Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

(NE)PLANIRANE ORGIJE

Bok! Ja sam Zoran upravo sam napunio 40 godina, još uvijek sam samac jer mi to tako paše ponajviše zato što volim da jebem sve što hoda na vije noge i ima pičku. Šti isto znači da ne bi bio vjeran, a još nisam naišao na ženu koja je voljna to trpjeti, a tim bolje ako bi swingala zajedno sa mnom možda bi se i skrasio. Zadnja dva ljeta zabavljam se sa Kristinom punicom moga radnog kolege koji mi ju je zapravo i namjestio. Kristina je moje godište, sada se sigurno pitate kako je to moguće. Kristina voli kurac više nego išta postala je samohrana majka dvoje djece. Starija kćerka Ana koja je iz njene nazovimo prve veze ima sada 22 godine i mlađa kćer od 13 godina nazovimo to iz druge veze.

Ana je žena mojeg kolege Sanjina, jeste mlađi od mene skoro u pola, ali ja volim sve što vole mladi rock n roll, droga, a najviše volim sex i pičku. Za Kristinu i mene zna samo Sanjin jer od njega je sve krenulo dok se pred Kristinom i Anom hinim kako za nas ne zna nitko. Prije kojih mjesec dana desila se ta (ne)planirana orgija. Sanjin mi je rekao kako mu za koji dan dolazi punica i dok smo pušili "topa" te se zajebavali na temu sexa, a pogotovo smo razmjenjivali iskustva kako on sa Anom i ja sa Kristinom. Kada je Sanjin spomenuo kako bi i on volio jebati Kristinu, a ja sam se nadovezao da bi ja volio jebati Anu meni je sinula ideja kako bi on mogao kresnuti Kristinu, a ja Anu. Plan je bio da njih troje dođe kod mene u stan na malu fešticu povodom moga rođendana i uz malu pomoć nekih aromatičnih pića doći do rezultata.

Došli su u dogovoreno vrijeme, a njih vije su se tako upicanile da sam lagano osjetio kako mi se kurac diže u hlačama. Kristina je visoka nekih 165cm. iako su joj se vidjeli tragovi poroda nije bila zapuštena, sise fino oblikovane trojke, solidnu prčastu guzu, Ana je bila vrlo slična Katarini samo je bila razlika u guzama Ana ima najjebozovniju guzu kakvu se rijetko viđa. Kada sam je prvi puta vidio već onda sam zamišljao kako je jebem u to fantastično dupe, pa sam mislio da ću to možda i ostvariti tu večer. Kada su došli ponudio sam ih pićem dobrodošlice njih dvije su htjele medicu, a Sanjin i ja uzeli smo šljivu. Dok sam točio svakom po piće u medicu sam kapnuo par kapi eteričnog ulja hmmm, nešto što će pomoći curama da se opuste. Priredio sam im malu večericu i crno vino za cure dok smo Sanjin i ja pili pivu.

Poslije večere otišli smo u dnevni boravak i uz piće zarolao jednu. Primijetio sam kako se Ana i Kristina sve više opuštaju, a i tome je sigurno pomoglo i par kapi eteričnog ulja. Pusti sam nekakvu laganu muziku i pozvao Kristinu na ples brzo sam je privio na sebe i ruke spustio na njenu guzu koju sam lagano mijesio dok su njene mazile moj vrat dok sam joj mijesio guzove trljao sam se kurcem o njenu međicu bio mi je tvrd kao kamen tako da ga je Kristina osjetila te je počela da prati moje pokrete trljajući se svojom pičkom po mome kurcu. Svrnuo sam pogled na trosjed gdje je već krenula akcija. Ana je pušila Sanjinu. Obratio am se Kristini rekavši joj vidi klince kako se zabavljaju, a ona mi je na to odgovorila ajde a im pokažemo kako to odrasli rade pa mi počne otkopčavati i spuštat se na koljena spuštajući i moje hlače.

Primila je kurac u ruku i odmah ga strpala u usta počevši mi ga žestoko pušiti, pušila ga je pa ga je gutala ustima do samih jaja radeći to u nekoliko navrata. U jednom trenutku dok mi ga je drkala rekla je kako joj je falio moj kurac. Nije pretjerano velik, ali je zato lijepo oblikovan. Oboje smo pogledali u pravcu Sanjina i Ane koja je bila malo u čudu, ali vidno napaljena dok se Sanjin smješkao i drkao svoj kurac. Ajde što se stali rekla je Kristina pomogla mi je da oslobodim noge hlača te smo se pridružili njima na trosjedu. Kristina je skinula sve sa sebe kleknula i nastavila sa pušenjem to isto radila je i Ana. U jednom trenutku imao sam dojam da se Ana i Kristina natječu u pušenju koji će od nas dvoje prvi svršiti pa da se vidi šta je bolje mladost ili iskustvo. Naravno da je iskustvo presudilo jer je Kristina bila majstor u tome tako da sam ja prvi svršio, svršio sam Kristini u usta, a ona je sve to progutala.

Zatim smo se ona i ja namjestili u pozu 69 sjela mi je pičkom na usta i počela se trljati na mome jeziku. Rukama sam joj širio guzove i lizao joj pičku cijelom dužinom pa sve do njenog šupka oko kojeg sam kružio vrhom svoga jezika pa opet po njenoj vlažnoj pički. Kristina je meni nastavila pušiti i drkati. Onda sam osjetio još jedan jezik i usta kako se igraju mojim jajima. Bila je to Ana koja je bila nagužena jer ju je Sanjin jebao s guza. Ana je prešla na pušenje moga kurca jer je Kristini dolazio vrhunac pa je počela sve jače stenjati i dahtati trljajući pičku o moj jezik i usta da bi ubrzo svršila jecajući.

Polizao sam i posisao sve njene sokove koji su se cijedili iz njene pičke. Onda se spustila prekoračila me leđima okrenuta meni zajahala moj kurac i počela da se nabija. Ahhh da ah kako volim tvoj kurac ahhh mmmmm tako mi je falio aaaah govorila je uzdišući Kristina, ja sam joj mijesio sise i štipao bradavice. Iz njene pičke cijedili su se sokovi po mojim jajima i bedrima, kroz Kristinino stenjanje i uzdahe čuo sam kako govori Ani neka liše i siše njene sokove sa mojih jaja što je Ana i uradila, a onda se Kristina podigla sa kurca i rekla Ani puši mu ga, Ana ga je primila u usta, a Kristina ju je držala za kosu i nabijala je na kurac do samih jaja da bi ponovno na njega sjela Kristina nastavljajući da me jaše. Sanjin je izvadio kurac i počeo svršavati po Aninoj guzici.

Hoćeš li malo da pušiš zetu pitao sam Kristinu, ako moja Ana dozvoli rekla je Kristina. Ja još nisam svršila nadovezala se Ana, ja ću to ispraviti i onako te želim jebati od prvog dana rekao sam. Pala je zamjena Sanjin je prišao Kristini koja je počela pušiti njegov opušteni kurac polako mu ga vraćajući u kruto stanje, a ja sam Anu legao na leđa raširio joj noge i spustio se da joj prvo poližem pičku. ajme kako me dobro ližeš ahhhhahhhh uzdisala je Ana, a ja sam lizao i sisao njenu mladu pičku i klitoris. Onda sam s pridigao namjestio se između njenih nogu glavićem joj trljao po klitorisu i lagano ga gurnuo u pičku te ulazio do samih jaja, malo sam se bolje namjestio stavivši njene noge oko moga struka koje je ona stisnula, a ja sam počeo lagano da ulazim i izlazim cijelom dužinom moga kurca.

Jebao sam je lagano pomičući kukovima dok smo se isto tako lagano žvalili.
Kraj nas Sanjin je razvaljivo svoju punicu navlačeći je na kurac dok ga je ona jahala. Isto tako počeo sam i ja da jebem Anu uhvatio sam je iza vrata i počeo je jebati baš životinjski brzo i snažno vadeći svoj kurac skoro do kraja te ga isto tako nabijao nazad do samih jaja. Ana je dahtala, stenjala, kolutala očima zazivala bogove ahhh ahhh jebi me ne staj samo me jebiiiiiaaah mene je to još samo više napalilo kao i sama činjenica kako sam oduvijek zamišljao kako je jebem. Osjetio sam kako neću još moći dugo izdržati ona kao da je to osjetila te mi rekla da je i ona blizu te da ne stajem. Izdržao sam još koji minut i onda počeo puniti Aninu utrobu špricajući spermu u njenu maternicu. Kako sam počeo svršavati, a ona osjećati moju spermu u sebi krenula je i ona svršavati.

Malo iza nas svršili su Sanjin i Kristina. Uzeli smo kratki predah Ana i Kristina sjedile su raširenih nogu i iz svojih pičkica tiskale spermu obje se smijući Kristininom izjavom kako smo ih dobro napunili. Sanjin i ja sjedili smo kraj njih i nadrkavali naše polu dignute kite. Cure jeste lispremne za još jednu rundu pitao am ih, jesmo rekle su u glas. Hajde Ana dođi mi ga puši, spustila se između mojih nogu i počela mi pušiti i drkati kurac koji se ponovno počeo krutiti, a Kristina je počela pušiti Sanjinu. Sanjin je naguzio Kristinu i počeo je jebati s guza, a Kristina se pridružila Ani te su mi zajedno lizale i pušile kurac i jaja drkajući mi ga svojim usnama kao i šaranjem svojim jezicima po mome glaviću. Zatim sam podigao Anu koja me prekoračila i spustila se na moj kurac počevši me jahati i skakati na mome kurcu.

Ana je nastavila da me jaše, a Sanjin je prišao i stao svojim kurcem do Aninih usta te počeo kurcem da je šamara po licu pričajući prostote. A kurvice moja kako te jebe moj kolega počeo je Sanjin sa prostotama, a voliš njegov kurac. Ahhh da da volim njegov kurac baš me dobro jebe ahhh ahhhh odgovarala mu je Ana. Puši mi kurac droljice puši svome mužu dok te moj kolega navlači na kurac, primio ju je za glavu i počeo je jebati u usta dok sam se ja zakucavao do jaja u njenu pičku. Kristina se ponovno pustila među moje noge i stala lizati moja jaja po kojima su se cijedili sokovi Anine pičke.

Izvadio sam kurac iz Ane dajući ga Kristini da i sa njega posiše sokove. Primila ga je svojim ustima i počela ga sisati da bi ga potom ponovno namjestila na ulaz Anine pičke koja se počela nabijati. Svako malo Kristina je vadila kurac iz Ane i stavljala ga sebi u usta malo ga posisala i ponovno ga stavila Ani. Spustio sam se na pod ne skidajući Anu s kurca, a Sanjin je rekao kako kurvicu treba kazniti to je bio znak kako će Sanjin svoj kurac gurnuti u Aninu guzu. Ja sam zastao sa jebanjem kako bi Sanjin mogao da stavi kurac u Aninu guzu. Stao je iza nje i rekao Kristini da joj raširi guzove, Sanjin je uhvatio svoj kurac i počeo lagano širiti Anin čmarić glavićem. Ana je cvilila dok joj je Sanjin ulazio sve dublje, kada se malo privikla Sanjin ga je naglo zabio do jaja, Ana je vrisnula, ali to nas nije zanimalo već smo uskladili ritam i počeli razvaljivati Aninu pičku i šupak. Ana je počela sve više da uživa kada je nelagoda i bol prešla u veliku ugodu.

Jebali smo Anu sve dok nije svršila malo smo joj dali oduška dok smo Sanjin i ja zamijenili mjesta te sam ju ja sada jebao u šupak, a Sanjin u pičku. Cijelo vrijeme dok smo Sanjin i ja jebali Anu Kristina se svojom pičkom trljala o moj jezik i usta. Kada je Ana ponovno svršila skinuli smo je sa svojih kita i na njeno mjesto u sendvić namjestili Kristinu koja je malo čas svršila na mome licu. Kristina je moj kurac stavila u šupak koji je kliznuo bez imalo otpora što od natopljenosti sokova što od toga da sam je već jebao u šupak tako da je bila dobro razrađena, a Sanjin ga je gurnuo u njenu pičku. Ana je sjedila na trosjedu milovala svoju pičku i tijelo dok je gledala svoju mamu kako je ljubavnik i njen muž odvaljuju od kurca. Sanjin i ja mijenjajući mjesta jebali smo Kristinu dobrih dvadesetak minuta dok nije svršila. Nakon toga Sanjin i ja smo stajali na nogama, a njih dvije su klečale drkale i pušile naše kurčeve Ana je pušila meni, Kristina Sanjinu da bi nas dvoje nakon nekog vremena zamijenili pušačice. Pred sam naš vrhunac Sanjin i ja drkali smo svoje kurčeve sve dok nismo istresli spermu po njihovim licima i ustima.

Glavićima smo razmazivali svoju spermu i kurčeve gurali u njihova usta. Njih dvije otišle su da se tuširaju, a Sanjin i ja otvorili smo po pivu. Nakon toga Sanjin i Ana otišli su svojoj kući, a Kristina je ostala kod mene gdje smo se jebali dok god smo imali snage. Još smo se dogovorili kako ove orgije treba ponoviti.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija