Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pitbul

Moja snaha je prisiljena jebati njihov Pitbull, jer ga je moj brat naučio da joj to radi dok je bio odsutan. Poglavlje 1 Moj brat je morao otići na posao izvan grada na nekoliko tjedana, pa je pitao, kao i njegovu suprugu Patti, hoću li ostati tamo da joj pravim društvo i slično. Biti više nego spreman pobjeći od svog turobnog običnog života i od svog muža, i pustiti da se ta njegova obitelj brine o njemu. Spakirala sam se i moja snaha Patti je bila tamo da me pokupi i otišla u njihov dom koji je nekoliko gradova udaljen od mjesta gdje živimo moj muž i ja. Stigao tamo i raspakirao se u njihovu sobu za goste. Moj brat je već otišao s cijelom ekipom kako bi otišli van grada i obavili posao koji su namjeravali raditi. Dakle, tamo smo bili samo Patti i ja zajedno s njihovim ogromnim pitbull/boksačem Torom koji su mu dali ime.

Pretpostavljam da mu je prikladno ime budući da bi svaki put kad bi vidio posjetitelja u njihovoj kući navalio na vas poput divljeg bika da ga mazi. Zaista, prema tome kako se ponašao bezbroj puta kada sam bila tamo i posjetila, imala sam duboki ženski osjećaj da Patti i Toro nešto idu.

Način na koji bi se stalno nabijao na mene želeći nanjušiti stvari koje uopće nije imao posla, čak ni pokušavao učiniti.

I više od toga način na koji je gurnuo taj svoj veliki nos široke glave među moje noge bio je još više moje misli da se nešto događa.

Ništa se nije dogodilo prvih nekoliko dana kad sam bio tamo, osim što bi otišla u svoju spavaću sobu da odrijema, a odmah iza nje bio je Toro i njegov nos gurnut ravno između njezinih nogu pokušavajući doći do njezinih intimnih mjesta, naravno da je samo udarila njega daleko, iako stvarno mislim da je to bilo zato što sam ja bio tamo.Kunem se da sam mogao čuti zvukove koji su dolazili iz njihove spavaće sobe, to sigurno nisu bili zvuci drijemanja, već zvukovi kako je Toro pojebao!

Treći dan kad sam bila tamo i usisavala hodnik koji vodi i do moje i njihove sobe, Patti je, naravno, drijemala kako je to svaki dan pričala, a isprva nisam mogla ništa čuti jer je usisavač radio.

Ali isključio sam ga i spremao se smotati kabel i otići odložiti ga da sam to čuo!

Da Toro, oh da Toro oh učini to dječače, oh učini to tako mami. Moja snaha Patti je plakala.

Sada je Patti bila niska žena od jedva 5 stopa. visok možda nekoliko inča viši od toga. Plava kosa spuštena do ramena i tako ošišana. Plave/zelene oči i uopće nisu strašno velike grudi, iako su možda za veličinu i šalicu veće od mojih malih 31B veličine.

Ali na sebi je imala veliku guzu koja ju je sama po sebi isticala u gomili i okretala muške glave.

Odjednom je Patti vrisnula; "Ne Toro, o ne Toro, nemoj to raditi! " "Ne mogu podnijeti tog Tora! " praćen glasnim bolnim vriskom.

Doista sam mislila da je napada po zvuku njenog vrišti na njega i strašnoj boli u kojoj je bila.

Stoga sam otrčao do vrata njihove spavaće sobe i otvorio ih kako bih joj pomogao oko onoga što je radio.

Tamo je na krevetu bila moja snaha Patti potpuno gola, na leđima, noge su joj bile podignute stopala na krevetu i širom otvorene, s Torom između njih, i ležala je iznad njenog trbuha, između njezinih grudi , njegova glava s jedne strane njezine.

Da je bila odjevena, samo biste pomislili da su se grubo držali jedno s drugim, ali ona je bila golih nogu široko raširenih Toro između njih i on ju je nabijao bokovima kao lud.Imala je dva velika jastučića točno ispod te svoje mjehuraste zadnjice dižući svoju macu točno gore gdje ju je on lako mogao poševiti, a jebao ju je radio!

Vjerujte da nisam nimalo neupućen u anatomiju pasa, a još više jer me je život kod kuće više puta vodio vlastiti ljubimac, tako da nisam bila ni u kakvoj formi ni u formi zbunjena onim što se događa.

Toro je bio zakopan do balčaka u toj njezinoj dlakavoj plavoj mački, a po tome kako je vrištala i ponašala se zakopao je taj čvor u nju, dok je sada ležao preko nje i svršavao kao i sve u njezinoj mački. Oh, njezina se glava vrti, vrišti i plače, savršeno usklađeno s time da vidim kako se ta velika vreća njegovih jaja trza gore-dolje, dobro znajući što to točno znači.

Uopće nisam mogao vidjeti ništa između njih, iako sam to sigurno želio!

Ali stajao sam točno tamo na tim vratima i gledao kako Toro jebao i punio svoju kuju spermom za hot dog.Svršnjavala je kao luda za njim, cijelo joj se tijelo treslo i drhtala dok je i sama imala snažan orgazam, a onda je vrisnula; “O, da, Toro, daj mi to, dečko! ” “Oh tvoje sperme tako vruće, oh napuni me Toro, oh napuni me s tim! ”

Uživao je njoj, kao što je i ona njemu.

Sklonio sam se s puta i zatvorio vrata u punom strahu od onoga što sam upravo vidio i vidio.

Dok sam i dalje slušao glasno gunđanje stenjajućih zvukova njezine zadovoljne želje od strane njega.

Stajao sam pred vratima, zapanjen i u potpunoj nevjerici, onome što sam upravo vidio u toj spavaćoj sobi, još uvijek slušajući njezine glasne zvukove i njegovo vlastito teško disanje, spajajući se u unisonu njihovog zajedničkog zadovoljstva i jedno za drugo.

Sada nisam bio nimalo naivan u vezi s tim, u godinama koje sam proveo kod kuće, naš vlastiti pas me jebao i lizao od užitka, a on je moju mamu sigurno zadovoljio!

Ali ovo je bilo drugačije, ovo je bio život u svijetu odraslih, a ja sam upravo bio svjedok kako je moja šogorica jebala njihov vlastiti kućni ljubimac.Nastavak zvukova njihovog parenja još uvijek je potpuno očit, prema onome što sam čuo od njih dvoje zajedno.

Poznavajući sve dobro iz vlastitog dosadašnjeg znanja o svemu, imao sam vlastiti trbuh trzati i previjati, a um mi je bio ispunjen povratkom toga od kuće.

Toro ju je spustio u čvorove i dobro joj je spojio macu! Ispunjava taj svoj gipki trbuh njegovom hot dog spermom!

Htio sam pobjeći što dalje od ovoga što sam mogao. Samo moja stopala i noge nisu pokleknule, ukupna potrošnja svega toga u mom umu, potpuno me zalijepila za to mjesto. Još uvijek čujući zvukove njihovog kombiniranog užitka koji dopiru ravno kroz ta vrata, dok sam stajao tamo i sve to slušao.

Konačno sam se nekako uspio natjerati da pobjegnem od tih vrata, da prestanem čuti zvukove iz te sobe!

Pojurio sam u dnevnu sobu, um mi je još uvijek bio ispunjen svime što sam tamo svjedočio i čuo iznutra, moj vlastiti dah je bio naporan i ispunjen nekom čudnom dubokom mojom vlastitom požudom od svega toga.Ona je postajala jebana i bila je zadovoljna, a ja nisam!

Koliko je dugo sve to trajalo u toj spavaćoj sobi, ne mogu se sjetiti vremenski mudro, bila sam izgubljena u svom vlastitom svijetu odvratne mržnje prema sebi jer sam se tako osjećala zbog svega ovoga.

Ali konačno sam čuo da se vrata otvaraju, i Toro je sretno ušao u dnevnu sobu, njuške prekrivene njegovim i njezinim kombiniranim neredom, a njegov debeli dugi jezik isplazio je skupljajući sve što je mogao u svoja usta, uživajući u svakom djeliću njihovog izravnog kombiniranog užitka , dok je šepurio uokolo kao da je apsolutni kralj onoga što je upravo učinio u toj spavaćoj sobi.

Oči su mi se širom otvorile kad sam vidio potpuni pogled njegove muškosti između njegovih nogu!

Još uvijek potpuno izvučen iz korica, njegov penis tamnocrvene vruće boje bio je nečuveno gust, prekriven i svuda je curio od njihovih kombiniranih sokova, ogromna gotovo velika kugla veličine naranče, poluispuhana, ali još uvijek natečena, prekrivena svime samim od njihovog seksa.Više ili jednako uznemirujuće što sam tako zurio i u strahu od nevjerice bio je vrh, jer je bio dug i sužen od debljine njegove osovine barem 2 ili 3 inča u tako dugim izgledima.

Oh, odmah sam se zadrhtala znajući gdje je to bilo u mački moje sestre u zakonima!

Cijelo vrijeme dok sam zurio i sa strahopoštovanjem obuzeo Torovu muškost, čuo sam je kako se polako bori da ode niz hodnik i uđe u kupaonicu.

Toro se upravo dogurao do svog kreveta u dnevnoj sobi ležeći, a njegova ogromna debela glava nagnula se u njegovo tijelo ližući ostatke njihovih sokova iz cijelog kuraca i teških gustih jaja.

Nakon toga je jednostavno zaspao, ležeći tamo i dišući tako teško i dalje dahćući kao i prije.

Činilo se da je neko vrijeme prošlo kad sam je čuo kako konačno dolazi niz hodnik i ulazi u dnevnu sobu, totalna olupina kako je tako zeznuta.

Moja snaha je prisiljena jebati njihov Pitbull, jer ga je moj brat naučio da joj to radi dok je bio odsutan. Poglavlje 1 Moj brat je morao otići na posao izvan grada na nekoliko tjedana, pa je pitao, kao i njegovu suprugu Patti, hoću li ostati tamo da joj pravo društvo i slično. Biti više nego spreman pobjeći od svog turobnog običnog života i od svog muža, i pustiti da se ta njegova obitelj slana o njemu. Spakirala sam se i moja snaha Patti je bila tamo da me pokupi i otišla u njihov dom koji je nekoliko gradova udaljen od mjesta gdje živimo moj muž i ja. Stigao tamo i raspakirao se u njihovu sobu za goste. Moj brat je već otišao s cijelom ekipom kako bi otišao van grada i obavio posao koji su namjeravali raditi. Dakle, tamo smo bili samo Patti i ja zajedno s njihovim ogromnim pitbull/boksačem Torom koji su mu dali ime.

Pretpostavljam da mi je prikladno budući da bi svaki put kad bi vidio posjetitelja u njihovoj kući navalio na vas poput divljeg bika da ga mazi. Zaista, prema tome kako se ponašao bezbroj puta kada sam bila tamo i posjetila, imala sam duboki ženski osjećaj da Patti i Toro nešto idu.

Način na koji bi se stalno nabijao na mene želeći nanjušiti stvari koje uopće nije imao posla, čak ni pokušavao učiniti.

I više od toga način na koji je gurnuo taj svoj veliki nos široke glave među mojim nogama bio je još više moje mislio da se nešto događa.

Ništa se nije dogodilo prvih nekoliko dana kad sam bio tamo, osim što bi otišla u svoju spavaću sobu da odrijema, a odmah iza nje bio je Toro i njegov nos gurnut ravno između njezinih nogu pokušavajući doći do njezinih intimnih mjesta, naravno da je samo udarila njega daleko, iako stvarno mislim da je to bilo zato što sam ja bio tamo.Kunem se da sam mogao čuti zvukove koji su dolazili iz njihove spavaće sobe, to sigurno nisu bili zvuci drijemanja, već zvukovi kako je Toro pojebao!

Treći dan kad sam bila tamo i usisavala hodnik koji vodi i do moje i njihove sobe, Patti je, naravno, drijemala kako je to svaki dan pričala, a isprva nisam mogla ništa čuti jer je usisavač radio.

Ali isključio sam ga i spremao se smotati kabel i otići odložiti ga da sam to čuo!

Da Toro, oh da Toro oh učini to dječače, oh učini to tako mami. Moja snaha Patti je plakala.

Sada je Patti bila niska žena od jedva 5 stopa. visok možda nekoliko inča viši od toga. Plava kosa spuštena do ramena i tako ošišana. Plave/zelene oči i uopće nisu strašno velike grudi, iako su možda za veličinu i šalicu veće od mojih malih 31B veličine.

Ali na sebi je imala veliku guzu koja ju je sama po sebi isticala u gomili i okretala muške glave.

Odjednom je Patti vrisnula; "Ne Toro, o ne Toro, nemoj raditi! " "Ne mogu podnijeti tog Tora! " praćen glasnim bolnim vriskom.

Doista sam mislila da je napadao po zvuku njenog vrišti na njega i strašnoj boli u kojoj je bila.

Stoga sam otrčao do vrata njihove spavaće sobe i otvorio ih kako bih joj pomogao oko onoga što je radio.

Tamo je na krevetu bila moja snaha Patti potpuno gola, na leđima, nogama su joj bile podignute stopala na krevetu i širom otvorene, s Torom između njih, i ležala je iznad njenog trbuha, između njezinih grudi , njegova glava s jedne strane njezine.

Da je bila odjevena, samo biste pomislili da su se grubo držali jedno s drugim, ali ona je bila golih nogu široko raširenih Toro između njih i on ju je nabio bokovima kao lud.Imala je dva velika jastučića točno ispod te svoje mjehuraste zadnjice dižući svoju macu točno gore gdje ju je on lako mogao poševiti, a jebao ju je radio!

Vjerujte da nisam nimalo neupućen u anatomiju pasa, a još više jer me je život kod kuće više puta vodio vlastiti ljubimac, tako da nisam bio ni u kakvoj formi ni u formi zbunjena onim što se događa.

Toro je bio zakopan do balčaka u toj njezinoj dlakavoj plavoj mački, a po tome kako se vrištala i ponašala se zakopao je taj čvor u nju, dok je sada ležao preko nje i svršavao kao i sve u njezinoj mački. Oh, njezina se glava vrti , vrišti i plače, savršeno usklađeno s time da vidim kako se ta velika vreća njegovih jaja trza gore-dolje, dobro znajući što to točno znači.

Uopće nisam mogao vidjeti ništa između njih, iako sam to sigurno želio!

Ali stajao sam točno tamo na tim vratima i gledao kako Toro jebao i punio svoju kuju spermu za hot dog.Svršnjavala je kao luda za njim, cijelo joj se tijelo treslo i drhtala dok je i sama imala snažan orgazam, a onda je vrisnula; “O, da, Toro, daj mi to, dečko! ” “Oj tvoje sperme tako vruće, oh napuni me Toro, oh napuni me s tim! ”

Uživao je njoj, kao što je i ona njemu.

Sklonio sam se s puta i zatvorio vrata u punom strahu od onoga što sam upravo vidio i vidio.

Dok sam i dalje slušao glasno guranje stenjajućih zvukova njezine zadovoljne želje od strane njega.

Stajao sam pred vratima, zapanjen i u potpunoj nevjerici, onome što je upravo vidio u toj spavaćoj sobi, još uvijek slušajući njezine Sada nisam bio nimalo naivan u vezi s tim, u godinama koje sam proveo kod kuće, naš vlastiti pas me jebao i lizao od užitka, a on je moju mamu sigurno zadovoljio!

Ali ovo je bilo drugačije, ovo je bio život u svijetu odraslih, a ja sam upravo bio svjedok kako je moja šogorica jebala njihov vlastiti kućni ljubimac.Nastavak zvukova njihovog parenja još uvijek je potpuno očit, prema onome što sam čuo od njih dvoje zajedno.

Poznavajući sve dobro iz vlastitog dosadašnjeg znanja o svemu, imao sam vlastiti trbuh trzati i previjati, a um mi je bio ispunjen povratkom toga od kuće.

Toro ju je spustio u čvorove i dobro joj je spojio macu! Ispunjava taj svoj gipki trbuh njegovom hot dog spermom!

Htio sam pobjeći što dalje od ovoga što sam mogao. Samo moja stopala i noge nisu pokleknule, ukupna potrošnja svega toga u mom umu, potpuno me zalijepila za to mjesto.

Još uvijek čujući zvukove njihovog kombiniranog užitka koji dopiru ravno kroz ta vrata, dok sam stajao tamo i sve to slušao.

Konačno sam se nekako uspio natjerati da pobjegnem od tih vrata, da prestanem čuti zvukove iz te sobe!

Pojurio sam u dnevnu sobu, um mi je još uvijek bio ispunjen svime što sam tamo svjedočio i čuo iznutra, moj vlastiti dah je bio naporan i ispunjen nekom čudnom dubokom mojom vlastitom požudom od svega toga.Ona je postajala jebana i bila je zadovoljna, a ja nisam!

Koliko je dugo sve to trajalo u toj spavaćoj sobi, ne mogu se sjetiti vremenski mudro, bila sam izgubljena u svom vlastitom svijetu odvratne mržnje prema sebi jer sam se tako osjećala zbog svega ovoga.

Ali konačno sam čuo da se vrata otvaraju, i Toro je sretno ušao u dnevnu sobu, njuške prekrivene njegovim i njezinim kombiniranim neredom, a njegov debeli dugi jezik isplazio je skupljajući sve što je mogao u svoja usta, uživajući u svakom djeliću njihovog izravnog kombiniranog užitka , dok je šepurio uokolo kao da je apsolutni kralj onoga što je upravo učinio u toj spavaćoj sobi.

Oči su mi se širom otvorile kad sam vidio potpuni pogled njegove muškosti između njegovih nogu!

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija