Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

PAZI ŠTO ŽELIŠ

Pozdrav ja sam Danijel imam 26 godina prosječne građe, crne kose i očiju. Ja sam gey, imam u tome iskustva čak sam imao jednu podužu vezu koja nije sretno završila jer sam se ja volio jebati sa drugim osobama što mome tadašnjem partneru nije pasalo pogotovo sam najviše volio sex na javnim mjestima kao što su parkovi, javni WC-i u kinima i sličnim mjestima. Volio sam jebati jednakim žarom kao i biti jeban u guzu. Često sam maštao da me negdje u nekom mraku zaskoče dvojica ili više njih i razvale me od kurca, ali moram priznati da me je i bilo strah tako nešto doživjeti. Kako kažu "pazi što želiš, jer se neke želje i ostvare", pa tako se meni i ostvarilo i mogu vam reći veoma dopalo. Bio sam u paradi ponosa u Zagrebu, sve je u povorci bilo u najboljem redu kao i na kasnijem partiju u parku Zrinjevac. Oko 23:00 zaputi sam se prema centru gdje sam odsjeo u jednom hostelu. Kako pješice baš nisam dobro poznavao Zagreb tako sam promašio jednu ulicu i dospio u neki nepoznati kvart u kojem je bio jedan park okružen zgradama. Pogledao sam na sat i vidio da se bliži ponoć, nisam znao šta da napravim da li da krenem kroz park koji je već bio u mraku jedino su se mogli vidjeti obrisi nekoliko stabala i klupica od svjetla koja su dopirala sa ulice, a svjetlo je padalo tako da te se sa sredine parka lijepo vidjelo dok sa ulice nisi mogao vidjeti dublje u park. Kroz park me bilo malo strah prolaziti pa sam odlučio da se vratim putem kojim sam došao. Međutim ispred mene su iskočila dva ćelava skinhedsa negdje mojih godina. Obojica su bili krupne građe, ćelavih glava, tetovirani sa čizmama takozvanim gripicama koje su bile vezane bijelim žnjirancima. Di si krenuo pederu obratio mi se jedan od njih prijetećim glasom, moram priznati da mi je srce sišlo u pete od straha. Nisam peder odgovorio sam im nesigurnim glasom. Nego šta nego jesi, snimili smo mi tebe u parku pederčino odgovorio je drugi. Tada sam pomislio kako će da me ubiju od batina. Jedan od njih ščepao me za vrat povukavši me u tamu parka i počeo gušiti unoseći mi se u lice te mi rekao da biram između pušenja njihovih kurčeva ili batine. Moram priznati da me sama situacija počela napaljivati pa sam sam samo rekao kako biram pušenje. Pustio mi je vrat uhvatio me za kragnu i povukao dublje u park naređujući mi da se spustim na koljena što sam ja poslušno i učinio.
Obojica su stali ispred moga lica otkopčavajući hlače vadeći svoje kite. Kada su mi se oči privikle na mrak mogao sam primijetiti kako predamnom stoje dva solidna primjerkado nekih 18-19 cm. Primio sam svakoga u svoju šaku i počeo im ih nadrkavati, pd rukom sam osjetio kako im se ukrućuju, kada su se dovoljno ukrutili prvo sam krenuo sa pušenjem desnome od sebe. Povukao sam mu kožicu preko glavića i jezikom počeo obrađivati njegov glavić kružnim pokretima, to isto napravio sam i ovome sa moje lijeve strane. Zatim sam se vratio prvome i ližući mu glavić počeo sam ga sve dublje usisavati usnama u svoja usta dok nisam progutao cijeloga. Počeo sam da mu ga gutam i pušim neprestano mu ga drkajući dok sam ovome drugome drkao dok je čekao red da i njegov kurac završi u mojim ustima. Zatim sam u usta stavio kurac ovog drugog i počeo mu ga pušiti dok sam prvobitni drkao. Počeo sam naizmjence da im ih pušim, a oni su počeli pratiti moj ritam i pomičući svojim kukovima sve me više jebali u moja usta koja su ih spremno usisavala i gutala. Držali su ruke na mojoj glavi i naizmjence me jebali u usta sve brže ime navlačeći na svoje kurčeve gurajući mi ih duboko u grlo do samih jaja. Kurac od ovog koji je bio desno od mene i trenutno bio u mojim ustima počeo sam da osjećam kako mu sve više pulsira spremajući se za erupciju sperme. Volio sam da mi se svrši u usta, ali nisam nikada volio gutati, znao sam po stisku moje glave da me neće pustiti i da mi neće biti druge nego progutati njegovu spermu. Nakon još nekoliko zabijanja svoje u moja usta kojima sam ja još pridonio jačem stisku svojih usana navukao me je do samih jaja i počeo da se prazni u moje grlo, kako se ne bi ugušio počeo sam da gutam njegovu toplu spermu koja se cijedila niz moje grlo. Kada je ispustio i zadnju kap izvadio je kurac iz mojih usta da bi dao prostora svome prijatelju kako bi mi ga i on utrpao. Primio sam ga u ruke i usta i počeo mu ga pušiti i drkati. Skroz sam se uživio u potlačenost i počeo mu ga gutati i oblizivati glavić te cijelu njegovu dužinu kao i njegova jaja da bi nakon nekog vremena rekao da se ustanem skinem hlače i ponovno se naguzim jer hoće da mi razvali bulju. Brzo sam to uradio jer od silne napaljenosti jedva sam čekao da mi izjebu i rasture šupak. Spustio sam se na sve četiri on je došao iza mene i počeo pljuvati svoju slinu na otvor, prstima je počeo da razmazuje i širi šupak kako bi ga što bolje pripremio za svoj kurac. U kako je kurvica razrađena rekao je i namjestio glavić na ulaz i naglim trzajem ušao do kraja, nisam stigao ni jauknuti jer mi je njegov frend utrpao u usta. Počeo je odmah da me jebe udarajući me po guzovima, počeo sam da stenjem i uzdišem koliko mi je dozvoljavao kurac koji mi je bio u ustima.
Uživao sam kao nikada do sada sa kurcem u ustima i mojoj bulji. Kada mu se kurac koji sam pušio ukrutio samo je rekao svome frendu daj da ga i ja pojebem u to pedersko dupe. Njih dvojica samo su zamijenili mjesta i istim tempom nastavili da me jebu u bulju i usta. Njih dvojica su svako malo mijenjali mjesta, a meni nije preostajalo drugo nego da uživam i drkam svoj kurac koji je pucao od napetosti. Dok su me tako trpali svršio sam dva-tri puta na moje iznenađenje. Ni sam ne znam koliko je trajalo njihovo jebanje, ali konačno je došlo i vrijeme njihovog svršavanja tako da su mi skoro istodobno svršili jedan u usta drugi u bulju. Onako još na koljenima svakome sam do kraja posisao i oblizao ostatke sperme sa njihovih kurčina. Zatim su se spremili i bet riječi otišli u mrak ostavljajući me da se sređujem dok se njihova sperma cijedila iz mog šupka po mojim bedrima. Kada sam se sredio bez straha sam prošao kroz park i krenuo prema svome smještaju pod velikim dojmom jer mi se desilo ono što sam potajno želio i maštao

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija