Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Osveta

Prije nekoliko godina moj najbolji drug je uradio nešto što nikako nisam mogao da očekujem od njega. Meni iza leđa spavao je sa mojom devojkom za koju je znao da je volim više od ičega. Pukao mi je film i odlučio sam da više neću da imam nikakvog posla sa njim. Najgore od svega je bilo to što sam za njega hteo sve da uradim i znao sam ga čitav život, a on nije ni pokušao nakon svega da mi se izvine.. .

Prolazili su meseci i godine, a ja nikako nisam mogao da nađem svoj mir. Sve svoje vreme sam trošio na posao da ne mislim o stvarima koje su me izjedale. Uzalud sve jer nju sam i dalje voleo i nisam mogao da krenem napred. Sve izuzev ljubavnog života mi je krenulo na bolje. Počeo sam dobro da zarađujem i vozim lepa kola imam svoj stan i podosta para ali i dalje sam imao oset neke gorčine. I tako dani su prolazili više manje isti jedan za drugim sve do jednog petka. Imao sam sastanak u jednoj firmi koja je trebala da mi postane novi poslovni partner. Uvek volim da dođem ranije na sastanak pa sam tako uradio i taj petak. Dočekala me neka ljubazna devojka u ranim tridesetima koja je radila kao tajnica direktora s kojim sam trebao da se nađem. Bila je relativno niska oko metar šezdeset i kusur i imala je srednje dugu plavu kosu. Lice joj je bilo pomalo neugledno ali telo je bili utegnuto od redovnog vežbanja. Imala je čvrstu oblu guzu i sise koje su bile čvrsta trojka. Bila je obučena pomalo izazovno u suknji malo iznad kolena i majici s dubokom dekolteom. Ponudila me pićem i rekla da će šef uskoro da dođe. Čekajući da dođe čovek s kojim mora da se nađem načuo sam kako se hvali drugarici da je verena i da će skoro da se ženi. Nisam previše obraćao pozornosti dok nisam čuo njegovo ime. Nisam mogao da verujem da je on u pitanju. Želeo sam da joj kažem sve. Ipak sam se suzdržao.. .

Sastanak je završio i krenuo sam doma. Prolazeći kraj busne stanice na putu doma ugledao sam kako čeka. Odlučio sam da ću da joj ponudim da je povezem. Uz malo nećkanja je pristala. Pravio sam se da nemam pojma o njenom vereniku. Kada smo došli na moje opšte iznenađenje pozvala me u stan. Osetio sam neku čudnu privlačnost i činilo se da je obostrana. Nakon nekoliko pića počeo sam da je malo ispitujem da vidim kako diše. Prije nego sam otišao ostavio sam joj kontakt i rekao da se javi. Na moje iznenađenje javila se nekoliko dana nakon i htela je da dođem do nje. Kada sam došao imao sam šta da vidim. Imala je na sebi čipkasti donji veš koji je više otkrivao nego skrivao. Kada sam ušao nije dugo mogla da sakrije svoj entuzijazam. Preuzeo sam inicijativu i vrlo brzo smo počeli da se ljubimo. Nisam to dugo radio sa njom jer nisam osećao ništa prema njoj. Odvukao sam je do kreveta i svukao sve sa nje. Stisnuo sam je i nabio njenu glavu na svoj kurac. Nabijao sam je žestoko ulazeći u njeno grlo. Zastao sam i podigao je. Zatim sam joj rekao da ću da je izjebem kao životinja. Polegao sam je na trbuh i seo na njena bedra. Namestio sam kurac i jednim trzajem ušao u njenu pičku do kraja. Bila je jako uska i jedva sam uspeo da dođem do kraja. Jebao sam je tako u žestokom tempu dok sam se prstom igrao s njenim šupkom. Prstario sam ga lagano dok sam je dalje jebao.

Izvukao sam mobitel i počeo da snimam bez da ona zna. Kada sam razradio njen šupak počeo sam da ulazim u njega. Ubrzo ka je progutala sve što je bilo. Jebao sam je žestoko lupajući je po savršenom dupetu. Povukao sam joj kosu u nazad i krenuo da je životinjski nabijam još jače. Očigledno je bilo da ću da uskoro svršim. Nastavio sam da je snimam dok sam praznio jaja duboko u njen šupak. Legao sam umoran kraj nje dok se ona igrala s mlohavim ispraznim kurcem. Počela je da ga stavlja u usta dok nije bio skroz krut. Ušao joj je skroz u grlo i gušila se dok se nabijala sve dublje. Visila je s kurca dobrih 20 minuta dok nisam svršio u njena usta. Nakon svršavanja odlučio sam odem doma i da pregledam materijale koje sam snimio. Izabrao sam najbolje segmente i pripremio da vratim bivšem kolegi. Isprintao sam slike di se vidi detaljno kako trpam sve rupe i njima sam oblepio njegov auto. Ubrzo zatim sam sve slike poslao njemu s anonimnog broja. Pokušao je da sazna o kome se radi ali nikad mu nisam hteo da kažem. Čuo sam kasnije da više nisu vereni i da su se razišli te da on pije nenormalno. Osetio sam neko olakšanje i konačno sam mogao mirno da spavam.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija