Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Plava komšinica

Komšinica plave kose, sredovječna, lijepa, privlačna a isto tako jako seksipilna i jebozovna plavuša živjela je u istoj zgradi gdje i ja samo u drugom ulazu. I odavno sam sve to što istakoh zapazio na njoj, ali nije bilo prilike da stupim u neki bliži kontakt sa njom osim klasičnog komšijskog pozdravljanja kada bi se susreli u prolazu ispred zgrade na parkingu.
Često je nosila miniće i visoke potpetice što me jako pobuđivalo i palilo kod nje. Pa često sam i sa terase je posmatrao kad sam prilike za to imao. I naravno nerijetko je i zamišljao u svojoj mašti kako vodim ljubav sa njom.

Jednog jutra dok sam kretao na posao, prilazeći automobilu začuo sam ženski glas: 'Hej, komšija da nećeš ka centru, da sjednem sa tobom, kasnim na posao'? Pomislih u sebi, jutros bih otišao i na Mars zbog tebe a kamo li do centra i ako tu ne idem.

Rekoh joj da idem ka centru i da nije problem da sjedne sa mnom.
Bila je kao u većini prilika lijepo našminkana, još ljepše obučena u izazovnu kraću usku haljinu i crne sjajne čarape koje su se presijavale na jutarnjem suncu na njenim nogama. Naravno da su mi vrlo često ali kratko padali pogledi na njena koljena dok smo razgovarali u toku vožnje. Bili su to kraći pogledi u više navrata, kako ne bi primjetila da često gledam u ono što mi je najviše privlačilo oči.

Pitah je gdje radi i reče mi da joj je posao na kraju grada, ali da će ona iz centra se prebaciti gradskim do posla. Rekoh joj kako to ne dolazi u obzir, nego da ću je ja odvesti do posla, i kroz šalu rekoh joj da ona meni nije svatko, nego da mi je komšinica i da je to nešto najmanje što se može za komšinicu da uradi.

Slatko se nasmijala tada i kroz osmjeh ljubazno zahvalila.

Posle toga prošlo je nekih 10-ak dana kada je ugledah nedaleko od zgrade na stajalištu gdje čeka bus, stadoh i ponudih joj se da je povezem. Reče da nije bilo potrebe da stojim sa autom jer svakako ima bus. Rekoh joj opet kroz šalu:'pusti komšinice bus, kod mene je veći komfor i bolji ugođaj'. Pitah je da li joj smeta to što sam je želio povesti da znam da u buduće joj ne stanem kada je ugledam. Reče mi da joj ne smeta ali da joj je neprijatno što zamučavam sebe zbog nje.

Rekoh joj, kad god joj šta zatreba a ako joj muž nije tu i u prilici za to nešto, da uvijek može na mene računati i slobodno me pozvati. I tu smo razmjenili i brojeve telefona. I tako sam je opet odvezao do posla uz opuštenu i neobaveznu priču i sa istim pogledom mojih oči na isto mesto kao i prethodnog puta..

. na njena koljena i jedre noge.
I tako je vrlo često jutrom počela da ide sa mnom na posao.

Već kako se to učestalo i kako se opuštalo u razgovorima među nama kao i ponašanju, s vremena na vrijeme sam joj počeo dijeliti komplimente za njenu ljepotu i njen stajling Vidio sam da joj to imponuje, ali sam se trudio da nikud ne žurim sa bilo čim, da je više zainteresujem svojom hladnokrvnosti i svojim postupcima.

Jednog jutra dok smo se vozili na semaforu mi je ‘’slučajno’’ sa mjenjača skliznula ruka desno i prstima sam prešao preko vrha njenog koljena. Pogledala me kao iznenađena i vrlo ozbiljnog lica, ali sam je preduhitrio riječima prije nego što je ona mogla bilo kako odreagovati i bilo šta reći: ‘’Izvini komšinice, smače mi ruka sa mjenjača, ne zamjeri’’ Tada je njen izraz lica iz ozbiljnog i strogog se pretvorio u blaženi osmjeh i toplo lice i još toplije njene izgovorene riječi: ‘’Ne zamjeram, šta da ti zamjerim, dešava se’’.

Već sam tada nekim manjim dijelom mogao naslutiti da bih mogao pokušati u skorije vrijeme nešto slično a nešto konkretnije…
Nakon nekoliko dana dok smo se vozili gradom, opet mi je ruka skliznula ‘’slučajno’’ sa mjenjača, oji prsti nisu kao prvi put skliznuli sa njenog koljena, nego su se zadržali na njemu id ok sam prebacivao mjenjač u veću brzinu vukući ga unazad, tako sam i prstima klizio unazad od njenog koljena prema njenoj butini. Već sad sam pomjerio neke granice opipivanja pulsa kod nje id ok sam čekao njenu reakciju na to, pomjerio sam ruku sa njene butine, otvorio usta i zapitao mrtvo hladno: ‘’Reci mi komšinice kad ćemo popiti tu našu prvu kafu, eto prođe po dosta vremena a mi ni kafe ne popismo’’? Sa toplim smješkom mi je odgovorila da ćemo je popiti čim se ukaže prilika.

Znao sam da misli na muža i priliku zbog njega. Rekao sam joj da nije problem, jer na lijepe stvari i događaje sam uvijek bio spreman čekati kao niko drugi. Tada se baš nasmijala iz srca…


Opet nakon nekoliko dana sam želio pomjeriti granice kušanja komšinice pitao sam je sa smješkom na licu da li bih mogao da opipam njene čarape, jer mi se čine jako kvalitetnim pa ako me zadovolje da takve kupim ženi. Ona je sa još većim osmjehom na usnama odobravajuće i bez glasa klimnula glavom… Pružio sam ruku i stavio je na njena kolljena i polako krenuo prstima između koljena. Kakos u moji prsti klizili između koljena, ona ih je diskretno sama širila, tako da su joj se brzo koljena i razmaka, a ja sam onda krenuo sa prstima prema njenim butinama koje je takođe diskretno raširivala kako je moja ruka dublje pod njenu suknju zalazila.
Već kad su se moji prsti približili njenoj maci, ona je tad progovorila: ‘’Jesi li opipao dovoljno da bi znao o kakvom se kvalitetu radi’’? . Rekoh joj… jesam, dovoljno mi je, osjetio sam o kakvom se kvalitetu radi, samo ne znam da li je takav kvalitet do kraja čarapa? Rekla mi je, da je isti i da joj vjerujem na riječ. Rekoh kako nikome na riječ ne vjerujem, ali eto njoj ću da vjerujem. I tada je pitah:’’Da li će se ikada desiti da je vozim po noći negdje, jer non stop samo jutrom je vozim do posla’’? Reče mi da je i ona o tome razmišljala i da se nada da će se ta noćna vožnja desiti relativno brzo, jer čeka da se neke kockice oko obaveza njenog muža poklope sa tom vožnjom.
Došla je i ta veče, došlo je ono na šta sam i čekao…

Tog dana me je pozvala telefonom dok sam bio na poslu i rekla mi da se spremim za večernju vožnju u 18 sati, ako mogu da je odvezem u goste kod drugarice, jer joj muž treba da se sastane sa nekim prijateljima u jednom restoranu, pa će on je kasnije pokupiti od drugarice kad pođe kući.


Ona je bila na autobuskom stajalištu u zakazano vrijeme odakle sam je i pokupio da je vozim ka njenoj drugarici. I to veče je bila jako sređena i dotjerana kao i svakog jutra što je viđam. Blistala je ljepotom i očaravala seksipilnim stajlingom. Kad je sjela u auto, pitao sam je gdje živi drugarica i da li je problem da prvo nešto ja završim tu blizu grada na nekih 5 kilometara za nekih pola sata pa da je onda odvezem kod drugarice. Rekla mi je da može id a nije nikakav problem. Rekla mi je to tako kao da je sigurno znala na koji posao sam mislio da treba da uradim. Taj izraz lica i ton me je uvjerio još više da je i ona spremna i željna onoga na šta sam spreman i ja od davno.

Kad sam izašao iz grada i parkirao auto na jednoj livadi obrasloj od raznog žbunja pored seoskog puta, pogledao sam još jedan put u njene butine i prokomentarisao da joj čarape divno stoje.

Ona se osmjehnula toplo, i malo upadljivije koljena raširila da to vidim jer je računala da ću na to gledati kao na zadnji znak njenog odobrenja i nisam ni pogrješio.

Kada sam to vidio stavio sam ruku nanjena koljena, krenuo sam polako na gore da prelazim rukom preko njene butine našta je ona nastojala ostati mirna u tijelu, ali njena ribica nije mogla. Počela je nenormalno da vlaži i već sam osetio da mi natapa svojim sokovima moje prste sa njenih hulahopki.

Nisam joj trebao ništa da kažem jer se već presavijala preko mjenjača i polako počinjala da puši moj nabrekli veliki k…c .
Moja muda su bila spremna za eksploziju ali sam se suzdržavao od svršavanja što je i ona zapazila, pa je počela još nježnije da ga puši i da neizmjenično stavlja u usta malo kurac malo jaja.

Kada više nisam mogao da izdržim. Podigao sam joj glavu i rekao mi da hoću da je jebem na haubi od auta. Poslušala me je i izašla napolje. Prišao sam joj, podigao i stavio na haubu. Raširio joj noge, a kada je htjela da skine čarape rekao sam joj da želim da ih pocijepam tačno naspram njene mace, kao što ću joj pocijepati nakon toga I njenu vrelu I mokru macu.

Nije se bunila. Prišao sam joj i počeo da joj stežem macu preko čarapa jer nije imala gaćica. Poludjela je od tog lizanja, jer su joj čarape blago parale unutrašnje ivice mace zbog mog jezika kojim sam joj čarape ugurivao unutra dok sam je lizao. Jaukala je, uzdisala i stenjala jako iz sveg glasa malte ne i govorila mi je da je jako i grublje jebem i ližem jezikom kroz čarape. A onda sam krenuo da joj ližem butane, pa koljena i listove, jer su me palile njene natopljene čarape njenim sokovima među butinama a isto tako blaga grubost njenih čarapa koju sam osjećao na svom jeziku.Onda sam je okrenuo od sebe, nagnuo preko haube, suknjicu zadigao na kukove, uhvatio joj čarape između nogu i divljački ih pocijepao tačno iznad njene mace, sklonio joj gaćice u stranu, zatim joj podigao bluzu i tako je jako obuhvatio oko sisa kako bih joj ga mogao duboko I jako nabijati u njenu vrelu i mokru macu i navlačiti na moj veliki k…c do kraja, do jaja. Onda je moje namjere i osjetila, osjetila je kako jako i iznenada se dubokoooooooo zabija u nju moj nabrekli, debeli, mokri i veliki k…c, onako do kraja, do jaja, koja su udarala u njene guzove kako sam joj ga s’guza nabijao u nju.
Što sam joj ga jače je dublje nabijao, ona je jače vlažila i vrištala, a maca joj je nevjerovatno vrela bila koja je nekontrolisano pulsirala.

Tako žarko sam je želio pojebati sa leđa-od pozadi, jer obožavam sex sa ženom u visokim potpeticama i crnim čarapama.

Tu želju mi je ispunila moja plava komšinica, koja se vješto navlačila na moj kurac odgurujući se rukama od haubu kako bi joj što dublje ulazio. Vrištala je i stenjala od strasti što me joj više palilo i dražilo da je još jače, životinjski izjebem. A posebnu čar i vrhunac strasti sam doživio kada sam osjetio kako joj se maca počinje jače i jače da grči, ona kao iznemogla je položila glavu na haubu i nekontrolisano zadahtala kao da gubi zrak. A iz njene mace su krenuli kao bujica njeni vreli sokovi koji su počeli da oblivaju moj k…c. Tada već nisam mogao ni ja da izdržim, izvadio sam ga iz njene mace, naslonio glavić na nju mokru i užarenu i počeo u vrelim i jakim mlazovima svršavati po njenoj maci.

Njena crna maca je postala bijela od naših sokova, a ti sokovi su se u vidu potičića počeli da se razlivaju po njenim butinama.

Tada sam joj navukao čarape kako bi se ti sokovi zadržali među njenim butinama i kako bi se njene čarape natopile tim našim sokovima strasti i kako bi takva otišla do drugarice pa onda kući sa svojim mužom tako izjebana i mokra.
A moj k…c mokri sam uzeo u ruku i obrisao po njenim čarapama između nogu i istresao zadnje kapi moje sperme po njima koju sam razmazao njoj po butinama.

(ko ima želju da sa mnom piše i ko želi da čita slične priče neka se javi na mejl: dinamitzadinamitnu@gmail. com)

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija