Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Otpisani-nastavak

Nakon što me je žena otpisala, a ja otpisao „tenisačicu“ koja mi je htjela izmusti lovu, a opisano je u priči "Otpisani" sve se vratilo na staro, ponovo sam bio sam doma i ljut na sebe i sudbinu koja me prati, međutim kako se čovjek nikada ne smije predati i nikada ne znaš što te čeka iza ćoška tako se dogodilo i meni nešto što je izmijenilo moju svakodnevnicu i to puno prije nego što sam i mogao očekivati.


Rado sam biciklirao i sad u predmirovinskom stanju mogao sam i u tjednu obilaziti izletišta u ne predalekoj okolini koja u tjednu nisu bila prepuna i uvijek je bilo u njima mirno i ugodno. Završio sam u svom omiljenom lokalu, gdje sam volio ponekad pojest pržene girice s krumpir salatom i dva deci crnjaka. Što tijelo traži mora i dobiti. Tu i tamo si to priuštim, lako me se primaju kile, pa moram pripaziti tako da su se zadovoljstva te vrste prilično prorijedila. S iznenađenjem sam ustanovi da su svi stolovi na terasi zauzeti. Za jednim stolom za četvero sjedilo je jedan par i pitao sam, s nadom, mogu li sjesti k njima. Oboje su kimnuli prijateljski i muškarac je još dodao „ pa naravno“.


Razvio se izmeđiu nas ljubazan, prijateljski razgovor, oboje su bili otprilike moji vršnjaci, pitali su otkuda sam došao i kad sam im rekao iz kojeg pravca i da je to dobrih 20 km od mog mjesta on je rekao „oh pa onda ste morali proći kroz naše mjesto, mi smo nešto ljeniji od vas, od nas je samo 10 km“. Ovo ljeniji je izgovorio sa smješkom, iako ni 20 km nije malo, ipak u usporedbi s mojih 40 km ili ako idem malo zaobiilazno može narasti i do 60 km, što nikako nije malo za jedno poslijepodne.


Pitao me je bih li mogao na povratku napraviti pauzu i svratiti k njima na kavu. “Rado“ odvratio sam, baš su mi bili simpatični, pogotovo ona, negdje u drugoj polovici pedesetih je bila naočita žena, na kraju zašto ne bi bilo i malo zabave. Nakon što smo stigli, ona se otišla malo osvježiti, a mi smo sjeli u vrt i on mi je povjerio da mu je ona sestra i da je već nekoliko godina udovica. Živjeli su u dvojnoj kući, svaki u jednoj polovici. On se nikad nije ženio ali više o njemu nisam saznao.


Ona je Irena, a on je Ratko i očito se jako brinuo za svoju sestru. Kad je došla natrag k nama u vrt bila je odjevena prilično prozračno što je isticalo njenu figuru i moj opći dojam o njoj mogao se izraziti kao vrlo dobar. Noge, grudi, guza za ženu njenih godina predobro. Kosa, koju je vezala u rep dok je biciklirala sada je bila raspuštena i padala joj je na ramena, na usne je nanijela malo ruža. Morao sam se svladavati da ne zurim u nju previše napadno.


„Bicikliraš li uvijek sam? “ pitala me. Ukratko sam joj opisao svoju situaciju i nastala je prijeteća tišina, upravo ono što nisam htio da pokvari ovo lijepo i ugodno poslijepodne, pokušao sam to popraviti jednim vicom o plavušama, a ona je plavuša: Svađaju se dvije plavuše. :Zašto si spavala s mojim mužem! ? Pa da vidim koji je bolji. Glupačo! Mogla si mene pitati! Oboje su se nasmijali, a ona me je, na moje iznenađenje poljubila u obraz i time je neugodna tišina prestala.


Sad se ona požalila, ali s dozom humora na njega da stalno pazi na nju, kao pravi pas čuvar, da ne skrene s pravog puta, na što se on samo pokroviteljski nasmiješio i dodao“pazit ću na tebe dok ne nađeš nekog ozbiljnog u kojega ću imati povjerenja i biti siguran da će dobro brinuti o tebi, jasno? “


Pitao sam ih što ne bi navratili i onoi do mene, nismo predaleko, što je 10 km za bicikl i za takva dva vozača kao što su oni, našalio sam se. “Nakon ove njene kritike, mislim da će radije ostati doma da ne bi onda prigovarala da veliki brat opet samo smeta. Evo ima moju dozvolu da ode sama“ rekao je on sa smješkom i postao mi je baš simpatičan, a pomisao na nju, kako mi dolazi prilično je uznemirila moje hormone.


Dobiciklirala je sljedećeg dana oko tri popodne. Kupio sam kolače i postavio u vrtu stol i uredio ga u najboljem muškom maniru. Proveli smo lijepo i ugodno poslijepodne i bolje se i pobliže upoznali. Utvrdili smo da volimo prirodu, volimo vodu i volimo suprotni spol. Pričali smo i o nekim uspomenama i divljim danima iz mladosti i držali se pritom za ruke, izgledali smo kao dva zaljubljena golupčića koji otkrivaju svoje međusobne tajne. Tako nešto nisam godinama doživio i svjesno sam to izbjegavao kako ne bih bio upecan.


Irena je bila hrabrija i poduzetnija, jednostavno me je poljubila, ali sada za pravo, a ne u obraz. Sad sam osjetio da sam upecan, ali i da to želim. „Diranje je dozvoljeno“ rekla je „ ja sam odrasla djevojka i ne potpadam pod zaštitu zakona o maloljetnima“ Očito mi je htjela olakšati posao, samo što sam ja bio malo izvan prakse u zadnje vrijeme.


Raskopčala je bluzu i vidio sam da nosi tanki, prozirni grudnjak, a činjenica da bi nas tu u mom vrtu netko mogao vidjeti nije ju zabrinjavala. Perimila me je za ruke i položila ih na svoje cice. “Hajde, mrdni se, ja želim to, ja to hoću“ naglasila je. Naravno da nisam zaboravio što se radi s ovakvim lijepim parom cica. Ponovno me je poljubila i uzvratio sam poljubac, naši su se jezici počeli isprepletati, a moje ruke su počele drepati i mijesiti njene cice, koje su tako savršeno odgovarale mojim dlanovima i prstima, naravno da sam grudnjak raskopčao i odbacio.


Krenuo sam joj ljubiti cice i cuclati bradavice, dok je ona mrsila moju kosu i privijala moju glavu na svoje grudi. “Ne bismo li radije prošli unutra? “pitao sam. “Zašto, zar se nikad nisi ševio na plaži ili negdje drugdje gdje te netko mogao vidjeti? Meni je to baš uzbudljivo! “ Ustala je i svukla svoje biciklističke hlače i na moje čuđenje nije imala gaćice ispod, gledao sam pravo u njene mesnate stidne usne.


„Jesi ti muškarac ili ti jezik služi samo za laprdanje i lizanje sladoleda? “ izgovorila je gledajući me upitno i začuđeno, kao što čekaš majstore, navali. Nisam to želio propustiti, posjeo sam ju na stol, raširila je noge i zaronio sam u njeno međunožje, bacivši se svojim jezikom na nju, u nju, koji miris, koji okus, ma nema ljepšeg i uzbudljivijeg mirisa od raspaljene pičke. “Može li to malo jače, malo žešče, nije to sladoled“ čuo sam ju i mislio sam si što to radim krivo da prigovara.


„Jebeš li ti uvijek odjeven“ nastavila je dalj s prigovorima i bila je u pravu, ona je bila skoro potpuno obnažena, a ja potpuno odjeven, nije pošteno. Moram priznati da se u životu nisam tako brzo razgolitio kao sada. „Imaš li kakvu deku ili kakvu prostirku“ pitala je. “Imam prostirku od pjenaste gume na kojoj vježbam, idem po nju“ požurio sam se u kuću po nju kako bih ju donio i raširio na travu. Kad sam se vratio ona je sjedila u vrtnoj stolici, mijesila si je grudi jednom rukom, a drugom se milovala po mačkici, koja žena, nju nije moguće zaustaviti.


„Legni se“ naredila je, “želim ga konačno ponovo pušiti“. Ništa radije od toga, ono što mi je namijenila bilo je sa stilom. Njene cice klatile su se prilikom svakog njenog pokreta glavom gore, dolje dok ga je cuclala , a njena čbvrsta guza bila mi je pred očima, gurnuo sam prst u njenu raspuklinu, u njen razrez, njenu micicu, kako god da ju nazovem, bila je vlažna, mrdala je guzom dok sam joj gurao prst u nju.


„Da se nisi usudio prerano svršiti“ opomenula me je. Kako sam se već tada jedva svladavao zaustavio sam ju, iako mi je to teško palo, ali želio sam da potraje. Legla je na mene i ljubili smo se i to nije baš djelovalo umirujuće na mene jer mi je kurac bio direktno na ulazu u njenu vulvicu i pokušao sam ju odozdo ubosti, ali je on agovorila:“ne još, ne još, miran budi, miran“ kao da se obraća konju i samo što me nije gladila po licu dok je to govorila.


“ Daj mi ga sad, želim ga i potrudi se da svršimo zajedno. Nisam samo rupa u koju ćeš se istresti, nisi sam i ja sam tu“ izrecitirala je i okrenula se na stranu. Stisnuo sam se uz njena leđa, podignuo njenu lijevu nogu u zrak pridržavajući ju za koljeno i ušao u nju odozada i sa strane, sad se taj položaj navodno zove žlica, kako god da se zove volim ga jer kurac duboko ulazi unutra, a kad pustim njenu nogu na svoju mogu joj rukom mijesiti cice ili joj masirati kloitić, a osjetim na svojim bokovima i njenu guzu. Obožavam to.


Ubadao sam ju tako, prvo lagano, pa sve brže i sve jače, rukom se kao kandžama uhvatila za moju guzu i gurala me u sebe, kako bi pojačala moje, i onako jako i duboko ubadanje, koje je sada postalo skoro divljački, životinjsko. Krkljala je, stenjala, režala, uzdisala, kao i ja, ali čak jače od mene.


Povukla je ruku s moje guze i krenula si masirati klitoris, dok je nisam prekida ni usporavaoao. Odjednom se sva zgrčila, stresla, zavrištala „puni meee“, osjetio sam stiskanje njenih mišića oko moje batine, nabio sam ju još nekoliko puta i onda mi je pao mrak na oči kada je bujica sperme krenula i napunila ju u nekoliko jekih mlazova. Urnebesno.


Bilo je to poslijepodne za pamćenje. Sljedećeg me dana nazvao Ratko i rekao da mora službeno otputovati na tjedan dana i bih li htio za to vrijeme biti s Irenom i pripaziti na nju? Stari svodnik, pomislio sam, a pomisao na tih uzbudljivih tjedan dana prouzročila mi je trnce u jajcima uz nadu da ću izdržati.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija