Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Počelo je u praonici

Od moje rastave pred 5 godina nikad nisam tako dugo bio bez seksa kao sada za vrijeme korone. Ništa mi nije značilo samozadovoljavanje, tako da sam morao izdržavati taj pritisak da mi se svaki puta kad mi u oko upadne kakav dobar komad kurac digne do bola. Živim i radim u Njemačkoj i jedne subote prijepodne spustio sam se u podrum zgrade u prostor u kojem su mašine za pranje i sušenje rublja koje rade na kovanice, ubaciš rublje u perilicu, osabereš program, ubaciš kovanice od 50, - centi i ili sjedneš tamo i čitaš nešto ili odeš doma pa se vratiš kad opere, isprazniš i nosiš doma.


Ovaj put nisam bio sam, tu je bila Sophia sa 6. kata, koja je također punilaperilicu i nisu mi samo oči ispale gledajući ju većmi se i kurac pristojno dignuo. Žena je ljepuškasto stvorenje, ima oko četiri banke, kovrčave plave kose, kojoj iza naočala sjaju plave oči. Međutim ono što me baca u nesvijest je njen top s velikim izrezom koji omogućava pogled u dubinu prostora između njenih grudi i uvijek kad se sagne dok puni perilicu imam osjećaj i nadu da će joj cice ispasti van. Ne osjećam se dobro, jer se svaki puta kad se uspravim nazire moj uzdignuti stojko trapkama.


To joj nikako nije moglo ostati skriveno, iako sam se ja trudio da se ne vidi, nasmijala se i rekla: “Tako Vam je to susjed nakon pola godine ograničenja zbog korone, sada je to ukinuto i što mislite da to proslavimo danas navečer? “ Nasmiješio sam i potvrdno kimnuo, ona je uzela svoju košaru s rubljem, rekla „ vidimo se onda danas u osam“ i otišla, a mene ostavila iznenađenog. Nisam je stigao pitati hoćemo li pjenušac ili crnjak. Na kraju sam se odlučio za pjenušac, pa brzo u cvjećarnicu po ružu na dugoj stabljici, planiram efektan nastup, boca pjenušca i ruža to garantiraju.


Ostatak dana prolazio je polako i nikako da dođe večer, a na samu pomisao na nju stojko bi se ukrutio i jedino bi mi hladni tuš pomogao da ga spustim. Nisam smio zaboraviti niti gumeni prsten kojega, kad se digne, prevučem preko stojka do samog korijena i stegne ga i pomaže da erekcija traje jer zadržava krv u njemu.


Točno u osam stajao sam pred njenim vratima. Otvorila je, smiješila se i preuzela pjenušac i ružu i odvela me u boravak. Na sebi je imala bijelu bluzu, gornji su gumbi bili raskopčani i bluza je bila rastvorena i izgledalo mi je da ništa nema ispod, jer su se kroz tkaninu nazirale bradavice. Uz to crni šosić, toliko kratak da se, kad se sjela na trosjed, vidjela gola koža njenih natkoljenica iznad ruba samostojećih čarapa. Nakon prvog gutljaja vina običaj je da se ljubi i s napućenim usnama smo se približavali, da bi onda rastvorili usnice i poigrali se jezicima. Nakon što smo se razdvojili rekla je :“uh, ide ti ljubljenje! “ i ponovo su se spojile naše usne.


Ohrabrio sam se i počeo joj raskapčati bluzu, ona se naslonila na naslon i pričekala da ju raskopčam do kraja, rastvorim i pustim njene cice „na sunce“. Prekinuo sam ljubljenje i nakon što sam primio u svaku ruku jednu njenu cicu morao sam joj reći:“ jako si lijepa“. Nakon što sam joj vrtio bradavice između palca i kažiprsta začulo se jecanje, stenjanje, uzdasi i čuo sam jasno:“svuci se! “- Sad je bilo potpuno jasno da i ona želi isto što i ja i rastao sam se od svoje odjeće. Sada ništa više nije skrivalo mog Stojka koji se ustobočio pred njom u svoj svojoj veličini i tvrdoći. Uzela ga je u ruku i obratila mi se:“idemo lagano, nisam se seksala pola godine“, a ja sam dodao “ni ja, zato i je toliko tvrd“. Nasmijala se:“ kad je tako idemo riješiti taj pritisak“.


Nagnula se i gurnula glavu u moje krilo, rukom prevukla kožicu i ogolila mi glavić obuhvatila ga usnama i počela mi ga pušiti. Ja sam pak, u međuvremenu, usatnovi da je ispod šosa bez gaćica i dok se ona bavila oko moga Stojka i jedva da sam joj gurnuo dva prsta u pičkicu na kratko je podigla glavu rekla „čekaj“ i nastavila ga pušiti tako da sam vidio sve zvijezde. Osjetio sam da ću brzo svršiti i čvrsto sam ju primio za glavu kako mi nebi umakla, našto je ona rekla „što se bojiš da neću ići do kraja“, dok je ona to izgovorila ja sam počeo špricati i umjesto da se ode u njena usta završilo je na licu.


Nije ga prestala dirati, nadrkavati i održavati tvrdim, da bi me zatim pitala:“želiš li me? “ i pritom ustala i raširila dvosjed, svukla šos i legla se ispred spremna za mene. Njena raširena mačkica izgledala je tako zavodnički, obrasla dlačicama, ali fazonirana. Kleknuo sam pred nju, razmaknuo joj usmine i krenuo ju lizati i jedva da sam došao do klitića, liznuo ga par puta „ daj mi ga, jesi lud, gurni mi ga, ne mogu više isčekat, poludjet ću, jebi me! “


Uspravio sam, ali joj ga nisam odmah gurnuo, nego sam kružio glavićem po njenim usminama, razmicao ih i išao glavićem gore do klitića pa dolje do međice, dok ga ona nije uzela u ruku i gurnula u sebe „dosta brljanja, jebi me već jednom, samo polako, želim ga osjetiti i uživati u njemu“. Iako je mene uzbuđenje tjeralo da ju jebem punom snagom, svladavao sam se, čekao sam da ona poludi. Nakon nekog vremena, u kojem sam ga lagano gurao duboko u nju, pa ga zatim izvlačio skoro do kraja i ponovo ga gurnuo duboko u nju, dojadilo joj je.


Odvojili smo se i polegla me je na krevet, na leđa, sjela na mene licem okrenuta ka meni i počela me jahati. Skakala je po meni kao divlja, gr, ali nije prestajala skakati po meni grčila se, izvijala, nabijala, osjetio sam da svršava, ali nije prestajala skakati po meni dok nisam drugi puta svršio i istresao se u nju. Srušila se pored mene i ležali smo tako hvatajući dah. Nakon par minuta skoro me bojažljivo pitala :“ideš li sad? “. Vjerojatno je imala drugačija iskustva. „Ako bih ujutro rano dobio vruću kavu ostajem“ rekao sam. Privio sam se uz nju, bila mi je okrenuta leđima, milovao sam ju i ljubio po vratu i leđima, dok se moj spušteni Stojko smjestio među njeniz guzovima.


Nakon nekog vremena što se gnijezdio u njenoj guzi počeo je ponovo rasti i krutiti se, rekla je „osjećam li ja to da bi netko htio još? “ Lagano sam joj odigao lijevu nogu u zrak smjestio se između njenih nogu i uskoro sam opet bio u njoj, nismo se divlje jebali, samo smo ostali tako spojeni dok nismo zaspali.


Ujutro me probudio miris crne kave, ležao sam gol na dvosjedu kad je došla samo u rastvorenoj bluzi s kavama na pladnju. Obasjana jutarnjim suncem izgledala je kao anđeo. Pogledala me je i nasmijala se:“ ti nikad sit, izgleda da možeš opet ispočetka! “ Nasmijao sam se i rekao:“ to ti je kao i kod alkoholičara, dan treba započeti onako kako si prethodni završio“. Nije ju trebalo nagovarati, spustila je pladanj na stol, zbacila bluzu i skočila na mene i s jebanjem smo započeli novi dan.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija