Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Plaža

More je bilo zaista pretoplo, ušao sam u more jako brzo , ne sječam se da sam ikada tako brzo ušao u more.
Dok sam bio u moru, otišao sam malo dublje i bio malo duže na jednom mjestu. Gledao sam na obalu , neku crvenokosu tetu , punuiju ali dobru oblikovanu, sise je imala zaista velike.
Nosila je naočale, nisam mogao znati gdje gledala ali rekao bi kao da je u mene gledala. Lagano je raširivala noge i mrdala jednom negom nemirno, ali pogled je njezin rekao bi gledao prema meni.
Kurac mi se nadigao, spustio sam šorc i lagano drkao u moru. Sve bi bilo dobro da nisam došao sam taj dan, ali uskoro i njoj neka prijeteljica njezinih godina dolazi . Skupila je noge okrenula se prema njoj i počela pričati sa njom. Druga Teta koja je bila sa njom, bile su isto građene, punašna a dobro oblikovana , velike sise , samo što je ova bila plava.


Na toj maloj uvalici na toj plažici smo trenutno bili samo mi. Dvije tete i ja , koji sam se udaljio od njih daleko . Uzeo sam ručnik i primaknuo bliže na njima , kao da uhvatim malo sunca malo boje.
Čuo sam kako pričaju njemački , nekako sam odmah predpostavio da su stranci.
Crvenokosa je skinula gordnji dio kupaćeg i namazala prsa nekim ulje. Uh bile su to sisetine , pogledala je prema meni a zatim obje su se okrenule na sekund prema meni , a ja sam samo skrenuo pogled .
Izgleda sam se malo duže zagledao , ali to nije njima zasmetalo samo su se pogledale između sebe i nasmijale.
Druga je također isto skinula , iste veličine isto sve , mislim se je li im teško onako nešto nositi.
Meni se kurac stvrdnuo, okrenuo sam se na bok to jest njima okrenuo leđa. Počeo sam se pipati i dirati.


Crvenokosa je ulazila u vodu bila je putpuno gola, dok je plavuša se i dalje sunčala.
Izvadio sam kurac i počeo drkati na crvenokosu dok je bila okrenuta leđima prema meni. Plavuša je nešto čitala ali se na jedanput okrenula , počela se dirati po svojim velikim sisama a zatim pozvala me k sebi.
Otišao sam do nje i sjeo pored nje. Ubrzo se vraća i crevnokosa , upoznali smo se i pružili jedno drugome ruku.
Plavuša skine lagano šorc a crvenokosa zgrabi moju kitu i počne je navlačiti. Uh kakav je to bio užitak između njih dvije . Dok je jedna drkala kurac druga je spustila glavu i lizala meni jaja. Govorili su da vole mlade kite. Najedanput crvenokosa ga stavi samo usta i počne pušit , dok je plavuša skinula donji dio i stajala kao da je željela da sjedne. Nismo se baš razumjeli oko jezika ali znali što rade.

Kada ga je crvenokosa obradila , držala ga za korjen a plavuša je odmaj sjela , počela je jahati . Prstima sam dodirivao picu od crvenokose . aonda sam imao obadvije na sebi , crvenokosa je sjela na moje lice i lizao sam njezinu veliku picu glatku.
Plavuša se i dalje nabadala na kitu. Crevnokosa je došla na red, sjela na moju kitu i počela jahati.
Plavuša je legla pored nas i trljala pičku. Ja sam držao crvenokosu za guzu i udarao jajima od njezinu veliku guzu. Plavuša je svršila , stala je ispred mene i trljala sve dok nije svršila. A zatim sjela na moje usta i još malo trljala hvatajući me za kosu.
A onda i ja svršavam u pičku od crvenokose. Hvatam je za sise i špricam u nju. Ostalo je malo duže na meni ustala se , raširila je picu a plavuša je svojim jezikom oblizala njezinu picu.


Uhvatile su me za ruke i odvele u more , tamo su svoje pice oprale , a također pobrinile se za moju kitu.
Moja kita se opet nadigla dok su je čistile , počeo sam i ja dodirivati njihove pice i trljati i več smo bili spremni za još jednu jebečinu. Bio je jedan veliki kamen u vodi , plavuša se naguzila a ja sam samo ubao u nju. Udarao sam u njezine velike guzove a tamo iza kamena nedaleko od nas ljudi. Par puta je kita je ispala ali crvenokosa ga brzo uvukla natrag. Jebao sam ju tako sve dok nisam svršio po njezinim guzovima

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija