Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

(NE)DODIRLJIVA ŠEFICA 3

.. . nakon mog svršavanja po njenom međunožju, otišao sam kući a nju ostavio u potocima naših sokova među njenim nogama.

Nekad u pred-večernjim satima me pozvala kad je ostala u kući sama i tu počela da sumira utiske zajedno sa mnom. Prvo mi je rekla da sam nenormalan zbog toga što sam je ostavio sa tako razmazanom spermom po njenim čarapama, i da je morala takva da prepješači nekih kilometar koliko joj je kuća bila daleko od posla, ali je imala dugi mantil koji joj je pokrivao noge, tako da je crne čarape sa bijelim tragovima naših sokova mogla da prikrije, a isto tako je istakla da joj je bio ujedno lijep osjećaj dok je koračala, osjećajući kako joj vlažnost među nogama dodiruje kožu.

Rekla mi je da ju je baš palilo to što je to bio malte ne javni sex, javna strast koja se ispoljila kako je to već i napisano (u prethodnoj priči).

Takođe je istakla, da bi trebali malo da prikočimo u svemu ovome što se izdešavalo u kratko vijejeme među nama, da se malo presaberemo oboje a pogotovo ona, kako ne bi strast nas izvela van granica i okvira naše kontrole i da ne napravimo neke veće probleme sami sebi.

Moj odgovor joj je bio da trebamo biti maksimalno oprezni i da po svaku cijenu ne koristimo svaku mogućnost za našu strast koja bi mogla biti opasna po nas. Ali isto tako sam joj rekao, da neću odustati niti stati sa strasti prema njoj dokle god ona bude uživala u tome i dokle god mi ne bude od nje rečeno NE.

I tako su se nastavili naši dani u vrelim pisanjima, našim strastima i njenim svršavanjima. Jednog jutra dok smo pisali, reče mi da će tog dana kad joj bude pauza otići kod starih roditelja u stan, da malo prozrači i počisti stan jer su joj roditelji u banji i dolaze narednog dana, te da se neće vraćati na posao niti će moći u tom periodu pisati.

Rekoh joj ako hoće ja ću je odvesti da ne zove taxi, osim ako je neće muž voziti. Rekla mi je da može, ako ja nemam nekih drugih obaveza.

Pustila mi je poruku, izašao sam, pokupio je autom i krenuli smo put stana njenih roditelja. Nisu stanovali previše daleko, na možda nekih 10 minuta od naše zgrade, ali i tih 10-ak minuta koliko je trajala vožnja, koristio sam da je mazim po koljenima i po butinama.

Kada sam je dovezao do zgrade njenih roditelja, ona je izlazila i zahvaljivala se, a ja sam gasio auto i govorio kako bi bio red da se pozovem na kafu, ali pošto to ona ne čini, eto ja pozivam samog sebe kod tebe.. .

Opet me pitala da li sam ja normalan, čuj da uđem u stan sa njom, da neko od komšija je vidi sa nepoznatim muškarcom kako ulazi u zgradu i slično.

Rekoh joj da se opusti, da mi kaže koji je ulaz, koji sprat i koji stan i da ide i kuva kafu, dok ja budem išao da kupim nešto slatko uz kafu i sok, i tako da nećemo zajedno ići niti ući u zgradu i stan.

Htjela je još nešto da mi kaže, ali ja sam okrenuo se od nje i pošao do prodavnice po slatkiše i sok.

Kada sam kupio što sam želio, došao sam do stana na kojem su me čekala otškrinuta vrata kako ne bih zvonio i pažnju bilo kom susjedu skretao. Ušao sam, a ona je bila i bijesna i srećna. Samo mi je ponavljala da sam lud, lud, lud.. .

Dok smo pili kafu i dok sam je nježno mazio po nogama i pričali opušteno, rekoh joj da želim da mi sumira prethodne dane naše strasti, naših događaja i njenih iskustava koje je ponijela. Rekla mi je da je sa mužom u braku 25 godina, da za tih 25 godina je imala strast, naboj, požudu, pohotu, čari..

. i mislila je da su to ti vrhunci i maksimumi strasti koji se mogu doživjeti i da je to to. Ali da je tek nakon tih 25 godina i nakon svega ovoga što se izdešavalo između nas, shvatila i doživjela nešto što uveliko nadmašuje svaku strast doživljenu za proteklih 25 godina sa mužom a vezano za seksualni život. I da bez laskanja meni, ovo što je doživjela do sada sa mnom, to je prevazišlo sve ono što je imala sa mužom, i prevazišlo lično njenu maštu i očekivanja dok sam joj pisao i opisivao kako će joj biti i kakve će strasti i orgazme doživljavati.

Na te njene riječi joj rekoh.. . eto vidiš, imala si čovjeka uz sebe, živo meso u sebi pa.. . sad kažeš da si tek shvatila da to nije ni blizu ovoga što si ovih dana doživjela i bez živog mesa i njega u sebi.

A ja se nasmijah i rekoh.. . 'pa možeš misliti kad je ovakoti bilo bez mog k.. ca u tebi, kako li bi tek ti bilo sa njim u tebi'? Ona mi reče da taj film gledati neću. A ja odgovorih dvosmisleno.. . pa i nemam namjeru da gledam.. . hahahaahaha
Kada je krenula da skloni šoljice i čaše od soka, jer sam joj rekao da moram na posao, ruke su joj bile zauzete tom tacnom koju je držala u rukama, tako da sam ja svoje slobodne ruke joj zavukao pod suknju i počeo maziti noge. Rekla mi je da prestanem da ne glumim budalu i da joj ne pada na pamet da tu se mazimo. Rekoh joj da i nemam namjeru da je mazim, nego da je jebem. Zaprepaštena i drskim tonom mi je rekla da izlazim iz stana i da se nije nikad ni sa kim jebala nakon braka osim sa mužom. Njene riječi me nisu takle, ali sam ja takao njenu macu cijelim dladom i cijelu je obuhvatio i stiskao, dok je ona stiskala svoje butine i moju ruku.Tada sam zavukao i drugu ruku ispod suknje i svukao joj čarape na butine dok je ona urlala ali se nije mogla braniti zbog tacne u rukama, branila se jedino stiskanjem nogu i blagim klecanjima koljena. Uprkos svemu tome i njenom opiranju, bila je jako vlažna a moj k.. . c jako tvrd. I njega sam joj uspio progurati kroz stisnute butine i nabiti do pola u nju. I onda sam počeo brđe da joj ga nabijam do pola i vadim do kraja. Derala se, urlala, pogrdne riječi govorila da prekinem, ali je maca joj više i više vlažila a njene noge su se sve više razmicale i samim tim on je u nju ulazio dublje i dublje i konačno joj je ušao do kraja-do jaja.

Rekoh joj.. . to je to, u tebi je do kraja, sad polako se okreni i tacnu pažljivo položi na stolić i nasloni ruke na fotelju i uživaj.

Poslušala me. Tada sam je obuhvatio oko kukova i počeo joj ga nabijati duboko, ona je ućutala, nije se više branila, noge je još raširila, ruku iza sebe pružila i po jajima me mazila. Počela je stenjati, počela je uživati i sama se rukama od fotelju odgurivati i na moj k.. . c dublje nabijati. Onda sam je okrenuo ka sebi, počeli smo se ljubiti strasno i jako vlažno, dok sam joj otkopčavao bluzu kako bih joj stako mokrim usnama i jezikom polizao i sisao sise.

Jednu ruku sam joj stavio ispod suknje i uvrtao klitoris, dok sam joj usnama bradavice stiskao usnama i lizao jezikom. Ona se grčila, stenjala, dahtala jače i jače, uvijala svoje vitko tijelo.. . uživala je u onome u čemu se opirala. Onda sam ruku ispod suknje izvadio, koja je bila ulijepljena njenim sokovima, koju sam stavio na njene usne a ona je počela lizati svoje sokove sa mojih prsti.Nakon toga sam je poveo do stola, podigao na sto a njene noge na moja ramena, i počeo sam joj ga nabijati jako, brzo i duboko, toliko duboko da je vrištala baš jako i onda još jače je počela da se treste i da svršava sa nogama na mojim ramenima. To me je popalilo mnogo jače, kada sam osjetio tu vrelinu po mom k.. cu, i ja sam tada bio na vrhuncu, njega izvadio, na obod njene mace naslonio i po njenoj mokroj maci počeo svršavati u gustim mlazovima sperme koju su njenu macu oblivali i bijelom učinili.
Ona je ležala na stolu, rukom mazila svoju macu polako, preko koje je razmazivala veliku količinu moje sperme koja se razlivala preko nje. A ja sam njega obrisao od njene čarape, navukao pantalone, polubio je nježno , rekavši da ćemo se čuti i otišao sam na posao.

(žene koje zanimaju ovakve priče i prepiske neka pišu na dinamitzadinamitnu@gmail. com)

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija