Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Osvetnik sa razlogom

Kao što naslov kaže ova priča se bavi sa osvetom jednog dečka nad svojom curom.

Pa evo očito da je priča o meni pa ću vam je ispričati i potruditi ću se da bude zanimljiva.

Hodam sa jednom ludom ali jako zgodnom curom, taman moj tip cure, prirodnu crvenokosu ravnu dugu, duge noge i ova je bila neka mažoretkinja studentica, falim te bože da nije opet neka manekenka bila ali sve ti to dođe na isto.

Pa evo u početku veze, hodamo ne znam, možda 2 miseca, bilo je ludih provoda i ludih poznanastava naročito sa njene strane.

Tu su bile studentske zabave po stanovima, grupne jebačine po plažama navečer uz muziku i puno alkohola.

Jedan od luđih cura s kojom sam bia iako je ta lista poprilično duga i relativno je koja je luđa cura bila. Ja sam joj bio prvi dečko nakon dosta godina, taman je prekinula sa curom da igrala je za oba tima :) .

Upoznali smo se na jednom koncertu preko frenda koji me predstavio njoj i njenoj prijatetljici iz Metkovića. Da budem iskren nisam znao skojom da počnem flertati, hoću li ovu zgodnu slavonku crvene kose, fantastičnog tijela ili ovu drugu iz Metkovića? dilema a ja taman poćnem ovu drugu kada ova crvenokosa mi dođe i otme me a ova druga poludi i ništa odemo i prasnemo se vrlo brzo nakon jedne jako ugodne šetnice na rivi.

Jedan od rijetkih puta tog ljeta da sam napokon u stanu ima jebačinu inaće uvijek vanka, pošto je sparina nije zbilja problem igdje vanka se prasnuti.

I eto počnemo se viđati i drugi dan i treći e evo već smo nekako kao cura i dečko.
Jako čudna cura, pomalo hippy-evskog karaktera i stalno nešto novo snjom, ali ogovara tj trača stalno one ljude koje su mi baš dobro legli.

Naročito je tračala svoju najbolju frendicu iz metkovića skojom sam prvo flertao onu prvu večer i više puta sam je čuo iz daljine:"nije fer da si ga otela od mene one večeri! "

Tako da mi je to bilo slatko za čuti, nije bilo lako sa crvenokosom uvijek neka iznenađenja u ponašanju. Ja sam samo čekao da dođem sa posla a radio sam u lokalnoj marini pa bi došao kod kuće kod nje cijeli od prašine pa pod tuš pa duga jebačina na tko zna koliko načina.

I eto svaki da n je bio skoro isti što se tiće koliko puta bi se jebali dnevno, pa sigurno 3-4 puta s time da bi zadnja jebačina uvijek trajala dugo u noć i stime bi svršili bezbroj puta.

I eto sve do jednog dana, ja je zovem i ne javlja se, zovnem je bar 10 puta i šaljem joj poruke ma ništa, ne odgovara.

Nema što drugo biti nego da me ostavila ali na takav bezvezni naćin to mi je bilo baš neoprostivo, bez komunikacije.

I ništa prođu dani i čujem polako od drugih da se vratila staroj muškoj ljubavi iz davnih vremena i eto to je bilo to.

Ekipa me zove na motorijadu i svira Atomsko Sklonište i svi se zabavljaju uz poznatih rock pjesama kada vidim u rulju njenu frendicu skojom sam trebao završiti prvu večer! Jao, koji komad se mislim, baš sam falio i trebao sam snjom završiti a ne sa onom psycho bitch!

Evo počinjemo se bariti, i ja odem korak naprijed te je zažvalim i plešemo sa mojim i njenim rukama na guzicama iako ona sve nekako dublje ispituje moje hlaće i stavlja ruku ravno unutra i počne stiskati polako moj kurac i to usred rulje.

Kraj je koncerta i jedino nam je preostalo da odem u grad gdje je tipična diskovečer u jednom klubu.

Odemo tamo i plešemo i žvalim se i diramo se cijelu večer, nakon toga u autu na parkiralištu se pošteno se pojebali i nije nam smetalo što prolaznici povremeno prolaze. Pojebali se baš baš baš strastveno, sirove strasti!

Nismo mogli dočekati taj trenutak, ona je nosila kratku suknjicu lepršavu daleko iznad koljena pa kada je sjela na moj kurac na vozačevom mjestu je bilo lako snjom se baratati. Te njene usne su bile savršene, pune, jebemti mogao sam se zakleti da ima okus po višnji.

Pušimo cigaretu nakon svega, sjedimo u autu, smijemo se, malo se priča i vise se gledamo.

I evo napokon priča oko prekida i svega, i meni vrag kaže da moram se osvetiti za ono što je njena najbolja prijateljica meni napravila.

Rekao sam joj da njena najbolja prijateljica smatra da je retardirana, da je spora u glavi. Najbolje prijateljica inaće, nakon što sam joj to rekao jako se ožalostila te nije mogla vjerovati da za osobu koju je najviše poštivala je zapravo jako loša prijateljica.

Drugi dan sam čuo da je bila žestoka rasprava te se čak počupale, chick fight!

Jao, kako sam bio zadovoljan, koja slatka osveta! moj zadatak je obavljen! !

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija