Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Perilica rublja ne radi

Imam mali elektro obrt. Vršim sve popravke u kući, jer imam širok spektar znanja kao školovani električar, ali i ostalo vezano uz kućne popravke. Ljeto je i sretan sam kad se posao odvija u kući umjesto izvan nje. Volim toplinu, ali za sunčanje ili hlađenje, a ne za rad. Telefon je zavibrirao i ja sam se javio; bila je to mušterija koju sam poznavao. Već sam dva puta bio kod nje zbog neispravne lampe i hladnjaka. Zadnji put je bila dosta sugestivna i dobro smo se zabavljali, šalili se i pili kavu.

Kad je njezin muž došao kući, platio je moj rad i prijateljski se oprostio od mene. Voditelj je prodaje u velikom trgovačkom poduzeću i puno putuje, simpatičan čovjek od 50 godina, poput mene. Ali ovaj put se perilica pokvarila. Spakirao sam torbu s alatom i krenuo, da vidimo kako je domaćica danas. Nažalost, tjednima nisam imao sekso sim sam sa sobom, pa sam bio prilično željan seksa, a pomisao na nju, pa jpš ako je muž naputu, pali maštu. Kad sam stigao gospođa mi jeotvorila vrata i ostao sam šokiran.

Bila je obučena samo u laganu bluzu kroz koju su se isticale njene bradavice i minicu. Njezina figura je prilično sladostrasna, ali cijela je pojava bila tako savršena i izgledala je stvarno zgodno. Otpratila me do praonice rublja i pitala želim li kavu ili nešto drugo. Mucao sam nešto o mineralnoj vodi i bacio se na posao. Dakle, došao sam do stroja i provjerio funkcionalnost.. . ništa. Stroj se nije pomaknuo. Što bi to bilo? Međutim stalno sam razmišljao o domaćici i njenim bradavicama, što mi je skroz odvraćalo pažnju.

Moj ego je pokazivao svoju osobnost u mojim hlačama i napinjao ih.. . kako bi bilo divno izvući ga van i malo prošetati kožicu. Gospođa se ubrzo vratila i donijela mi vode i pitala što nije u redu. Ne znam još, ali pronaći ću u čemu je kvar, ležerno sam rekao; iako u tom trenutku još nisam imao pojma zašto stroj ne radi. Nasmiješila se i rekla da će biti gore ako što bude. Primijetio sam kako gleda sada vidljivu izbočinu na mojim hlačama. Okrenula se i rekla da još uvijek ima gaćica na podu.

Sagnula se ispred mene i dah mi je zastao u grlu; nije nosila donje rublje i mogao sam vidjeti njezinu prekrasnu picu u punom sjaju, obrijanu i sjajnu. Uzela je gaćice, stavila ih u košaru za rublje i krenula uza stube njišući guzom. Činilo se da su mi hlače eksplodirale; ova žena me izludila. Izvadio sam gaćice iz košare i pomirisao ih.. . miris me još više napalio. Nakratko sam izvukao svoj sada ispupčeni kurac i prislonio mu gaćice. Morao sam sjesti i htio sam početi drkati kad sam začuo nešto poput laganog stenjanja koje je dopiralo s kata.

Pojurio sam uz stepenice tihim koracima, slijedio zvukove iz dnevne sobe i ugledao je; Ležala je na kauču širom raširenih nogu i prstima pipala po mačkici, skinula je bluzu i na sebi imala samo minicu. Dakle ništa.. . Nije me mogla vidjeti jer je ležala uz prozor, a ja sam joj polako prilazio s leđa. Otkopčao sam hlače, moj tvrdi i pulsirajući kurac odmah je iskočio. Jedva mogu vjerovati, ležala je tamo bezočno imasturbirala. I ja sam počeo polako drkati i polako sam se približio kauču dok nisam stao iza nje, njezine glave na naslonu za glavu, zatvorenih očiju i pipajući se prstima.

U međuvremenu je jaukala sve glasnije. Bio sam toliko napaljen da sam se odvažio na posljednji korak i jednostavno prinio svoj ukočeni i mokri kurac na njezine usne koje su već bile lagano otvorene. Na trenutak se zaprepastila, potpuno otvorila usta i s užitkom liznula moj mokri glavić. Zatim ga je obuhvatila rukom i počela ga pohlepno sisati. Činilo se da će mi kurac eksplodirati. Ali onda je naglo stala, nasmijala se i pokazala na svoju pičku. Liži, naredila mi je. Nije mi trebalo dvaput reći da navalim na nju.

Divno je mirisala i bila je skroz mokra, moj jezik je prodirao u nju i lizao je koliko je mogao ući u nju. Odgovorila je glasnim jaukom i čvrsto mi privila glavu uz sebe tako da sam jedva mogao disati. Izvila se i potresao ju je glasan orgazam. Gurnuo sam prste u nju i počeo je dodatno zadovoljavati. Tada sam ustao i htio gurnuti svoj napukli kurac u njenu mokru pukotinu i pojebati je, ali ona se okrenula i rekla ne danas. Umjesto toga zgrabila ga je moj i počela ga trzati i cuclati. Polako sam osjetio spermu koja dolazi i cijeli teret sprašio sam joj niz grlo.

Sve je progutala i lijepo i čisto polizala moj glavić. Kakav posao.. . pomislio sam, sad moram popraviti perilicu, rekao sam. Nasmijala se i rekla da može sama uvrnuti osigurač, perilica nije bila neispravna. Zaista lukavo. Zatim sam spakirao stvari i zagrljajem se oprostio od nje. Sljedeći put me možeš jebati, ali i moj muž će biti tamo.. . dahnula mi je na uho i zatvorila ulazna vrata. Kakav divan dan. Mobitel mi je već opet vibrirao od sljedeće narudžbe.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija