još uvijek privlačna i atraktivna. Ni ja nisam bio za baciti iako sam imao pivski trbušćić na mojoj konstituciji nije bio toliko uočljiv i primjetan. Barbara i ja bili smo vjerni jedno drugom iako sam bio uvjeren da su joj se kao i meni nabacivali kolege i kolegice sa kojima smo radili. Nisam nikada tražio kruha preko pogače jer nam je sex bio redovan i pun strasti, a znao sam da ni ona ne traži tuđi kurac jer je bila i više nego zadovoljna sa mojim kurcem od 22 cm. Međutim tog ljeta naši životi preokrenuli su se za 360 stupnjeva. Na internetu smo tražili mjesto i imanja koja imaju seoski turizam za oko nam je zapelo jedno mjesto u našem Zagorju. Cijena je bila pristojna i pristupačna kao i fotografije koje su na intrnet stavili ljudi koji su se bavili seoskim turizmom pokazujući imanje i smještaj koji je bio prekrasan. Okrenuo sam broj telefona koji je pisao na stranici i ubrzo mi se javio umiljati ženski glas. Nakon kratkog razgovora i razmjene podataka brzo smo se dogovorili za rezervaciju i termin našeg dolaska.

Na imanje došli smo u popodnevnim satima upoznali se sa svojim domaćinima koji su nas srdačno prihvatili te nas je gazdarica odvela da nam pokaže apartman u kojem smo se smjestili. Apartman je bio zaista lijepo uređen u pravom seoskom ruhu. Gazdarica nam je rekla da kada se smjestimo da dođemo na večeru dobrodošlice. Da se raspremimo i sredimo trebalo nam je nekih sat vremena, odjenuli smo se lagano ja u kratkim hlačama i majici, a Barbara u lepršavoj ljetnoj haljinici cvjetnoga uzorka. Sjeli smo za stol za kojim je već sjedio gazda na kojem sam odmah primjetio kako odmjerava Barbaru. Gazda se zvao Ivan, a svi su ga zvali Ivek Ivek je bio prosječnog izgleda povećeg trbuha sijedih brkova i kose. Ubrzo je počela stizati hrana koju je na stol počela iznositi gazdarica imenom Mira, Mira je bila isto godište kao i Barbara samo manja za glavu od Barbare, ali sa vrlo sličnim atributima. Večerali smo, hrane je bilo u izobilju, a o ukusu da i ne govorim uz sve to pili smo graševinu koja je klizila kao voda u naša grla. Naravno uz večeru je išao i razgovor te upoznavanje. Dotakli smo se raznovrsnih tema o politici, poslu, obitelji kada sam ih upitao sa kime sam se dogovarao Mira mi je rekla kako sav posao oko seoskog turizma vodi njihova kćerka Ivana koja je morala poslovno otići u Zagreb pa nas nije mogla dočekati. Cijelo vrijeme našeg razgovora Ivek nije skidao pogled sa Barbare meni nije to toliko smetalo koliko Miri koja ga je svako malo vraćala u stvarnost. Već polako opijeni vinom Barbara i ja zahvalili smo se na prekrasnoj večeri i otišli u apartman. Da li od vina ili svježeg seoskog zraka Barbara i ja tu noć jebali smo se kao životinje dok nismo konačno zaspali.

Iduće jutro probudio sam se kasnije nego inače znajući da sam na odmoru, a i sinoćna graševina dala je svoje. Probudio sam se i vidio da nema Barbare, spremio sam se i osvježio podgrijao kavu koju je Barbara ranije skuhala, kada sam popio kavu izašao sam van i udahnuo svježi seoski zrak. Pogledao sam uokolo Barbare nije bilo nigdje, ali sam uočio Miru kako nagužena čerupa kokicu koju je očito namjeravala za popodnevni ručak. Naravno da mi je za oko zapela njena guzica u uskim tajicama ispod kojih se je ocrtavale dvije polutke i njena pička i bilo je očito kako Mira nosi tangice. Gledao sam je nekoliko trenutaka u to njeno dupe i osjetio kako mi se kurac lagano budi u hlačama, stavio sam ruke u džepove kako bi nekako sakrio svoju erekciju, dobro jutro gazdarice Miro kažem, ona se podigne okrenuvši se prema meni dok su se njene sise koje su bile lišene grudnjaka zalelujale pred mojim očima, dobro jutro odgovori Mira. Pričali smo tako nekoliko minuta, a ja sam jedva prikrivao svoje poglede prema njenim sisama i moju erekciju, a bio sam siguran da je to ona primijetila, ali nije reagirala. Pitao sam je da li je vidjela Barbaru rekla je da ju je vidjela jutros i da je otišla malo prošetati po imanju. Krenuo sam i ja u obilazak i bio impresioniran velikim i lijepim imanjem, a usput sam tražio i Barbarukoje nije bilo na vidiku.

Prolazeći kraj jednog sjenika začuo sam gazda Ivekov glas, to tak sam tak kak ga lepo sisaš, prvo sam pomislio kako je Ivek u sjeniku sa nekom svojom susjedom, a onda me uhvatila nekakva jeza kada sam se sjetio Barbare, ma nije valjda pomislim u sebi pa ne bi ona to. Nije mi vrag dao mira te sam odlučio ući u sjenik da se uvjerim nism bio siguran tko je unutra pa sam u sjenik odlučio ući tiho otvarajući vrata kako me ne bi čuli tiho sam se primicao skrivajući se iza ograde i vidio ono najgore od čega me je malo prije prošla jeza. Ivek je stajao spuštenih hlača do gležnjeva, a moja Barbara je bila na koljenima i pušila Ivekovu kurčinu koja je bila veća i deblja od moje. Šok se pretvorio u bijes počeo sam mahnito tražiti po sjeniku nešto sa čime bi ih mogao oboje zatući do smrti, ali neki glas razuma u mojoj glavi govorio mi je da ne uradim nekakvu glupost zbog koje ću sebi zagorčati život. Neznajući što da napravim kako da reagiram na ovo što vidim ispred sebe. Onda sam izvadio mobitel uključio kameru i počeo snimati Iveka i Barbaru. Barbara je i dalje pušila kurčinu Iveku, pušila ga je samo do pola jer više nije mogla otvoriti usta drkala ga je sa obje ruke. Ivek je bio zaista obdaren kao konj, zatim je Ivek Barbaru povukao za kosu podigao joj onu lepršavu haljinicu i doslovno potrgao njene tange te zario glavu među njene n
oge počevši lizati Barbari pičku. Približio sam se još bliže kako bi mogao bolje vidjeti i snimati.
Kada je Ivek dobro naslinio Barbarinu pičku podigao se i raširio njene noge, samo polako molim te nisam još primila ovakvoga govorila je Barbara, Ivek se nasmijao rekavši joj kaj onaj tvoj nema takvoga, ima velikoga, ali ne ovako debeloga kao ti odgovorila je Barbara. Ivek ju je poslušao i počeo gurati svog monstruma ulazio je polako vadeći ga van te ga postepeno gurao sve dublje dok joj ga nije zabio do kraja. Počeo je da jebe Barbaru na kojoj se vidjelo da trpi bol koja se miješa sa ugodom. Kada je Ivek primijetio da se njena pička počela prilagođavati na njegov kurac počeo je sve brže da se zabija u Barbarinu pičku koja je počela sve jače da se dere i uživa. Počela je ohrabrivati Iveka da ju jebe jače i brže, a on je počeo da je navlači na kurčinu rokćući kao svinja. Barbara je drkala svoju pičku, stenjala, cvilila bacala glavu lijevo desno derala se iz petnih žila, a Ivek ju je jebao i mijesio sise Barbara je svršavala u deliriju u kojem je bila. Ja sam nastavio snimati, a u meni su bile pomiješane svakakve emocije tuga, jad, bijes, razočaranje, ali u svemu tome bio sam i napaljen to jest kurac mi se propinjao i stiskao u mojim hlačama da sam mislio da će mi ih poderati. Promijenili su pozu i sada je Ivek ležao na bali sijena, a Barbara je jahala na njegovom kurcu tako da sam imao dobar pogled i u nevjerici gledao kako Barbarina pička guta njegovu kurčinu. Barbara je svršavala po treći put, a onda ju je Ivek naguzio i počeo je jebati s guza sve dok joj nije svršio po dupetu i leđima. prekinuo sam snimanje i iskrao se tiho puštajući ih da rade što god su htjeli. Hodao sam prema kući sa pomiješanim emocijama i događajima kojima sam prisustvovao tako da nisam ni skužio da sam se približio ljetnoj kuhinji. Pogledao sam kroz vrata i ugledao Miru koja se upravo naguzila stavljajući nešto u pećnicu pogledao sam prema njenoj guzici i ulovio se za kurac koji je i dalje bio krut.

Zašto ne pomislio sam i krenuo prema Miri da ju izjebem te se osvetim Iveku i Barbari, a na moju sreću osveta je bila dupla.
Krenu sam prema Miri koja je stajala iznad pećnice i nešto pjevušila pa me nije čula kako ulazim i približavam se. Kada sam bio blizu nje zgrabio sam je za sise i njenu guzicu privukao na svoj napeti kurac. O Ivek smiri se imamo goste rekla je Mira, nije Ivek on ima nekog posla odgovorim joj. Mira se prepala i počela da se otima iz moga zagrljaja, što radiš pusti me vikala budem govorila je Mira. Samo ti viči neće te on čuti ima posla sa jebanjem moje ženerekao sam, kaj to pričaš Ivek i tvoja žena ne to nije istina govorila je Mira, nije istina e sada ćeš da vidiš kažem joj i počinjem joj pokazivati snimku na mobitelu. Mira je bila u šoku kada je počela gledati snimku jebala je Iveku sve po spisku, obećao mi je da neće više e sada će da vidi svoga boga rekla je Mira. Spustila se na koljena i spustila moje hlače zajedno sa gaćicama uhvatila kurac i pohotno ga strpala u usta. Drkala mi ga je i pušila kao da joj život ovisi o tome balavila je po njemu, lizala, sisala, mijesila moja jaja uhvatio sam je za kosu i počeo je jebati u usta gurajući joj svih svojih 22 cm. mumljala je i grcala, a ja sam stenjao i uživao dok me nije prekinuo glas. Mama kaj to delašzačulo se bila je to njihova kćerka Ivana koja se vratila iz Zagreba. Kaj kaj delam kaj ne vidiš govorila je Mira dok mi ga je drkala. A tata bilo je njeno sljedeće pitanje koje je postavila ne skidajući pogled sa moga kurca. Kada joj je rekla što je njen tata napravio vidjelo se na Ivani da je ostala šokirana jer je znala da njenom ocu to nije prvi put. Zatim je Mira pozvala Ivanu te joj rekla;" sad bum mu se osvetila i to duplo, dojdi sim", Ivana nam se približila i Mira ju je uhvatila za ruku i povukla je na koljena gurajući njenu glavu prema mome kurcu i rekla joj puši ga. Ivana je otvorila usta i počela sisati moj glavić postepeno usisavajući moj kurac koliko je mogla dok je Mira slinila po mojim jajima. Ivana je bila prava ljepotica od 25 godina, majčinih gena, ali samo mlađa i puno ljepša. Nih dvije naizmjence su pušile i drkale moj kurac. Nakon njihovog zajedničkog pušenja ustale su se i skinule se gole te se obje naguzile i naprčile na stol koji se nalazio na sredini kuhinje. Prišao sam i naizmjence počeo lizati i jebati ih prstima malo Miru malo Ivanu lizao sam ih cijele, a one su počele stenjati.

Polizavši ih prvo sam gurnuo kurac Ivani jer sam se popalio na mlado meso i znajući da kad uđe Ivek i vidi kako mu jebem kćerku biti u punom goroj situaciji nego ja. Ušao sam naglo vadeći ga cijeloga pa ga naglo vraćao u pičku koja je bila uska, svaki moj nagli ubod Ivana je jauknula, ali vidjelo se da uživa onda sam je jednom rukom uhvatio za bok i počeo je žestoko jebati dok sam Miri zabio prste i istim tempom je prstačio kao što sam jebao Ivanu, kada je Ivana svršila kurac sam gurnuo u Miru, a prste u Ivanu. Počeo sam naizmjence da ih jebem jebao sam ih životinjski iživljavajući se na njihovim pičkama izbacujući sav svoj bijes. Kako su bile glasne pokušavale su svojim dlanovima začepiti svoj usta, ali nisam im to dozvoljavao jer sam želio da se čuju i da ih čuju Ivek i Barbara, a tako je i bilo. U kuhinju su uletjeli njih dvoje, a Ivek je htio nešto reći, ali ga je Mira preduhitrila počevši ga vrijeđati dok sam ja i dalje jebao njegovu kćerku Ivanu. Ivek je samo zašutio i sjeo na stolicu vidjelo se da u njihovoj kući Mira je ta koja je glavna. Barbara je samo nijemo gledala kako guram kurac u mladu pičku.

Što je kurvo nemaš što za reći govorio sam Barbari i bio jako bezobrazan, Barbara je i dalje šutjela, a ja sam nastavio sa vrijeđanjem. Barbara je briznula u plač i pobjegla van, tko je jebe rekao sam i naredio Miri i Ivani da mi ga ponovo puše. Zatim sam sjeo na stolicu Mira me prekoračila i sjela na kurac počevši se divljački nabijati na njega gledajući ravno u Iveka koji je se sigurno osjećao kao i ja iako dignutog kurca nije činio ništa već gledao svoju ženu koja jaše na mome kurcu i kćerku koja mi liže jaja i povremeno siše kurac skupljajući sokove koji se cijede iz pičke njene mame. Kada je Mira svršila na njeno mijesto došla je Ivana nisam je htio jebati u pičku već sam joj htio rasturiti šupak, Ivana to nije htjela, ali nije se ni snašla i ja sam joj utjerao kurac u njen uski šupak. Jaukala je od bolova, ali mene nije bilo briga želio sam da vidim Ivekovu patnju dok njegovu kćerku nabijam na kurac. Ubrzo se Ivana počela i sama nabijati i skakati po mome kurcu, a njena bol prešla je u ugodu. Dok se Ivana tako nabijala svojim šupkom na moj kurac svoje prste gurnuo sam u njenu pičku, a onada eksplozija Ivana je počela svršavati tresući se od orgazma koji ju je drmao, a iz pičke je izletio mlaz sqvirta koji je završio na Mirinom licu, hoću i ja da me jebeš u šupak rekla je Mira, Ivana je sišla sa mene, a Mira me prekoračila namještajući glavić na svoj čmar te se počela lagano spuštati i dizati sve dok se nije nabila do samih jaja i počela sama da se nabija diktirajući tempo. Mira je svršila nakon nekoliko minuta skinula se sa mene te su obje kleknule na pod i počele mi ga drkati i pušiti polako me dovodeći do vrhunca. Uhvatio sam kurac u šaku i počeo ga drkati njih dvije otvorile su svoja usta i isplazile jezike, kriknuo sam i počo svršavati po njihovim licima i ustima. Posisale su i očistile kurac do zadnje kapi, obukao sam hlače i izašao van puštajući ih da se kusuraju sa Ivekom.

Došao sam u apartman i vidio Barbaru kako plače moleći me da joj oprostim, nisam ništa govorio već sam pokupio stvari i nju grubo utjerao u auto. Ponovno sam se vratio u ljetnju kuhinju u namjeri da platim za naš boravak, ali Mira je rekla kako nemoram ništa platiti te da dođem kada god poželim da jebem nju i Ivanu. Vratio sam se u auto i krenuli smo prema doma, Barbara je cijelo vrijeme plakala i molila da joj oprostim da pričam sa njom, međutim njeno cviljenje me još više raspizdilo te sam skrenuo autom u obližnji šumarak i izvukao je iz auta naguzio je na haubu i divljački ju počeo jebati u njen šupak. Plakala je i govorila neka prestanem da je boli nisam se obazirao na njena zapomaganja nego sam nastavio sodomizirati njen šupak dok nisam svršio. Ponovno smo krenuli i cijelim putem nismo progovorili. I dalje smo zajedno samo pod malo drukčijim okolnostima, Barbaru sam ucijenio snimkom koju sam imao na mobitelu da ću je pokazati svima, ako bude tražila rastavu. Još se uvijek osvećujem Barbari jebajući sve što stignem, a i postao sam hladan prema njoj te sam je jebao samo kada nisam imao što.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 38936

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija