Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

(Ne)dodirljiva šefica 2

Nastavak priče '(NE)DODIRLJIVA ŠEFICA.. .

Nakon tog dana i svih tih dešavanja kao i njenih svršavanja, shvatila je šta znači i kako izgleda strast i svi užitci bez sexa i fizičkog kontakta. A isto tako nakon tog dana su slijedili slični dani koji su se dešavali između nas dvoje na tako maloj udaljenosti od koje nas je dijelio hodnik i dva zida.
Sretali smo se vrlo često na parkingu ili u zgradi, ali smo dosta bili distancirani jedno prema drugom, pred drugim ljudima zaposlenim u toj zgradi, a kada smo sjedali u naše kancelarije i uzimali u ruke telefone, tada nismo bili distancirani nego užareni.

Svaka prilika zbog mojih i njenih okolnosti i obaveza na poslu koristila se za vrele poruke, pune strasti, naboja i erotike, i svi ti trenutci su se takođe koristili za obostrana paljenja do maksimuma, u kojima je ona ite kako uživala kao i ja, i koja je te svoje naboje strasti samozadovoljavanjem umirivala a ja sam svoja zadovoljstva imao u tome što uspijevam da učinim zadovoljnom i zadovoljenom drugu stranu.


Često sam joj pustao poruke kada ulazim u zgradu ili kada ostanem sam, u kojima sam je pitao da li je sama i da li mogu na kratko da uđem, na par minuta, i kada bi mi davala zeleno svjetlo, ulazio bih i to kratko vrijeme bih koristio da progovorimo koju riječ o strasti i dešavanjima među nama i naravno da već te nedodirljive njene vitke noge pomazim između koljena.

Jedne prilike pošao sam na neku sjednicu, uz njeno odobrenje na kratko ušao kod nje, da joj kažem da tog dana me neće biti i da je neću moći napaliti i zadovoljiti. Dok me pomno slušala, na njeno iznenađenje i zatečenost, ostavio sam na sto dokumenta i olovku, lijevom rukom je uhvatio za koljeno i tako joj rađirio noge, a desnom rukom sam joj ušao među butine i 3-4 puta je pomazio po maci. Okrenuo sam se kao da se ništa nije desilo, uzeo moje stvari sa stola i krenuo ka vratima.

A onda sam joj se obratio.. . 'danas umjesto mene koristi svoju maštu i nju upotrebi za strast koja će te natjerati na samozadovoljavanje i svršavanje. To bih želio da uradiš danas u mom otsustvu. A kad budem dobio slike od tebe u vidu dokaza, znaću da si to uradila'. Nisam čekao da mi bilo šta odgovori, izašao sam i otišao.

Prošlo je nekih 2 sata od tada, moj telefon je bio smanjen do kraja zbog sjednice, i za tih 2 sata ni jedan put mi nije zasvijetlio kao znak bilo čijeg poziva ili poruke. Nakon otprilike tih 2 sata, moj telefon je počeo da liči na 'Las Vegas', počeo je da svjetlucka po nekoliko puta u minuti, dobrih pola sata.
Prvo su mi dolazile od nje poruke u vidu teksta, gdje mi je opisivala šta je i kako radila i kakvu je strast doživljavala dok se palila i vlažila a kakvu kad je svršila.

A onda su mi došle poruke u vidu slika, kao dokaza i potvrde istine njenih riječi-napisanih poruka.

Na tim slikama sam mogao vidjeti njenu ruku među nogama, prste na njenoj maci preko čarapa ispod kojih nema gaćica, bijelu i gustu tečnost na njenim čarapama koja joj je izlazila iz mace, njene umazane prste koji su bili jako mokri a između kojih se razvlačila ta sluzava strast njenih sokova, crne čarape na butinama koje su bile mokre od brisanja prsti, a kasnije dosta bijele na istom mjestu kako se sušila ta njena vlažnost na njenim čarapama.
Na sve to pročitano i viđeno, napisao sam joj da sam mnogo napaljen, možda više nego bilo kad i da se potrudi da bude sama u ono vrijeme kada ja budem otprilike trebao doći, jer imam u planu kod nje tako mokre napaljen ući.

Pitala me, šta mi to znači da imam u planu kod nje doći i kakav to plan imam u glavi? ? ! !
Rekao sam joj da plan imam da joj sa čarapa ližem i poližem njenu strast koju je istresla iz svoje mace a koju je ostavila na svojim čarapama, ali da to imam namjeru uraditi tako da joj adrenalin se još više podigne zbog onoga što će da doživi i uradi i samim tim da će je to što imama u planu još više napaliti..

.
Kad sam pošao, poslao sam joj poruku da vidim jeli situacija čista i bezbjedna i da li ću navratiti kod nje ili ne. Odgovorila mi je da je čisto sve i da mogu slobodno navratiti. Rekao sam joj da stavi ključ u vrata i da se nasloni na prozor, to jeste kao da iz kancelarije gleda na grad i sunčan dan. Došlo mi je više poruka od nje, samo sam vidio prvu u kojoj je pisalo 'jesi li ti lud.. . ', a na ostale nisam ni obraćao pažnju niti znao šta piše. Samo sam znao, ako želi to da uradi tako kako joj i rekoh, takvu ću je i naći u kancelariji i znati šta mi je činiti, a ako ne želi, biće na svojoj fotelji i znam da se neću ubjeđivati niti nešto filozofirati.
Idući ka zgradi u kojoj sam radio, ugledao sam je na prozoru krajem oka, ne gledajući u nju, kao da je ne zapažam, bila je naslonjena na laktove ruku, a preko leđa joj je padala ljubičasta zavjesa.

Samo sam joj krišom pokazao palac, kao znak.. . to je tooooo! ! !

Po ulasku u zgradu, tiho i nečujno sam prošao hodnikom, ušao kod nje i odmah zaključao vrata. Njoj sam rekao da se ne pomjera bilo kud i da ostane u tome položaju. Nakon toga sam krenu ka njoj naslonjenoj-naguženoj preko prozora, i gledao te jedre i vitke noge koje su bile upakovane u crne sjajne čarape, kao i njeno dupe nabujalo u toj uskoj, preuskoj haljinici, i to me je još više palilo na svu moju uspaljenost od njenih slika i poruka.
Prilazeći joj od pozadi, govorio sam joj-davao uputstva: 'ponašaj se normalno facom, ne pomjeraj se nikud, sad ću ti polizati noge i tvoju strast koju si obrisala po čarapama, a budeš li vlažila, polizaću ti i nju preko čarapa. Znam, da ćeš biti sad razapeta između onoga što ti ja budem radio i tvog nastojanja da ostaneš normalna u licu zbog naroda koji prolazi i susjednih zgrada preko puta tebe (jer je njena kancelarija bila na prvom spratu).

I ta tvoja borba sa samom sobom, da se boriš, pretvaraš i održiš normalnom u licu, paralelno sa svim onim što ću ti ja raditi i što ćeš osjećati na svom tijelu i svojoj maci.
Prišao sam joj od pozadi, naslonio moj k.. . c nabrekli kroz pantalone na njeno dupe, da osjeti koliko me napalila i kako je tvrd i nabrekao zbog nje, a onda sam klekao, rukama iznad koljena obuhvatio, glavu pod suknjicu zavukao i počeo je lizati po butinama gdje je sokove svoje obrisala. Počela je dupetom da se pomjera lijevo desno, da koljena savija pa ih ispravi, ravnodušnom i mirnom je nije ostavljala moja glava ispod njene suknjice a pogotovo moj vreli i mokri jezik koji je osjećala na svojim butinama između nogu.

Kako sam se ustima i jezikom više približavao preko butina njenoj maci, tako je i ona osjećala sve veću strast i paljenje, a pogotovo od mojih toplih izdaha koji su toplijom činili njenu toplu macu, koja je počela otpustati svoje sokove i na čarapama tačno na njenoj maci natapati čarape svojim sokovima.

Onda sam blago jezikom joj te sokove lizao, tako da sam samo malo njenu macu jezikom preko čarapa dodirivao. Tada se počela stresati i noge stiskati, stiskala je noge i pritiskala moju glavu među njima kao znak da stanem, jer ne može više da izdrži tu razapetost zbog mjesta na kojem je ližem.

Međutim, to me još jače razjarilo, pa sam joj konačno kruti jezik preko čarapa na macu stavio i sokove počeo usnama sisati i jezikom joj preko čarapa po maci lizati. To blago paranje i grubost čarapa koju je osjećala oko i u maci ju je popalilo toliko, da je se nekontrolisano uspravila, zavjesu sa sebe zbacila, prozor zatvorila i nekontrolisano, neplanski tada je počela jako svršavati i stenjanja, uzdahe i izdahe ispustati.

Izgledala je kao da je u nekom stanju šoka, kao da je na pola izgubljena i njoj takvoj stavih ruke na radijator ispod prozora, da bi opet bila nagužena dok svršava i grči se u takvom stanju, pa sam njega izvadio, među butine joj ka prinio, tu ga drkao i među nohe joj po butinama i čarapama svršio.

Istresao sam joj tu veliku zaista količinu sperme jer sam bio napaljen neopisivo mnogo, tako da se moja sperma razlivala niz njene noge a jedan dio je kapao po tepihu sa njenih nogu. Još jedan šok je dožijela, zbog toga što sam joj svršio i tako zatečenu i u šoku sam ostavio, i rekao.. . čućemo se, zaključaj vrata dok dođeš sebi.
Bila je crvena u licu, zadihana jako, a pogled i faca su joj bili izgubljeni kao da je duha vidjela.. . ! ! !

(kojim ženama se dopadaju moje priče, neka mi pišu na mejl: dinamitzadinamitnu@gmail. com)

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija