Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Personalni trening

Ja sam Ana imam 20 godina bavim se rukometom dugo godina, trener je i više nego zgodan. Mlad visok crna kosa crne ociBio je tako dobro gradjen obozavala sam kad obuce nesto uz telo pa mu se ocrtavaju misici guza i naravno izbocina u gacama. Mislila sam da nemam nikakve šanse kod njega. Sviđao mi se, palio me je . Htela sam tako skinuti sve sa njega, što je imao obučeno. Nekada sam se išla maziti u wc-u . Morala sam olakšati jer mi se znalo desiti da ovlažim i jako se uzbudim kada ga gledam. Baš je mmmm. Jedan dan posle treninga , bila sam znojava da sam odmah otrčala pod tuš. Trener je ostao pričati sa ostalim curama. Nisam ništa rekla gde idem. Nisam mislila da će me neko tražiti , da će se zabrinuti neko gde sam. Stajala sam ispod tuša gola, dok je voda ispirala moj znoj. Cula sam da me neko zove to je bio onSve se desilo u sekundi da se nisam snašla. Netko je povukao zavesu I gledao me. Zastala sam. Nisam se mogla pomaknuti. To je bio moj trener.

Gledao me je. Reči su bile suvišne. Brzo je sve skinuo ostao u boksericama i ušao je unutra. Stajali smo goli ispod tuša. Tako je zgodan, ima dobro tijelo. Ne mogu verovati da on stoji ispred mene sada i to go. Uhvatio me za ruku, držao ju je. Naša tela su se spojila . Ljubili smo se. Mazila sam ga po celom telu. Uzimam njegov kurac , mazim ga rukom. Mazio me je po pičkici.

Ovlažila sam brzo a i njegov kurac se brzo dignuo . Drkam ga. Kleknem , stavljam njegov tvrd kurac u usta . Sve dublje i dublje je u mojim ustima. Pušim ga. Uživam u tomu mmmmmmmm kako je to dobro. Izvadim ga van nakon par minuta. Uzeo ga je u ruke bio je tako cvrst samarao me po licu bila sam tako napaljena zestoko. Saginjem se i dođem do njegovih jaja. Stišćem ih i kružim jezikom po njima. oh…kako dobro. Tako je bio zgodan gledala sam ga u oci dok je uzdisao. Uhvatio me za glavu i nabijao uzivala sam kao i on Postalo mi je hladno jer sam mokra, lagano se tresem.

On je brzo reagirao i izašli smo van. Brisao me je peškirom. Ugrejala sam se. Otišli smo u svlačionicu. Sela sam na klupu. Raširila sam mu jako noge. Sagnuo je glavu i isplazio jezik. Lizao je moju pičkicu i kružio jezikom po njoj. Zabijao je jezik u nju . Ah…Ah…uživam u tomu. Nakon par minuta stao je i rekao : Želim da te jebem. Nasmejem se samo i bez reči mu se naguzim.

Raširila sam mu guzove a njegov kurac je kliznuo u moju pičkicu. Svoje ruke sam imala na klupi. Polako me je jebao dok me je držao za kukove. Kao da sanjam. Jebe me moj trener. Počeo je ubrzavati ritam . Jebao me je žešće a ja sam počela stenjati aaahhh…ahhh…ahhh…U toj pozi me je jebao neko vrieme a onda smo otišli u drugu pozu. Seo je na klupu. Ja sam ga nogama opkoračila. Sela sam na njegov tvrd kurac. Vodila sam lagani ritam . Njegove ruke su bile na mojim sisama, mesio ih je dok sam ja jahala na njemu. Tu pozu najviše volim.

Osetila sam njegov dah na mom vratu kada mi je šapnuo da se okrenem.

Okrenem se a on se digne. Jednu nogu sam podigla i stavila ju na klupu. Naglo mi je stavio svoj kurac u pičkicu. Jebao me je dobro i žestoko. Ahhhhh Stenjali smo oboje. Užasno je bilo toplo. Samo što nisam svršila. Osećam da ću uskoro. Jebao me je još , dok smo jedan drugoga gledali u oči. Prvi je on svršio. Naglo je svoj kurac izvadio van. Drkao ga je a onda me je zalio sa toplom spermom po sisama. Onda sam ga sisala i polizala sve sa njegovog kurca tako je bio dobar. Posle me odveo u svoj stan i razvalio me jos nekoliko puta. Onako umorni i lepljivi lezali smo na krevetu njegova sperma je bila svuda po meni tako sam uzivala dok sam lezala na njegovim cvrstim grudima i njegovom mirisu

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija