Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Osveta

Kroz srednju školu prođeš tako da imaš djevojku koja ti se sviđa ali je sa budalom drugom u vezi, a još ona tebe iskorištava. Osveta je čudna stvar.
Bilo je ljeto, i otišao sam na more malo da odmorim od svakakvih budala u školi. Inače sam tip koji slabo priča sa ljudima. Ali tako dok sam se sunčao, očima vidim kako mi se jedna djevojka približava. Na početku nisam obraćao pažnju ali sam onda vidio da je ta kurvica koja mi se sviđa. Samo sam u sebi rekao e jebote. Došla je do mene i pozdravila i započela priču odakle ja ovdje i ta sranja. Pitala me je da li bi mogli na kafu večeras. Pristao sam ali sam bio skeptičan da se želi ispričat samnom. Otišao sam u svoj hotel, i počeo smišljati plan kako da se osvetim. Dosta puta sam htio da gledam kako neku kurvu grupa starih deda rastura. Ali gdje da ih nadjem. Odlučio sam otići na ručak u restoran i kako sam sjedio i jeo čuo sam pelriču dvojce kako bi pojebali ali nijedna se neće ponuditi. Te mi je sijalica proradila i prišao sam im i rekao ko sam i sta imam u planu oni me gledaju misle da se zajebajem ali im kažem da budu spremni u svojoj sobi i nek se sakriju.

Došla je noć i ja i ona smo izašli hodamo pričamo sve standardno. Ali onda puštam plan u akciju.
-Hej možeš li samnom do sobe imam jedan poklon za tebe koji bih ti volio dati.
-Nisi trebao, bas si srce.
Dok je ona na to mislila ja sam brzo poslao poruku dedama da se spreme da dolazi poklon. Pred sobom sam izvadio ključ od vrata kao da je moj i kofol otključao, kad smo ušli u sobu ja sam njoj dao poklon srce plišano.

I počeo sam je maziti i iznenađujuće ona. je bila kurvica kao što sam i mislio jer odmah se prepustila meni. Uzeo sam je i spustio na krevet i zavezao jok oči i rekao da imam još jedno iznenađenje za nju. Onda su likovi lagano izašli a ja sam kameru uzeo i počeo snimat. Počeo sam je skidati i ljubiti po tijelu, i kad je ostala gola samo sam dao znak njima da krenu u akciju. Ona se samo prepustila i skinula pocez i vidjela mene sa dvojcom sa dignutim kurčinama i odmah je počela da puši i drka sa obje ruke. Nije mogla da se napuši naših kuraca. Kako su joj usta topla bila. Bacili smo je na krevet na sve cetri jedan joj je uzeo picu da se igra sa njom ja sam joj uzeo usta a treći je uzeo guzu njenu. Nije znala šta je spopalo, samo je počela da se trese. Lizanje pičke, igranje sa šupkom i jebanje u usta je rijetkost a da kamera snima uhh. Jedan se provukao ispod nje i počeo je nju nabijat na kurac a drugi je uzeo i namazao kurčinu i poceo joj ga zabijat, ona je na to počela da blago vrišti jer ju je bolilo ali sam ja začepio tu rupu. Prvo su lagano počeli da ju jebu a onda jače i jače komotno su je razvaljivali. Te smo se zamijenili za uloge. Sada je bila u sendviču i jebao sam joj pičku dok je drugi u šupak. Ona je toliko stenjala i uživala da se vidjelo da je kurva. Svi smo mijenali uloge i na kraju smo je na koljena postavili i svi smo ispraznili naše kurčine u njena usta što je ona progutala. Otišla je do kupatila i očistila se, dok je to radila ja sam uzeo kameru i sačekao nju i otisli smo do moje sobe i rekao sam joj da je imam snimljenu i da ako me prijavi bilo kome da ću je objaviti, na moje iznenađenje je rekla da nema namjere jer želi da provede dane samnom i svašta isproba.

Otišli smo u moju sobu i tu smo se još pojebali. Ta njena pička je bila jako ukusna i ljepota za pojebat. A snimak taj jos uvijek čuvam i drkam na njega volio bih to ponoviti opet. Naš odnos se promijenio, ona je sada samnom u vezi i napustila je svog momka, samo meni služi sada i zadovoljava.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija