Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Plavišica željna pažnje

Ocjena: 4.7

Već dugo vremena posjecujem jednu igraonicu u gradu sa drugom. Igramo PES. To nam je postala nekako tradicija, iako smo sad veliki klipani. Nedavno, tamo je dobila posao jedna vatrena plavuša. Na prvi pogled mi se dizao kurac na nju. Kad god sam došao bila je izazovno obučena. Voli pažnju, vidi se na njoj. Svaki klinac je tamo slinio na nju, a ovi malo veći kao ja su tek druga priča. Znam da je i flertovala sa par njih. Sto se mene tiče, igrao sam malo igru toplo - hladno. Malo je ne sljivim ni 5 posto, a malo se ubacim u te njene flert igrice. Nisam ja nešto ni pretjerano vješt sa ženama, niti sam posebno zgodan, da se izdvojim od ostatka napaljenika.

Ona je oličenje seksipila. Sve na njoj ti mami uzdahe. Oči kao kod onih cura iz pornića, usne pune, kao stvorene za pušenje, vrat, figura. Noge i dupe su joj bile glavno oruzije pored ociju. Znala je stavi u prvi plan.

Znala je ona da je hoću, ali je ipak izludjivalo to što ne slinim za njom kao ostali.. . bar to ne pokazujem .
Ona je pojačavala svoju igru, a ja sam se držao svoje. Jednom, kad sam krenuo kući uhvatila me za ruku i prinjela mi usne njezno na uho i rekla: " Večeras ima jedan film koji zelim da pogledam od kako je izasao, možda bi ti želio da mi praviš društvo".
- "Film kazess.. . ajde, što da ne. Nisam bio dugo u kinu".
- "Nadjimo se u parku kod spomenika u 8".

Namignuo sam joj i otišao. Pola dana nisam mogao doći sebi. Pričali su mi svi da ženama što više posvetiš pažnje, manje si im interesantan. Nisam se uvjerio u to do sad. Tuzno je, ali tako je to sad. Ako si dobrica, kao što sam ja bio, pičke ni na kilometar. Doslo je i vrijeme za polazak. Obukao sam se, naparfemisao i drmno sam i jednu ljutu da me opusti. Došao sam na vrijeme, ona nedugo potom. Izazovna i upečatljiva kao uvjek.
Vidila je da mi je zastao pogled, pa se nasmijala lagano. Pohvalila je moj izgled, kao što sam i ja njen i krenuli smo prema kinu. Bilo je tu neke sitne pričice, ne vrijedne za spominjati.
Ušli smo u kino, ja sam otišao po karte i kokice, a ona me čekala pred salom. Dok sam se vraćao, nije skinula pogled sa mene, ja nisam mogao i da sam htio da ga skrenem. Pola filma je vec prošlo. Malo ona mene gleda, malo ja nju. Više ni ne znam o čemu je film. Odjednom mi je ruku stavila na stomak i krenula da spušta dole. Susreli su nam se pogledi. Ona je imala onaj bezobrazni, a onaj kao, nije to ništa. Spustila je ruku na kurac i ščepala ga jednom. Zatim ga je dvaput lagano potapšala i sklonula ruku. Kao sad gleda film. Spustio sam joj ruku na koljeno i krenuo kao tu nešto da je češkam. Nosila je neku kratku haljinu u svom stilu i crne najlonke. Uhvatila me za ruku i vukla prema gore, ispod haljine sve do gaćica. Namjestila mi je ruku na pičkicu i zadovoljno se promeškoljila. Pustila je sad da radim šta hoću. Gaćice su već bile mokre, a pica mesnata i fina.

Krenuo sam da je trljam lagano prvo, pa sve brze. Kad je osjetila da će svršiti, uhvatila me i je ruku sa obe svoje, sklopila noge i osjetio sam kako se malo koči. Zadovoljno mi se osmjehnula, sklonila ruku i ukrstila je sa svojom na naslonjaču. Film je ubrzo prošao, pa sam predložio šetnjicu. Pričali smo na dosta tema. Moram priznati da je bila zanimljiva, ali nekako i otkačena. Kasno je već bilo, sjeli smo na neku klupicu. Nigdje žive duše. Pogledala me i skočila na mene.

Približila mi je usne na milimetre, osjetilo se da frcaju varnice. Nisam više mogao da izdržim. Krenuo sam da je ljubim strasno, a i ona se nije bunila. Ljubili smo se tu neko vrijeme, dok ona nije zastala: "Znaš, pošto si ti uradio nešto za mene.. . možda bi i ja mogla nešto za tebe".
Poljubila me je još jednom i krenula prema dole. Kleknula je na koljena i krenula otkopčavati dugmad farmerki. Spustila je i gaće i on je iskučio pred nju: " Već si spreman za mene aa". Realno nije mi se ni spuštao dobar dio večeri. Približila mu se lagano i počela da diše u njega. Onda je uzela da ga gricka i licka po malo. Htijela je da me pati izgleda. Konačno ga ubacila u usta, neopisiv osjećaj. Počela je da ga puši lagano, vidi se odmah da zna šta radi. Onda je ubacila u brzinu više ili nekoliko njih. Nikad nisam bolje pušenje imao. Kako je to samo radila. Za nekih 5 minuta mi došlo da svršim. Klimnula je glavom samo. Napunio sam joj puna usta sperme, jedva je progutala. Posebno mi se svidilo što nije stala, već ga je pušila i oblizivala još neko vrijeme dok ga svega nije lijepo očistila. To mi je bilo najboljih 7 8 minuta u životu. Sledeći put me zvala i u gajbu, ali o tome neki drugi put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija