Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Otočna cura

Otoci tijekom jeseni i zime i nisu neko mjesto koje privlači za dobru zabavu, ali čovjek se ponekad iznenadi. Kako imam apartmane na jednom našem otoku koje iznajmljujem ljeti, pako sam se polovicom desetog mjeseca uputio na otok kako bi sve sredio i zatvorio preko zime. Uzeo sam si tjedan dana godišnjeg, a supruga je ostala sa klincima u Zagrebu, jer su oni već išli u školu, pa nisu ogli izostati. Uostalom, supruga je rekla da joj je žao kako ne može ići, ali jedva čeka na proljeće da dođe i da vidi kako sam očistio. To je rekla sa takvim zluradim osmjehom, da nisam htio ništa komentirati. Znao sam da mi vrača milo za drago, jer sam jednu jesen bio sa rukom u gipsu, pa je ona sve čistila, a klinci tad nisu još išli u školu. Čak ni opravdanje da sam pazio na njih nije pomoglo. Bio sam joj u nemilosti naredna dva mjeseca.

I tako se ja u petak zaputim na more, do Splita autom, a onda dalje trajektom. Bilo je ugodno vrijeme na moru, pa sam se čak ohrabrio da budem u kratkim rukavima, dok je u Zagrebu bilo kišovito i hladno. Ponekad sam se pitao šta me drži gore, da se ne vratim u Dalmaciju, ali bi se onda sjetio posla i žene koja je bez Zagreba kao riba na suhom. Naročito trgovina po Zagrebu i shopping izletima do Graza i Klagenfurta. Samo sam uzdahnuo i prepustio se uživanju na suncu dok sam sjedio na gornjoj palubi trajekta. Nakon dva sata vožnje smo pristali u luku i polako sam se izvezao sa trajekta i ubrzo stigao do apartmana. Iznio sam stvari iz auta, te ih odnio unutra, a nakon toga sam izvukao bocu vina odlučivši se za potpuni odmor prije nego se uhvatim posla. Izvalio sam se na gornjoj terasi i uživao na suncu pijuckajući pomalo hladno vino kad sam začuo neke glasove iz susjednog dvorišta. Privukao me je ženski glas, osebujnog tona, ali nisam znao kome pripada, pa sam došao do ograde terase i pogledao dolje. Ugledao sam jednu crnku, kraće kose, možda malo nižu od mene, u tridesetima ili kasnim dvadesetima, raskošnog tijela, a pod time mislim da su joj sise bile sigurno čista petica i stražnjica solidne veličine. Međutim to je bilo sve nekako skladno usklađeno i nije odskakalo iz cjeline. Vidio sam i čuo kako se dere na nekoga u kući, a onda je izašao jedan stariji muškarac, pa sam kroz malo tiši razgovor shvatio da joj je to otac. Nešto su malo tišim glasom razgovarali, a onda se ona ljutito okrenula i otišla u kuću. Ja sam gledao za njenom figurom i sam sebe iznenadio mislima kako bi bilo zanimljivo zabiti ga između tih polutki. Nasmješio sam se, a onda osjetio i kako mi se kurac lagano budi. Da budem iskren, sa ženom nisam imao seksa već dobra dva mjeseca, jer smo stalno bili nekako razdvojeni. Prvo nismo mogli godišnje uskladiti, a onda nam se i mlađa kćer koja je ove godine krenula u prvi osnovne svaku večer zavlačila u krevet, pa nismo mogli ništa. Ona crnka je još par puta izašla u dvorište, pa se nekoliko puta i naguzila, a ja sam uživao u pogledu na njeno veliko dupe, ali se nikako nisam mogao sjetiti kako se zove iako su nam prvi susjedi. Starog sam joj znao, ali nje se nisam sjećao.

Drgi dan sam se prihvatio posla, te sam izvukao hrpu smeća na dvorište, a nije mi bilo jasno odakle ga je samo toliko, ili sam ja malo previše toga htio baciti. U svakom slučaju, ostalo je jako puno toga iza gostiju ovog ljeta. Nakon toga sam se uhvatio usisavanja i pranja prozora, a tad sam začuo ženski glas iza sebe:

- Šjor Ive! ! -okrenuo sam se i pogledao u onu crnku koja je stajala uz jedan manji dio ograde gdje nije bilo čempresa- Moj ćaća Vas zove na kavu.
- Evo, sad ću.. -rekao sam spuštajući se sa ljestava i odložio kantu sa vodom i krpama, pa pogledao prema ogradi, a ona me promatrala, ali se brzo makla kad sam digao glavu, te sam se samo nasmijao.

Poslije sam s njima popio kavu i, naravno, lozu, te sam saznao da se mlada dama zove Karolina, te da se nedavno rastala, a živjela je u Splitu do ovog ljeta kad je firma u kojoj je radila otišla u stečaj, te se onda javila na natječaj za radno mjesto u pošti u mjestu. Imala je 33 godine, bez djece, a kako sam vidio po njenim pogledima i bez pravog muškog kurca da ju napuni. Morate shvatiti da je u malim sredinama to puno teže, pogotovo otočnima, za žene koje su se rastale naročito, naći nekoga jer svi smatraju da sa njima nešto ne štima. Malo sam se zadržao kod njih a onda je Jakov, njen stari, predložio da mi ona pomogne oko prozora. Pogledao sam ju, a ona se zacrvenila kao pomidor, a ja sam rekao da može i da ću joj dat dvjesto kuna za to. Malo se nećkala ali je ipak pristala. Pa je rekla da će odmah doći samo da se preodjene u radno. Došla je petnaestak minuta kasnije u uskim tajicama i uskoj majici sa nekakvom smješnom pregačom, kao da se ne zašporka po majici i tajicama. Kako se sad ona pentrala na ljestve lijepo sam mogao vidjeti njenu pozadinu i u jednom trenutku, kad se malo naprčila, shvatio sam da nema gaćica ispod njih. Kurac mi se isti tren počeo uzdizati u gaćama, ali bez ikakvih kulturnih primisli u svojoj glavici. U jednom trenu se malo zaljuljala na ljestvama, pa sam brzo priskočio i uhvatio ju za bokove kako ne bi pala, a ona je pustila onu krpu i uhvatila se meni oko vrata, pa su se njene pozamašne sise našle točno pred mojim licem. Pogledali smo se na kratko, a onda mi je uvalila takav vatreni poljubac da sam jedva došao do daha. Polako sam ju spuštao niz sebe tako da je mogla nogama i uskoro trbuhom osjetiti moj napeti kurac. Nismo ništa govorili, samo sam joj podigao majicu i njene velike sise sa velikim kolobarima su bile ispred mene, na mojim dlanovima. Sagnuo sam se i poljubio i liznuo svaku, a njeni nokti su se zabijali u moje tjeme. Privukla mi je glavu između svojih sisa, pa sam uživao u mirisu njene kože, znoja i blagog nenametljivog parfema. Obgrlio sam ju i primio ju za stražnjicu stisnuvši ju dosta grubo, ali se nije bunila. Dapače, spustila je ruku i stisla mi kurac preko trenirke i odmah ga je počela stiskati žurno i sve brže ga trljati. Nimalo ugodan osjećaj. Ja sam se odmaknuo i počeo skidati trenirku skupa sa gaćama, a ona je isto napravila sa svojim tajicama ostavši samo u onoj pregači, pa se nije vidjela njena pička.

Disala je ubrzano, a kad mi je ugledala kurac, batinu od dvadeset centimetara i jako velikog glavića, samo se obliznula i klekla pred mene i polako uzela kurac u ruke i počela ga lagano drkati. Sad je bila jako pažljiva, a onda je liznula glavić, pa ga obujmila usnama i uskoro je nestao do pola u njenim ustima. Nabijala se sve brže ustima na moj kurac pa sam imao osjećaj kao da ju jebem u usta. Bilo je to novo iskustvo za mene, jer nisam uopće varao ženu, ali ovo je bilo potpuno spontano. Nakon par minuta pušenja je pustila moj kurac i ustala, a onda se naslonila na one ljestve rukama i isprčila mi guzu. Kao da je znala kako ju želim jebati pa nisam gubio ni trenutka vremena, već sam odmah stao iza nje i namjestio kurac između njenih širokih i bujnih guzova, te ga polako ugurao u mesnatu pičku. Imala je velike i natečene usmine, ali je moj kurac samo kliznuo između njih i ušao u rupicu. Uzdahnula je i malo se stisla, ali se brzo opustila kad je osjetila glavić u sebi. Primio sam ju za onu guzu i počeo se zabijati u nju. Ona se tako čvrsto držala za one ljestve, da su joj prsti pobijelili, ali se od nje samo čulo dahtanje, prigušeno, naravno, da netko ne čuje kako ju jebem, i povremeni uzdisaj i jecaj. Iz pičke joj je curilo kao da je potop u njoj. Pitao sam se koliko dugo nije osjetila kurac u sebi, a to sam kasnije i saznao. Tu i tamo bi ljestve zastrugale po podu kako bi se jače zabio u nju. Za njena svršavanja bi samo osjetio kako joj se pička steže i onda mlaz po jajima i nogama, a već je dva puta svršila u zadnjih pet minuta. Stvarno je bila napaljena. Nisam ni ja puno više izdržao. U trenutku kad sam joj pustio bokove i uhvatio sise, a ona se oslobodila onih ljestvi, počeo sam svršavati i puniti joj pičku svojom spermom. Trzao sam se zabijajuči joj kurac do jaja u pičku dok me ona privlačila svojim rukama držeći me za stražnjicu. Ostali smo na kratko tako dok smo dolazili do daha, a kad smo se razdvojili moj malo opušteni kurac je bio obljepljen njenim i mojim sokovima, pa se Karolina čučnula i počela mi lizati kurac. Oblizala ga je cijelog i nastavila ga lagano drkati, a onda nakon dužeg vremena progovorila:

- Nadam se da možeš još malo?
- Naravno da mogu.. -rekao sam sa smješkom gledajući je kako mi drka kurac, a onda ga je opet stavila u usta i počela ga pušiti, a ja sam samo sklopio oči.

Nakon minute ili dvije se ustala i došla do kuhinjskog stola, pa se sjela na njega i onda spustila na leđa, te raširila noge i sad sam napokon vidio njenu pičku u punom sjaju. Imala je debele usmine i sad su bile potpuno mokre, a na rubovima su bile bijele od naših sokova. Liznuo sam ju nekoliko puta, pa sam stavio kurac na ulaz u njenu pičku i lagano ga gurnuo Gledao sam kako nestaje iza onih natečenih usmina i ispod grma crnih dlačica, a onda se pojavio vani bijel od njenih sokova. Nisam više ništa razmišljao, primio sam joj noge, raširio ih i nagnuo prema njoj, pa joj ga počeo pošteno zabijati. Sise su plesale gore dolje u sladu sa mojim nabijanjem u nju, a ona je samo kolutala očima povremeno uzdahnuvši malo glasnije. Bili smo poprilično tihi, pa se čulo samo kako kurac šljapka dok joj ulazi i izlazi iz pičke, a povremeno bi i jaja pljesnula po njenoj stražnjici. Jebali smo se dobrih petnaestak minuta, a i stol je već počeo malo škripuckati iako je bio masivne građe. Ona je mogla svršavati valjda na samo pomisao da joj je kurac u pički, pa su joj guzovi, a i stol ispod nje bili potpuno mokri od njenih sokova, dok sam ja nakon petnaestak minuta napokon sa olakšanjem svršio ponovo joj puneći pičku svojom spermom. Stajali smo tako neko vrijeme dok su joj noge bile oslonjene na moja ramena, a onda se polako razdvojili. Otišla je do kupatila da se malo opere dolje, jer nije imala gaćice, a i ja sam morao na wc, pa sam i sebi oprao kurac, uz njenu nježnu pomoć, a onda smo se obukli i nastavili sa čišćenjem. Nakon tri sata smo bili napokon gotovi, a kuća i apartmani su blistali, dok smo mi bili znojni.

Stajala je ispred mene okrenuta leđima meni dok je gledala da li je sve čisto, a ja sam samo u nosnicama osjeti njen miris znoja i ponovo ju uhvatio za sise s leđa. Naslonila se cijelim tijelom na mene i tiho upitala:

- Šta ti nije dosta?
- Mmmmm.. nije.. -rekao sam dok sam ju ljubio po vratu, a ona je smao nakrivila glavu kako bi imao više mjesta za usne.
- Onda dobro.. jer ni meni nije dosta.. -rekla je i povukla me na krevet koji smo maloprije složili, ali nije bilo posteljine na njemu.

Brzo smo se skinuli i ubrzo sam ju jebao dok je ležala potrbuške na krevetu, a ja se zabijao s guza u nju. krevet ispod nas je stenjao i škripao dok sam ju jebao narednih dvasdesetak minuta i ponovo joj napunio pičku svojom spermom. Kad smo ustali ostala je samo mokra fleka gdje smo ležali od našeg znoja i još jedna svjetlija od naših sokova.

Nakon toga je morala ići, ali smo se narednih tjedan dana jebali kao zečevi svaki slobodni, njen naravno, trenutak i punio sam ju do vrha, a čak mi je dala i da joj guzu napunim spermom i tada je prvi put vriskala, ali zabivši glavu u jastuk, jer joj je moj glavić dobrano raširio šupak. Ostali smo u vezi i dalje, a jedva čekam sljedeće proljeće da ju opet vidim i izjebem, jer je supruga rekla da sigurno neće ići sa mnom kad budem otvarao apartmane. Ja nemam ništa protiv dokle god me čeka pohotna i vrela Karolina.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija