Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Plaćanje usluge

Prije nepuni mjesec dana, velikodušno sam prihvatio zamolbu moje susjede Jasne, da joj zalijevam vrt i cvijetnjak te pripazim na psa za vrijeme njezinog ljetovanja na moru sa svojom familijom. Jasna, žena 47 godina, proporcionalnih oblina, majka dvoje odrasle djece, žena rastavljenica koja se proljetos vratila u moje susjedstvo u kuću svojih pokojnih roditelja. Ja kao susjed, 52 god. slobodan, neoženjen sa iskustvom oko uređenja stambenog prostora, ponudio sam svoje usluge ne bi li se čim više približio susjedi. Pomogao sam joj oko uređenja na čemu mi je bila izuzetno zahvalna, ali intimno druženje je odbila pod izlikom da je razočarana u muškarce. Kako su mjeseci prolazili , susjeda je bila sve pristupačnija, zaposlila se, što joj je dalo dodatno pouzdanje i polako je popuštala ta napetost prema muškarcima.

Tako smo došli do gore spomenutog slučaja kada me preko mobitela zamolila za uslugu te mi donijela ključeve kako bi imao pristup vodi i hrani za psa. Na more je krenula sa kćerkom, zetom i dvije unuke. Nakon deset dana su se vratili i odmah mi je javila da je zadovoljna sa mojom uslugom te da doći po ključeve čim stigne s obzirom da mora zbrinuti unuke koje su ostale na školskom raspustu kod nje. Zamolio sam je da može doči rano u jutro kako bi mi uz kavu ispričala kako joj je bilo na moru. Iskreno , tu noć nisam oka sklopio, što od vrućine , što od saznanja da nije odbila s obzirom da živim sam i da je bila svjesna do čega bi moglo doći. Ustao sam oko pola šest isčekujući zvuk zvona na vratima. Zvukom zvona i srce mi je zazvonilo. Otvorivši vrata pred mnom je staja ona, moja susjeda koju u prvih par sekunda nisam prepoznao. Žena koja je u deset dana uspjela doživjeti potpunu transformaciju. Blago bakrena boja lica, ispeglane bore oko očiju, kosa koja je prije bila neugledna sada uređena a najvažnije i najljepše na njoj je bio osmijeh. Na sebi je imala utegnutu majicu preko koje su se nazirale prekrasne grudi. Tajice koje su se blago uvukle u procjep njezine vagine dale su naslutiti da nema gačica. Mokra mrlja u predjelu venerinog brežuljka jasno je govorila da je prije posjeta bila ispod tuša. Zamolio sam je da uđe što je i prihvatila .

Ležerno je sjela u fotelju nasuprot mene i u par minuta smo se ispričali o svemu što se događalo za vrijeme njezinog odsustva. Bio sam svjestan da moram početi otvoreniji razgovor kako bi došao do onog što sam zamišljao. Vidjevši moju malu neodlučnost ona je preuzela inicijativu. Pitala me želim li vidjeti kako je pocrnila po tijelu i prije nego sam uspio bilo što reći, ustala je i provukla majicu preko glave te ju bacila preko naslona fotelje. Grudi koje su se zaljuljale pred mnom bile su prekrasne bez obzira što je gravitacija bila u početnoj fazi. Bradavice koje su stršile u mene kao dva torpeda samo su čekale da ih netko ispali. Prizor koji mi je izazvao šum u ušima. Prije nego sam joj uspio dotaknuti grudi, ona se sagnula i doslovce izrolala tajice do poda te se ispruživši pokazala prekrasno međunožje koje nije vidjelo sunce s obzirom na kontrast boja.

Kurac mi je poludio u gačama što nije promaklo ni njoj te me zamolila da legnem na tepih. Moje sportske gače je potegnula sa mene tako kao da to radi par puta dnevno. Kurac mi je iskočio kao opruga, erekcija je bila i pomalo bolna. Molio sam je da idemo polako kako ne bi došlo do prijevremenog svršavanja. Uspjela je progovoriti da neka ne brinem. Uvukla je prste u usta te slinom navlažila pičku, prebacila je nogu preko mene, sagnula se , uzela kurac u ruku, usmjerila glavić i žestoko se nabila do jaja. U trenu su njezini sokovi oblili moje međunožje što je pokazalo da je i ona bila izuzetno uzbuđena. Pokušao sam je primorati da smanji tempo, a ona je nastavila još žešće. Imao sam osjećaj da se zvukovi šlapkanja i nabijanja čuju po cijelom selu.

Nakon dvadesetak uboda bio sam svjestan da je vrhunac blizu. Nabila se do jaja i počela počela kružno da miješa te smo zajedno svršavali ispuštajuči ljubavne sokove po tepihu. Dolazeći do zraka, svalio sam se kraj nje pomalo razočarano što nije dulje potrajalo. Gledajući me u oči i ona je to uočila. Par minuta se nismo micali i kada sam mislio da je to to i da je platila moje usluge , kad me primila za kurac i polako ga počela masirati. Reakcija nije izostala i kurac mi se ponovo počeo ukručivati. Dao sam joj prijedlog da se preselimo na zatvorenu terasu gdje možemo biti bučniji, a da nas nitko ne čuje. Odlazeči na terasu iza sebe smo ostavili poveču mrlju na tepihu. Na terasi je zaželjela da masivni stol prekrijemo dekom i da se na njemu prepustimo užitku. Samo što smo prekrili stol, sjela je na rub klateči nogama.

Prišao sam joj već uzdignutog kurca u namjeri da joj mazim pičku. Nježno me je odgurnula, rekla da čemo sada polako. Uvalili smo si jezike samo što se nismo ugušili te smo počeli mješati svoje sokove, a da se ne diramo dole. Prekrasno se ljubila, strastveno i mazno. Polako se počela primicati rubu stola primajuči me za kurac i njime masirati pičku. Sokovi su navrli u trenu. Sve više se pomicala i stenjala dok sam ja obrađivao njezine prekrasne bradavice, Kada više nismo mogli izdržati , zamolila me da joj podignem noge kako bi joj lakše mogao priči i uči u nju. Glavić več nabreklog kurca je ponovno usmjerila te ga polako počela uvlačit. Bio sam u sedmom nebu znajuči da če sada to dulje potrajati. Njen zamagljeni pogled je također pokazao da i ona uživa. Nakon nekog vremena , šaptajuči mi na uho , izrazila je želju da nastavimo na kauču koji je puno mekaniji od stola. Izvadio sam kurac iz nje, spustio je sa stola te držeči me za kurac krenuli na kauč. Pokretom tijela mi je dala do znanja da joj uđem od straga što je mene dodatno napalilo. Klekla je na kauč, ruke prebacila preko naslona, a noge blago rastvorila , toliko da mogu uči u nju.

Ulazeči u nju , kurac je nestao u njoj u svojoj punoj dužini, Vadio sam ga skroz pa opet nabijao skroz. Ispuštali smo zvukove ko neadertalci . Poticala me da ubrzam ritam i da budem što žešći , što sam i prihvatio. Kad smo se približili vrhuncu, zamolila me da svršim duboko u nju. To je bio okidač i počeo sam svršavati urlajuči do besvjesti. Srušili smo se postrance na kauč, a kurac je i dalje pulsirao u njenoj pički. Polako sam ga izvuko te ga ponudio njenim ustima da sa njega poliže sokove i spermu. Još uvije hvatajuči dah, zahvalila mi je na uslugama koje sam odradio za nju u proteklih deset dana i da je ova jebačina jedan dio plačanja usluge. Plahnula se u mojoj kupaoni , navukla tajice i majicu, podarila bi osmjeh i strastveni poljubac te riječima da mora unukama pripremiti doručak, napustila moju kuću. Ja sam pak uzeo fen i krenuo u dnevni boravak da sušim mrlju sa tepiha, mrlju koja je svijedok da se ovdje odvijala žestoka jebačina.

Poanta: Činjenica je da se kod susjede uvijek ima nešto zaljevat !

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija