Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

PARTY

Događaj koji mi se desio prije nekoliko tjedana ni u naj luđim snovima nisam mogao ni zamislti. Naime moj dobar prijatelj koji je po zanimanju DJ. sa nekolicinom kolega organizirao je "Old school rawe party", koji je ujedno slavio 10g. održavanja festivala. Kako sam inače pobornik elektroničke glazbe, a već godinama nisam dio te scene, šta zbog posla šta zbog obiteljskog života, a naravno i godina, iako sam zagazio u 40ete još uvjek sam dobrog izgleda. Kako se već znamo godinama i zajedno smo brijali po raznim festivalima i partijima, te sam mu i vjenčani kum, od njega sam dobio sam vip pozivnic za dvije osobe. Kako moja žena baš i nije sklona toj vrsti glazbe, tako da se baš ni meni nije išlo samome na party, ali na nagovor žene ipak sam odlučio otići tek tako radi reda te da se javim frendu kad me već pozvao.

Došao je vikend točnije subota, spremio sam se onako u skladu jer se party održavao na jednoj plaži nedaleko od Opatije, tako da sam bio u japankama i bermudama koje su ujedno služile za kupanje te majicu bez rukava, a mob i novčanik sa dokumentima nosio sam u pederuši. Kada sam stigao na ulaz zaštitaru sam pokazao pozivnicu, montirao mi narukvicu i uputio me prema vip prostoru. Ušavši u vip prostor vidio sam frenda te se pozdravio sa njime i nekolicinom njegovih kolega DJ. koje sam znao iz viđenja preko njega. Objasnio mi je gdje se šta nalazi i krenuo svojim poslom pošto je bio glavni u organizaciji. U vip-u je bila dobra atmosvera, malo se cugalo malo plesalo, a kao šta obično bude na takvim mijestima uvijek ima i opijata, iako sam nekada povremeno i koristio te stvari sada mi nije bilo ni na kraj pameti.

Uglavnom je bila u điru red bul votka i tu i tamo koji joint hasha ili trave. Kako su se DJ. mjenjali na setu i na red su dolazili zvijezde večeri, a ja već lagano pripit i opušten počeo sam sve više plesati u ritmu mjuze. U jednom momentu kraj mene su se pojavle dvije mlade brianke od nekih 25-26g. , jedna je bila bjelkinja, a druga crnkinja, izgledale su prekrasno, odjevene samo u ultra uske hlačice i u gornjem djelu badića, a njihove obline vau, ma jednom riječju izgledale su kao sirene iz legendarnih mornarskih priča. Svo troje počeli smo plesati, a njih dvije plesale su i savijale svoja tijela oko mene kao dvije zmije. Ako su me htijela zavesti uspjele su u tome. Hvatale su me i mazile rukama po cijelom tijelu, a svojim guzama izmjenjivale su se trljajući ih po mom međunožju, šta su više trljale to je moj kurac bivao sve veći i krući.

Od jednom me kao iz vedra neba crnkinja me zažvalila, a kako su hormoni i opijenost alkohola otpustili sve kočnice prihvatio sam te su se naši jezici počeli ispreplitati. A bijelkinja me počela hvatati i milovati moj kurac, zatim me je naglo okrenula te me i ona zažvalila, ali taj poljubac bio je drukčiji jer mi se učinilo da sam usput nešto i progutao. Isprva nisam ništa kužio, a onda sam počeo osijećati nekakvu toplinu u tjelu, a osjećaj u kurcu bio je neizdrživ, imao sam osjećaj da mi kurac još veći nego prije, a potreba i želja za sexsom veća nego ikad. Shvatio sam da sam sa tim poljupcem nešto progutao, znao sam da nije ex jer sam znao kako on djeluje, a šta je to bilo neznam samo znam da sam bio napaljen kao životinja i spreman izjebati sve šta hoda bilo to muško ili žensko.

Bilo je sigurno da su i njih dvije bile na istoj supstanci jer su bile vidno napaljene, uhvatile su me svaka za jednu ruku i odvele me iz vip prostora u mrak iza stagea. Kad smo se dovoljno odmakli počele su doslovno kidati odjeću s mene i u trenu sam bio gol. Obje su kleknule i počele naizmjence pušiti i lizati kurac i moja napeta jaja. Legao sam na plažu, a crnkinja je ostala obrađivati moj kurac, a bijelkinja me prekoračila i sjela pičkom na moje lice, uhvatio sam je rukama za bokove i jezikom počeo rovariti po njenoj pički sisajući joj klit, nevjerovatno je bilo koliko je bila vlažna njeni sokovi cjedili su mi se po bradi, a ona se trljala o moj jezih i uzdisala. Osjetio sam kako se crkinja popela iznad moga kurca trljajući se usminama o moj glavić da bi se lagano počela spuštati po mome kurcu, kada se udobno smjestila počela je lagano da se nabija na moj kurac jer je bila dosta uska, kako joj se pička počela privikavati na moj kurac sve je brže počela nabijati na moj kurac da bi od jednom počela skakati kao da joj život ovisi jako se glasajući.

Nakon nekih 5-6 min. osijetio sam kako mi svojom pičkom steže kurac i uz jak krik počne svršavati, kada se smirila njih dvije su zamjenile mjesta sada je crna sjela na moj jezik, a bjela se počela nabijati na moj kurac.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija