Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ovo je bilo dobro pražnjenje

Godine 2018. nismo imali adekvatnih zamjena za engleski jezik. Naša redovna profesorica, koja o jeziku pojma nije imala, završila je na porodiljnom još od 2017. Tako je odlučeno da ćemo do njenog povratka s porodiljnog imati zamjensku profesoricu engleskog jezika. Cura se zove Marta, imala je 25 godina i tek je diplomirala engleski i njemački. Cura je zbilja uljudna i pametna, ima mnogo znanja iz oba jezika, uvijek ima želju pomoći, voli se šaliti i zna nasmijati svakoga. Al pustimo to, prebacimo se mi na izgled.

Marta ima dugu crnu kosu, koja je uvijek na nekoj minival frizuri što uvijek da neki dojam ljepote te sexy plave oči od kojih bi se gotovo svakom dignuo kurac. Građom tijela je isto perfekcija. U struku je baš ko pješčani sat i to me je zbilja palilo. Grudi koje je imala su bile pristojna četvorka, a guza je isto bila žestoka.

Prvi dan sam bome bacio oko na nju, a bome i ona na mene. Iskreno, kako nismo adekvatno učili engleski s ostalima, imao sam nekih problema pa sam odlučio kod nje dolaziti na dopunske satove engleskog jezika. Uspjela mi je pojašnjavat kako što valja jer mene je jebala gramatika dosta. No sve više i više obazirao sam se na njene bujne grudi i guzu. Idući dan dobili smo ocjene iz ispravaka. Ja sam zaradio čistu peticu što me nenormalno obradovalo, na što me je pomilovala po ramenu i rekla da ostanem na kratko nakon sata. Zatvorio sam vrata kako bismo mogli popričat, no ona je navalila k meni. Zažvalio sam ju. Cijeli mali odmor smo se žvalili, uz naizmjenično ljubljenje po vratu i sisama te pipkanje struka i guze ns što mi se kurac luđački digao. Pozvao sam ju van i da ostatak obavimo doma jer bilo bi skandalozno da se otkrije da učenik jebe svoju profu u srednjoj.

Mala je ionako završila posao i krenula doma da se još vatrenije obuče.

Ja sam se sredio dosta za izlazak i krenuo po nju autom, a iznenadio sam se kad sam ju vidio u visokim štiklama, kratkoj crnoj haljini koja je jedva guzu prekrivala i dekolteu bez grudnjaka koji je jedva prekrio sise i otkrivao leđa. Napalio sam se u momentu, no valjalo je otići malo u klub da se zabavimo i popijemo. Kad je počela glazba, za lagan ples, zagrlio sam je oko leđa i struka. Ona je jednom rukom pipkala moj kurac. Rekao sam joj: "Ovaj dio posla radimo doma". Povukao sam ju za ruku i krenuli smo do auta. Napaljen sam vozio, a ona u međuvremenu otkopča hlače i puši mi kurac. Jedva sam izdržao do doma, pa sam joj svršio u usta. Progutala je, a još je i drmnula jednu malu rakiju uz to kako ne bi pri ljubljenju osjetio svoju spermu, malo bi bilo čudno.Došli smo doma, i već na ulazu u sobu smo se počeli hvatat. Skinuli smo se do kraja, a konačno sam vidio i nju golu u punom sjaju. Drugo mi nije bilo na pameti nego da ju tvrdo izjebem i svršim u nju. Rekao sam joj da ću ju tako luđački izjebat da i ona i ja noge nećemo osjetit. Navalio sam da joj ližem pičku koja je baš bila obrijana za tu večer. Brzo je svršila koliko je bila napaljena. Kleknula je i krenula mi drkat kurac svojim bujnim sisama od čega mi je postao još tvrđi. Odmah sam ju okrenuo da klekne i da se naguzi. U momentu sam joj nabio kurac i krenuo. Doslovno je urlala od zadovoljstva koliko sam ju jebao s guza, pa su mi zamalo zvali policiju zbog toga, no nebitno. Pljuskao sam ju po guzici kako bi ju još više napalio, no skinula se s kurca i bacila na leđa.

Odmah sam ušao u nju i počeo ju silovito trpati. Od siline drugog orgazma se počela tresti i suze su joj navrle na oči. Dok je svršavala nastavio sam ju derat. Zabijala mi je nokte u leđa i omotala noge oko mene. Ludo smo se žvalili, a nadohvat su mi bile i njene bujne sise. Odmah sam joj počeo ljubiti po bradavicama na što se još više palila i osjetila da je pri kraju da svrši. Ja sam isto bio na rubu. Upozorio sam ju da sam na kraju, na što je samo rekla "Samo me napuni ko da ti je zadnji put u životu! ! ".

Počeo sam ju još jače štemati na što je svršila, a za sekundu sam se i ja ispumpao duboko njoj u pičku. Kad sam ju zažvalio u tom momentu, rekla mi je "Srce moje, doslovno si mi i maternicu napunio, al bar sam na pilulama". Nije dugo trebalo da sve ovo ponovim s njom.

U drugoj rundi imao sam osjećaj da su mi muda eksplodirala. Nakon druge runde, oboje nismo osjećali svoje noge.

Nekoliko mjeseci smo to radili svaki drugi vikend bar. Kad je otišla sa zamjene, mogao sam ju i javno tako pipkati jer mi više nije predavala, ali smo ostali dobri i još i sad se pojebemo i razvalimo

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija