Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Plaža na rijeci

Tražio sam na internetu FKK plaže iznenadio sam se da postoji jedna u blizini mog mjesta stanovanja na obližnjoj rijeci. Čitavu noć sam razmišljao da otiđem da vidim kakva je. Ujutro sam otišao popiti kavu pričekavši da jutarnja rosa makne se sa trave Prema plaži krenio sam oko jedanaest sati svrativši prije u trgovinu. Kako je bio sunčan dan na putu uz rijeku nailazio sam na bakice koje su se odvažile na sunčanje. Uskoro sam vidio par parkiranih auta Na kraju puta kraj jednog sam primjetio da se nalazi goli muškarac. Iskreno iznenadio sam se kad sam ugledao travnatu površinu na kojoj se nalazilo par drvenih klupa. Ljepo uređeno mjesto za nudiranje Polako sam skinio cipele a onda i sve ostalo ostajući samo u boksericama na kojima su se isticala polu ukručeni kurac i jaja Polako sam se krenio prošetati da vidim ostala mjesta za nudiranje Iznenadio sam se kad sam vidio da osim nas dvoje nema nikoga Došavši do njegovog auta otišao sam bolje da vidim to mjesto Ništa posebno samo što je bio zaštičeniji od pogleda Muškarac je ležao tako da sam u potpunosti mogao vidjeti njegov obrijani kurac ruku je imao na jajjima.

Vidjevši kvrgu na mojim boksericama brzo se stvorio do mene povukao ih je prema dolje Kurac mi je bio potpuno ukručen ali je brzo nestao u njegovim ustima. Iako iznenađen u početku prepustio sam se Iskreno čak mi je godilo tako da sam brzo svršio. Uzeo sam bokserice i otišao na dio plaže koji je bolje uređen. Stepenicama sam se spustio do rijeke ušavši do koljena u rijeku koja je za moj pojam bila hladna usudio sam oprat kurac jaja i prostor oko analnog čvora. Penjući se vidio sam da je na plažu stigao biciklist koji je ptošao kraj mene ostavio bicikl u malom šumarku. Skinio se pozdravio me te lagano krenio u razgovr. Vidim vas ovdje prvi put te je spazio i muškarca kraj auta. Ono je gutač sperme dali je tebi progutao te ne stajući nastavio Ako je nema veze većina koji dolazimo ovdje ili smo jebaći ili primaći..

Ako mi ga netko želi popušiti neka izvoli isprazni mi jaja. Osim nas jajanq ovdje dolaze i gospođe. Iskreno vole se pojebat. Stavljajući ručnik nasuprot mene nadam se da ti ne smeta. Samo se vi raskomodite Spustio se legao je suprotno od mene omogućujući nam da gledamo jedan drugome spolovi. Lagano je spustio ruku na spolovilo prstima promiješao jaja. Ja sam privukao noge sebi još više raširio noge omogućujući mu još bolji pogled na moj kurac jaja isto kao i on rukom sam podigao jaja otkrivajući mu međicu i šupak. Gledao sam kako odlazi do rijeke te isto kao ja pere spolovilo i guzu. Nakon što se vratio par puta je otresao kurac Gledao sam kako mu se počinje ukručivati od same pomisli da mu se diže na mene počeo mi ukručivati. Baš u tom trenutku na plažu je stigao neki plavi auto tip je izišao ljeno se prošetao sjeo na klupu zapalio cigaru.

Okrenio sam se na prsa slušajući komentar zar je baš sad trebao doći. Spustio sam ruke na guzove pri čemu sam ih raširio otvarajući mu pogled na moj anus. Njegova noga dotakla je moju nisam se bunio. Sva sreća tip se nije dugo zadržao Polako smo ustali i lagano krenuli se prošetati odnosno da vidimo koga ima. Kurčevi su nam bili polu kruti. Vračajući se na plažu kurac mi se nastavio dizati. Bacio sam pogled i njegov kurac je dosegnuo punu veličinu. Njegova ruka dotakla je moje guzove nadam se da nemaš ništa protiv da se malo zabavimo. Umisto odgovora samo sam se približio. Lego sam na prsa a on je rukom krenio sa milovanjem guzova da bi uskoro prstima klizio između guzova. Uskoro sam osjetio njegov prst kako kruži oko anusa Polako sam podigao guzove. Pozvao me je da uđemo u šumarak u kojem se nalazio stol sa dvije klupe.

Polako sam kleknuo naslanjajući prsa na stol okrenuvši guzove prema njemu. Polako se približio namještajući se iza mojih guzova. Lagano je sa glavićem prelazio između guzova. Uskoro sam osjetio vrh glavića na šupku uhvativši me za bokove osjetio sam kako se pritisak na šupak povečava. Uskoro sam osjetio kako šupak lagano popušta te kako njegov kurac polako ulazi u moju guzu. Polako je ušao čitav a onda ga je polako izvukao da bi me ponovno nabio na kurac. Vidjevši da anus više ne pruža otpor krenuo je sa bržim pokretima pri čemu sam podizao guzove prema njemu. Da bi uskoro osjetio toplu spermu duboko u guzi. Nakon što ga je izvadio zamjenili smo mjesta Prislonio sam kurac na njegov šupak ušo je bez problema te sam odmah počeo sa nabijanjem Nakon što sam svršio u njegovoj guzi otišli smo do rijeke oprali jedan drugome kurčeve i guzove.

Legli smo jedan kraj drugoga na prsima Pri čemu smo raširili noge koje su nam se prekrižile. Rekao sam mu da sam ga nakon deset godina prvi put ga ponovno primio u guzu te da bi se volio još malo poigrati. Uživao sam u osječaju kako mi guza odnosno anus pulsira. Nismo se okretali kad smo čuli da netko iza nas dolazi. Ivane vidim da ste bili nestašni. Tako da sam saznao ime svog jebača. O Majo to si Ti znaš da moj kurac možeš imati uvijek a vjeruj mi i njegov će Ti se svidjeti. Upoznavajući nas.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija