Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

(Ne)dodirljiva šefica 1.

Duži niz godina radim kao adminstarivni radnik-kancelarijski posao. U zgradi gdje radim ima nekoliko drugih resora i službi koje imaju svoje prostorije.
Sa svakim od radnika i šefova iz tih službi sam bio u korektnom odnosu, to jeste sa svakim sam se uvijek normalno pozdravljao ili u hodniku popričao po potrebi, a ni sa kim iz bilo kim nisam imao neke bliske odnose i komunikaciju.

Na mom spratu gdje radim ja, tu je per metara niz hodnik jedan resor koji ima svoje dvije kancelarije. U jednoj prostoriji su smješteni radnici a u drugoj je sama smještena šefica/direktorica te službe.

Radi se o nadmenoj osobu, punoj same sebe, koja o sebi ima najviša moguća mišljenja a o svima drugima se podsmijeva i svakoga drugog olako svojim otrovnim jezikom zna da ponizi i omalovaži do bola.

Žena od 50 i neku godinu koja ima sve u životu, od prekomjernog novca koji ne može potrošiti za još 3 života, muža koji je godinama na opštinskim i direktorskim funkcijama, plus na sve to privatni biznis. I takva osoba, koja ima ptičijeg mlijeka u životu, puna je zlobe, zavisti i uživa u tome da joj se drugi dive, podilaze, laskaju komentarima, da je veličaju kao lijepu ženu, savršeno biće, ženu koja se oblači najmodernije, najskuplje, da je vide svi kao ženu koja je iznad svih i svakoga.

Takva je prema svojim radnicima, ali je ulila i određenu dozu straha i opreza kod radnika i šefova drugih službi koje se nalaze u toj našoj zgradi, a svi od nje zaziru zbog muža koji kako rekoh obavlja veliku opštinsku funkciju.

Ja sam sa njom jedine kontakte imao u hodniku kada se sretnemo, tu je i pozdravim I nastavim svojim poslom, za razliku od drugih (pogotovo žena) koje su uvijek nastojale das a njom nešto popričaju s nogu I da se pohvale (što meni nije za pohvalu) das u sa njom pričale i da im je ona rekla to i to…

U tome da sa njom popriča i da joj laska i uzdiže u nebo, je najviše činila jedna moja radna koleginica.

Sklona je bila i ostala uvlačenju u dupe i da govori što ne misli svima onima koji su bili ili u porodici imali nekoga jakog ili uticajnog u gradu. I tako je ta arogantna šefica počela da dolazi po nekad na popodnevnu kafu kod nas zbog uvlačenja u dupe te moje koleginice. Tako da sam i ja htio ne htio morati slušati njene riječi, koje su bile pune podsmijeha, ponižavanja, omalovažavanja drugih I veličanja same sebe, njenog muža, djeteta i njenog života. Što sam je više slušao sve mi se više gadila i sve me više iritirala. Koliko me iritira to sam nastojao da joj stavim uvijek do znanja tako što sam uvijek kada bi ona uzimala glavnu riječ ja bih je izbjegavao pogledom I kao nešto na računaru gledao i slušao, da uvidi da ja ne pripadam onim osobama koje joj se dive I da me te vrste priča iz nje ne privlače nego da me nerviraju, kao što me nervira I ona.Jedino kod nje šta je bilo pozitivno I za pohvalu, barem iz mog ugla ali i ugla velikog broja muškaraca je to, da je zaista imala savršenu liniju, da je bila kao izvajana, imala prelijepe plave oči I da je u licu izgledala mnogo mlađa, niko joj nije davao da ima više od 40-42 godine a ona je imala 52 godine.
Na sve to mirisala je najskupljim parfemima, oblačila se najskupljim markama, ali jako često se oblačila i prevulgarno-prejebozovno što je i ženama i muškarcima paralo oči, a žene su često znale među sobom prokomentarisati kako joj to oblačenje ne priliči, zbog godina koje ima a i zbog samog okruženja gdje radi.

Takvoj njoj zgodnoj, lijepoj, izazovnoj nisam čak u šali uputio bilo kakav kompliment zbog njene nadmenosti, prosto sam htio da joj stavljam do znanja uvijek da je ona za mene isto ono što sam i ja za nju u njenim očima, NIKO I NIŠTA.Ti njeni dolasci na kafe kod nas su približile moje koleginice sa njom i ona je dolazila kod nas 2-3 puta sedmično na kafu. Slušao sam kako ponižava, ismijava, omalovažava komentarima moje koleginice, koje to komentarišu kada ode ona a kad je ona tu, laskaju joj i gutaju knedle. I tako je to trajalo nekih pola godine dok nije ‘’pukla tikva’’ među njima jer nisu mogle više da podnesu njena ponižavanja njih i veličanja nje same pred njima. Tako da je prestala dolaziti na kafe a meni pao kamen sa srca zbog njenog iritiranja mene kad je slušam.

Jednog dana mi je došao zahtjev za prijateljstvo na FB-uku od nje. Bio sam iznenađen tim zahtjevom, jer njen nivo i moj nivo po njenim mjerilima su kao nebo i zemlja. A toliko godina tu radimo u istoj zgradi a do danas nikad nisi me željela za FB prijatelja? ? ? ? ! ! ! !
Prihvatio sam je.

Poželio dobrodošlicu među moje prijatelje i pomislio da je to početak i kraj naše komunikacije. Mislio sam da želi biti moj FB prijatelj iz neke radoznalosti, jer je bila pored svega i jako radoznala osoba.

U prvoj poruci me pitala kao u vidu šale, odakle mi onoliki broj nepoznatih žena među FB prijateljima i kako moja supruga reaguje na sve njih a zbog komentara koje je mogla da pročita na moje slike i objave?
Rekao sam joj, mene ljudi ne vole baš nešto, a žene na moju sreću me vole!
Nasmijala se i napisala, pa i ja sam žena ali te ne volim!
Jas am joj odgovorio, da ima mnogo žena kod mene na FB koje me ne vole a ni ja od njih ne očekujem da me gotive, pa samim tim što se mene tiče, tebe sam i bez ovih tvojih riječi unaprijed stavio u tu grupu žena kod mene na FB, jer samo posebnim ženama dozvoljavam ovakve komunikacije sa mnom! ! !

Jooooooooj, kao da joj zub iz glave potegoh kada joj to rekoh.


Jeli to ja ne spadam među posebne žene?
Rekoh, spadaš nekome. A svaka je žena posebna nekome na svoj način, pa samim tim i ti si posebna žena nekome.
A tebi ne spadam u posebne žene, pita me?
Odgovorih, meni ne. Kako da mi spadaš u posebne kad te površinski znam, na bazi čega bih te tretirao kao posebnu meni osobu? Ja te tretiram kao lijepu ženu I spadaš mi u lijepe žene, jer to očima vidim dugi niz godina.
A ona meni na to: A ti si kao poseban muškarac i ti znaš šta su to posebne žene i tako ih i selektuješ?
Rekoh joj… ja nisam poseban muškarac, ja sam ružan muškarac. A posebnim me čine posebne žene koje kod mene vide nešto posebno ili lijepo. Do njih je što ispadam poseban, a ne do mene! ! !
Ajde posebni, čućemo se. To su bile zadnje njene riječi prve naše prepiske.Drugi dan mi se opet javila na FB. Pisala je normalno, pisali smo o neutralnim stvarima, o politici, situaciji u gradu o glupostima koje me nisu iritirale. Prosto sam imao osjećaj da je imala o meni jedno mišljenje prije naše prepiske, a da je naša kratka prepiska od prethodnog dana joj pokazala nekim dijelom mene kakvim me nije znala. Pa da je iz tog razloga drugog dana pisala o neutralnim stvarima prosto ispipavajući moj puls I moje stavove, da me upozna bolje.

I tako su dani prolazili i mi smo sve više, češće I duže pisali. Vrijeme je donosilo spustanje barijera među nama. Jer je shvatila das a mnom ne može kao ostalima, i da ću uvijek joj skočiti za oči ako mi nešto kroz poruke počne se uzdizati ili sa visine pisati. Shvatila me. Da li joj je to smetalo ili ne, ne znam.

Ali je nastavljala više i više sa mnom pisati.

I takooooo se jednog jutra sretosmo na parking. Izlazila je iz mužovog džipa a ja iz svog auta. Pozdravila me kao stranca sa kratkim ‘’dobro jutro’’ I ušla bahato u zgradu. Ja sam ušao u zgradu lagano, pospan, ko da me poplava izbacila. Na stepenicama ugledao sam nju, stajala je i čekala mene sklonjena od muža. Bila je jako jebozovnog stajlinga, kratke haljine i čizama preko koljena. Osmjeh joj je krasio prelijepo lice a njene plave oči su bije pune nekog čudnog sjaja. Tu smo se opet pozdravili pružanjem ruku, popričali držeći se za ruke I nakon kratkog ćaskanja I mog upadljivog skeniranja očima njenih nogu otišli smo u svoje kancelarije.

Naravno da tog dana smo opet pisali i naravno da je tema bila od mene nametnuta, njen stajling tog jutra koji sam pohvalio i za koji sam joj rekao da je to to, što je za moj ukus nešto savršeno što volim da vidim na ženi I zbog čega gubim razum.


Tad me pita da li je sad za mene u grupi posebnih žena? Rekoh joj da nije, da nije u grupi posebnih žena, nego da je u grupi posebnih i lijepih žena. E to je već za nju bio komentar koji joj je nešto baš značio, a meni vala ta vrsta laskanja nije značila a ni koštala ništa osim što sam sad ja imao namjeru da ispipavam nju i njene pulseve kao što je ona mene, ali ja u nekom drugom pravcu nego što je ona to činila po pitanju mene.

I od tada su počele prepiske sve više na temu sexa, strasti, avantura, nabacivanja, prevara I slično.
O velikom moralu je ličnom pričala i isticala kako su mnogi godinama oko nje se muvali sa namjerom da je smuvaju i da nikada niko nije uspio da je odvede u krevet i da to nikada nebi uradila niti zbog sebe niti zbog muža. Ja sam je podržavao u njenim stavovima i ako su bili kontradiktorni meni.

Pitala me baš kako nju podržavam u tim stavovima a ja suprotno radim. Rekao sam joj das am ja osoba koja uvijek podržava drugu stranu u bilo čemu što joj čini zadovoljstvo i čini je ponosnom I da zbog toga podržavam nju.

Prepiske narednih sedmica su vođene na temu mojih objašnjenja šta te tolike žene na mom FB su tu I šta ih to zadržava kod mene I čini onako aktivnim na mom profilu. Detaljno sam joj i slikovito opisivao a vezano za 3, 4 te žene šta se tu virtuelno između nas izdešavalo i zbog čega su baš one te koje se najviše kod mene ističu I meni nameću. Nije mogla da shvati odmah da strast nije samo u sexu i kroz sex. Da strast, pa čak i mnogo veća strast može da se doživljava mnogo jače I kroz neke druge oblike i da se može doživljavati i preko virtuelnog sveta a ne samo fizičkog kontakta.

To ju je jako zagolicalo i radoznalom ostavilo.
Rekao sam joj, ako ne vjeruješ u moje riječi i ne razumiješ šta ti pričam, najbolje bi sve to shvatila da i ti to probaš, pa nakon toga ćeš znati da je to bez veze ili ćeš znati da I to ima svoje posebne čari i zadovoljstva.
Rekla mi je neka, hvala. Neka druge tako uživaju, ja imam u kući ‘’živo meso’’ pa kad mi je do uživanja, to koristim, a te tamo neke tvoje neka se jebu i uživaju bez k.. ca hahahaha.
Rekao sam joj da je u pravu i da svako uživa u strasti na one načine kako ga to najviše zadovoljava.

Jedne prilike nakon radnog vremena me pitala porukom jesam li sam, radi li mi žena, jer ne bi das meta i pravi mi problem ako nisam sam, jer je ona sama u kući pa joj dosadno. Bio sam sam, žena je radial drugu smjenu, te joj tako i prenijeh.

I onda smo prekinuli prepisku na FB I prešli na viber da pričamo.
Koliko god mi je odbacivala priču o strasti i zadovoljstvima bez sexa, ipak ju je to golicalo na osnovu mojih opisivanja i načina doživljavanja te vrste strasti koju su doživjele te 3, 4 žene do tada. I opet je započela tu temu, kao u smislu ‘’vjerujem ti, ali to ne shvatam’’. Opet sam joj ponovio što sam prije rekao ‘’ ne razumiješ šta ti pričam, najbolje bi sve to shvatila da i ti to probaš pa onda sama reci što imaš’’.

Zatekla-iznenadila me riječima da želi to da proba, ali pod jednim uslovom, da nikada niko ne sazna za to. Naravno da sam joj obećao I zakleo se da neće niko nikada saznati za to, jer sam i ja akter toga .
Ali sam joj na tu njenu želju dodao I to, da to nećemo raditi ako nije se spremila za to, ako neće biti obučena onako kao joj je opisano za te neke žene koje su bile ‘’adekvatno’’ obučene za te igre strasti.Rekla mi je da nema sad trenutno samostojeće, da bi bio rizik isto tako da obuče kraću haljinu i štikle, nego da ima obične-standardne hulahopke i da u krevetu pokrivena dekom će pričati sa mnom i slušati priče i uputstva.
Ja sam joj na to rekao da mi je drago što to želi da proba, ali da se to neće dogoditi sad, nego kada bude se ukazala prilika da bude obučena kako to ja želim a ne šta trenutno ona smije i može. Auuuuu… te moje riječi I stavovi su je nešto jako dotakli u negativnom smislu, krenula je odmah u svađu u smislu… šta ti misliš ko si ti, a šta misliš ko sam ja, kurva, laka žena, pa sa mnom da se igraš… bla bla bla.
Ama ženo, niti te gledam kao kurvu niti laku ženu niti te tretiram bilo kako, niti te prisiljavam bilo kako, samo rekoh ako hoćeš drage volje to nešto da probaš, želim i ja to, ali rekoh ti uslove za to.

Kao da se to mora probati. Ne mora. Jebeš to.
Prekinula je razgovor-ljuta kao zmija ljuta hahaha

Narednih 3, 4 dana nije mi pisala. Javila mi se u Petak te sedmice na kraju radnog vremena i poželjela mi lijep vikend. Uzvratio sam joj istim željama.

Nakon vikenda, dobio sam poruku od nje, bila je normalna, opuštena, nije djelovala ljuta. Rekla mi je kad mogneš preći kod mene, pređi da nešto vidiš, nećeš se dugo zadržati. Prešao sam kod nje, sjedila je u fotelji u jako kratkoj I uskoj haljini sa prekrštenim nogama sa crnim sjajnim čarapama a na nogama je imala cipele sa velikom štiklom. Izgledala je više nego jebozovno i sexipilno. Pružio sam joj ruku da se pozdravimo a očima sam gutao upadljivo njene noge i butine koje su sijevale kao munja.

Samo tihi komentar rekoh…vauuuuuuu, svaka čast za stajling, savršeno.

Nego reci mi šta da vidim, to što reče? Nasmijala se, spustila ruku na svoju butinu, još malo povukla haljinicu i ugledao sam na njoj samostojeće čarape. Ponašah se facom kao da ostajem bez daha. Nasmijala se slatko i upitala kroz taj smjeh: ‘’jeli to to što nam treba’’? Rekoh joj da jeste i da takva kakva je sad, da je već ispunila uslove. Još dodadoh…eeeee kad ti muž danas nebi bio kući pa kad dođeš kući I da ništa sa sebe ne skidaš I da u tom izdanju uradimo ono što nismo neki dan.
Rekla je da muž nije kući i da je zato danas došla tako odjevena da ja vidim jeli to to i da zna da li će danas da se desi ono što nije neki dan.

Već od tog momenta kad sam se vratio u kancelariju, počela su dešavanja i prije naših dolazaka kućama, jer je ona bila tako obučena kako to ja hoću.

I čim sam došao krenuo sam sa pisanjem na viber…
Pisanje, opisivanje nje njoj, šta bih joj radio, na kojim mjestima i u kakvim pozama jebavao, kako bih je i kuda dodirivao, dok čita poruke, da ispod stola zavuče noge, da se mazi po nogama, butinama, između nogu I slično…
Nakon nekih sat vremena pitao sam je, da mi iskreno kaže kako joj je i jeli počela vlažiti.
Napisala je: prelijepo mi je, a ona je mokra a ne vlažna.
Pitah je da li želi da nastavimo, ili da prekinemo jer je već osjetila dobar dio te njoj nedoživljene strasti.
Rekla mi je da bi željela da nastavimo slušajući moja uputstva:

• Svuci gaćice da ti ne smetaju.
• Zavuci ruku među noge ispod stola
• Stavi prste na macu i polako kreni dodirivati nju i klitoris dok čitaš te moje poruke u kojima se detaljno dočarava šta bih joj sve radio.Napisah nakon toga jednu poruku, drugu, treću… ona ni na jednu ne odgovori. Ako je stranka ušla Ili njen radnik, napisala bi to. Poslah joj 1000 upitnika. Nakon nekog vremena odgovori: Nisam mogla pisati. Svršavala sam.

Odmah joj odgovorih: Ako si svršila, baš mi je drago. Ne diraj ništa. Ne briši je.
Napisa mi da je nije imala kad obrisati, samo će obrisati prste, jer su joj kaže mokri i umazani samo tako.
I tu je preduhitrih: Ne briši ih maramicom, obriši ih od čarape između butina, da tu ostane tvoja strast i da je osjećaš i kasnije. A sokove sa mace kupi prstima i razmazuj preko čarapa po butinama, između nogu.

Tako je i činila. A ja sam poruke nastavio pisati koje je čitala, poruke koje su je palile i dalje kao i sami dodiri njene mace koju je prstima dodirivala dok je san je sokove svoje kupila.

Nakon nekih pola sata desila se ista stvar, opet je svršila i opet kao i prvi put po butinama, po čarapama sokove svoje obrisala.

Pošto je to bilo pred kraj radnog vremena, a muž joj nije kući, rekao sam joj da ostane iza radnog vremena u kancelariji id a se ne prestaje dodirivati i maziti po mokroj maci i međunožju, jer ću ostati i ja duže na poslu, da se odradi još jedna stvar i da to neće potrajati dugo.
Odgovorila je kratko: ‘’može’’!

Kad je prošlo radno vrijeme, ispušio sam cigaru, izašao iz svoje kancelarije, prešao kod nje, pokazao prstom da ćuti, i uzeo ključeve sa njenog stola i zaključao vrata. Ona je sjedila na fotelji sa rukom između nogu koje su bile pod stolom. Zakrenuo sam fotelju da joj noge izađu ispod stola i rekao, samo ti ćuti i pusti mene da završimo posao za danas…

Zavratio sam joj haljinicu iznad samostojećih koje su bije dosta bijele preko butina i vlažne od njenih obrisanih sokova, klekao na koljena, spustio glavu među njene noge i rekao joj da se igra i dodiruje sa macom dok joj ja budem lizao noge i obrisane njene sokove po čarapama.Stavio sam glavu među njena koljena i krenuo joj ljubiti i lizati koljena, butine i čarape na kojima su bili obrisani njeni sokovi. Ona je jako dahtala i noge nekontrolisano oko moje glave jako stiskala pa onda naglo širila, prosto je od svega toga strasno ludila da sama nije znala od uzbuđenosti šta bi sa sobom radila.

Dahtala je, stenjala, grčila noge i tijelo, ubrzano disala i drugom rukom moju glavu mazila i među noge jače i jače gurala kako je bliže i jače moje topple zadahe po svojim butinama, prstima i maci osjećala.
A onda je kriknula, nogama jako moju glavu stegnula i kroz jake izdahe progovorila: gotovoooooooo, svršavaaaaaaam.
Rekoh joj : nabijaj, nabijaj, nabijaj prste u nutra jače, dublje i brže, ne prestajiiiiiii.
To je činila i tako u jakim grčevima, i trzanjima tijela je po treći put svršila.Opet je isto učinila, po butinama preko čarapa sokove sve sa mace i prsti obrisala. Suknjicu spustila i sebe u normalno stanje dotjerala.
Sjeo sam i ja na meta rod nje, zapalili po cigaru, ona je vila crvena u licu, nije ništa progovarala, samo je plavim svojim očima punim sjaja u prozor gledala. A ja sam počeo da pričam: Eto vidiš, niti sam te poljubio, niti sam ti ga stavio, nikakav fizički kontakt imala nisi, a 2 puta si tako svršila, a treći put jedino što si moja lizanja i poljupce na nogama osjetila. Jeli ti sad jasno o čemu sam ti pričao, jeli ti sad jasno nakon ovoga o kakvom zadovoljstvu i strasti se radi koja se može da doživi bez sexa i fizičkog kontakta?

Rekla mi je da joj je tek sad jasno id a ne pamti kad je ovakvu strast, nagon, naboj, napaljenost doživjela dok je sex sa mužom imala.

Ne sjeća se da je ovoliku napaljenost ikada imala, tako mi je govorila.

Rekoh joj da mi je drago što je na sve ovo pristala, što je sve to tako doživjela, id a sad tako umazana između butina i mokre mace bez gaćica krene kući, jer dok budeš hodala, maca će ti se još cijediti in a butane kapati in a čarapama zadržavati. A osjećaj te mokre mace i vlažnih butina do k ideš kući će te paliti, a kad dođeš kući, vjeruj mi, da ti ja neću trebati, sama ćeš zbog ovog dana i tog osjećaja među nogama svršiti.

Svršila je…uživala je! ! ! ! !

(dinamitzadinamitnu@gmail. com)/ko zeli vrela dopisivanja! ! !

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija