Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Plavuša iz susjedstva

Gledao sam ju svaki dan , kako bi laganim korakom prolazila pored moje kuće. Uvijek se znala lijepo javiti i pozdraviti .
Mršava plavuša , visine oko 165 cm , u mini suknji i dubokim čizmama dovodila me je do ludila. Znala se uvijek dobro srediti.
Živjela je blizini mene peta kuća po redu od mene .
Jednoga dana otišao sam na jednu stranicu , vidio neku zgodnu djevojku i drkao na nju. Palila me jako, često sam drkao na nju, lice nije htjela nikako otkrivati , bilo joj je zamagljeno lice na slikama.
Imala je jako dobro tijelo, i dobro picu. Sve što sam mogao je da vidim njezino tijelo, slatka obrijana pica i njena plava kosa.
Slao sam joj dosta puta slike svoga kurca i sperme, obožavala je vidjeti moju spermu , po njezinim slikama.
Nikako nije htjela otkrivati ništa od sebi , gdje živi , koliko ima godina i ostalo.


Jedan dan stavila je novu sliku, uslikana na jednoj plaži, koju poznajem , na koju svaki dan sam išao jer sam iz toga mjesta.
Sve mi je ličilo da samo iz istoga grada, sutradan je stavila novu sliku , uslikala se na svome balkonu , kako se sunča držeči se za svoje grudi. U kadru se vidjela i moja kuća.
Pa da to je ona pomislio , plavuša u onoj minici , sve se poklupilo.
Izašao sam na svoj balkon , uslikao svoj kurac i u kadru da se vidi njezina slika , te joj poslao.
Vidio sam samo da je pročitana poruka ništa nije dugo napisala. Napisao sam ja njoj , znam tko si sada.
No opet je poruku samo pročitala ništa nije odgovorila. Jesi li za druženje? opet je samo pogledala poruku ništa nije napisla.
Razočaran legao sam u krevet i zaspao, mislio sam da neće više odgovoriti nikada.


Probudio sam se , ušao na tu stranicu , vidio sam jednu poruku da imam.
Poruka je bila od nje , napisla je samo "dođi" . Došao sam do nje pokucao na vrata , čekala me je u crnom halteru. Psss nikome ni riječi za ovo, znaš i sam da sam udana. I nećemo se ubuduče nalaziti kod mene več negdje drugdje, znaš kakvi su su susjedi ovdje, treba samo još da dođe do moga muža trač.
Dok je ona to pričala , ja sam lizao njezinu bradavicu , imao sam osječaj da se več poznajemo jako dugo, ali dosta dugo smo se i dopisivali.
I tako dok sam ja lizao njezinu bradavicu , ona je mene zagrlila i držala za glavu kao da sam mala beba.
To srećo to volim govorila , a ja sam lagano sa sisa prešao na vrat , več sam vlažna govorila je. a ti krut?
Pomazila je moj nabrekli kurac preko hlača, Dobro srećo idemo do kreveta.

Stjao sam ispred kreveta , skinuli smo se goli. Ona je klečila na krevetu, stavila moj kurac usta i pušila ga.
AHHH Stenjao sam , još kada mi je jezikom prešla preko jaja , bio je pravi gušt.
Molim te daj opet tako rekao sam, opet je tako isto napravila, sviđa ti se upitala je?
Oh da , vidio sam njezinu slatku picu, rekao sam joj nebi bilo fer od mene a da je ne poližem.
Raširila je noge , a ja sam jezikom po klitorisu njezinom lizao poput sladoleda , kako je ona i volila .
gore dole , dole gore , malo kružno. Brzo sam ju doveo do vrhunca, svršavala je , glasno.
Zgrabio sam je za noge , stavio svoju kitu u njezinu picu. I počeo jebati, ne znam koliko je pametno ovo ikako nemaš kondom. Ma daj molim te nećeš zatrudniti , a šta bi ti falilo još jedno .
Počeo sam žestoko jebati u njeziu usku picu.

Stalno je tražila poljubac dok sam ju jebao u picu. Uvaljivala mi je stalno jeziki. Voliš žestoko? Uhvatio sam ju za ramena , i nastavio tim tempom , dok je ona mene držala za prsa i stenjala dok sam ja do jaja turio. Svršit ću , želim te napuniti . Uh još malo mi fali aahhhh.
Stiskam oči , hvatam zrak, počinjem svršavati u nju . Malo samo ga zadržao u njoj , izvadio sam ga , malo sam raširio picu a pice se sperma cijedila , glavićem sam trljao po picu. Tražio sam još . stavio sam ga opet unutra i počeo jebati Nastavak

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija