Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pijane Britanke

Ja sam Tomislav, imam dvadeset i osam godina. Miran povučen , otkada znam za sebe. Netko je to gledao kao manu i ja sam isto gledao to kao manu, jer jednostavno ne možeš se opustiti pred drugima.
Vrijeme ide i ide, čovjek želi puno toga isprobati u životu , pa tako i taj seks, ali kako pitao sam se.
Kada ne mogu preči ni preko prve stepenice, prići i upoznati neku curu a tek u krevet je odvesti, to je bila nemoguća emisija.
Živim i dijelim stan sa svoja dva cimera, Teom i Marko oni su opušteniji i društveniji. Rekao bi da oni ne znaju za neugodnost.
Teo i Marko nisu imali mira živili su svaki dan kao da je posljedni, toliko energije i žara u njima. Svako malo bi išli po nočnim klubovima i pojebali pijane cure.
Dok sam ja, samo sjedio u stanu i tipkao za laptopom. Naravno da su mene pozivali svaku večer da idem sa njima , tvrdeči da ću neku pojebati sigurno ako budem išao s njima.


No nisam se usudio , uporno sam ih odbijao. Jednu večer ponovno su me upitali , hoču li ići sa njima? a ja sam ponovo odbio. Na što su oni rekli da će mi dovesti neku pičku u stan ako ne želim s njima.
Nasmijao sam se na to, jer nikad se nije dogodilo da dovedu u stan cure. Mislio sam da je to previše daleko da bi došle u stan.
Otišli su cimeri, a ja sam nakond dva sata krenuo da legnem u krevet. Dugo su se zadržali , nadam se samo da ih neču čuti , kada budu ulazili pjani i probudili me.
Ležao sam malo ga prodrkao ispod jorgana kako imam običaj, a onda lagano tonuo u san.
A onda netko luđački otvara vrata, to su bili moji cimeri , zaista nemam sreče pomislih.
Čuo sam da nisu sami, kao da sam čuo neki ženski glas. Ušli su u moju sobu , cimeri i dvi pijane Britanke koje su jedva stajale na nogama.


Jedna je bila plavuša oko 170 cm i nosila je crnu kožnu suknju i nekakvu bijelu majicu s velikim izrezom, gdje samo što sise nisu ispale, dok je druga bila crnka i ona je nosila crvenu usku haljinu "dopičnjak"
Obadvije su odmah sjele do mene, a ja sam ležao , s nadignutim kurce skrivajući ga ispod jorgana.
Ne smeta ti što smo sjele kraj tebe, upitale su me , ma ne rekao sam.
Cimeri su navaljivali na mene, ajde Tomo pokaži nam što imaš. Izat ćemo mi iz sobe govorili su cimeri.
Plavuša je legla po meni , kao da če zaspati , legla je ravno preko moga kurca. Podigla se i digla jorgan s mene.
Svi su vidjeli moj nadignuti kurac u boksericama. Opa Tomo! jesi se to napalio več na njih kroz smijeh če moji cimeri, a i te dvije Britanke su se smijale.
Crnka je uhvatila moj kurac, preko bokserica a ona ga lagano rukom pomazila.

Joj kako slatko kaže crnka.
A onda je plavuša skinula mi bokserice sve do koljena, moj kurac je stajo kao raketa.
Prijatelji su odmah izašli i rekli su javit kada svršiš , sada su tvoje. Čudno je da nije mi bilo više neugodno, več sam se samo prepustio.
Plavuša ga je lagano drkala rukom, dok mi je crnka gladila jaja. Želim ovaj kurac u sebi, napaljena sam.
Skinula je sve sa sebe, legla i raširila noge, rekla je samo zabij mi ga. Imala je svijetle dlake na pici, ali skraćivala ih je. Vidio sam da joj je pica vlažna. Prišao sam njoj, uzela je moj kurac, stavila u sebe.
Pogledao sam ravno u plafon , bilo je tako dobro i usko i baš je odgovoralo mome kurcu.
Počeo sam jebati, meni prvi put , crnka mje je držala za guzu i gurala prema naprijed , u jednom trenutku htio sam se sagnuti i poljubiti.

Na što je ona rekla koji kurac, udata sam, ovo je samo seks.
Crnka nije mogla izdžati , dok sam jebao plvušu, uhvatila me je za vrat i spustila na krevet a potom sjela na moj kurac.
Joj koja si ti kučka govrila je plavuša kradeš mi jebača. Na što će crnka ti imaš muža nek te on jebe ovaj je moj. Skakal je po mojoj kiti i provocirala plavušu, a ja sam odmah počeo svršavati u nju Nastavak

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija