Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Početak 2

Uskoro sam jezikom prelazio niz njene usmine pri čemu sam uživao u okusu njenog nektra moje sperme i slankastog okusa mokraće koji su klizili niz moje grlo. Nakon što sam se predigao Ana je strpala kurac u usta pri čemu ga je očistila od tragova sperme njenih sokova i mokraće. Nakon čega su nam se usne spojile. Tek tada sam primjetio da nas promatraju. Ana i ja smo polako ušli u more . Nakon što smo izašli Ana je rekla pa nisam se prevarila za vas znala sam da uživate u seksu. Iskreno iznenadila si me a pogotovo kad si dopustila da svršim u picu i u usta a pogotz kad si strpala kurac natopljem urinom u usta. Isto tako što Ti nije bilo važno da nas ko vidi. Vidim da i Ti nemaš problema sa sexom pred publikom a isto tako nemaš problema kad se igram sa tvojom guzom jer volim kad muškarac uživa dok je ližem i da nemaš ništa protiv kad je lagano dodirujem prstima.

Lagano smo se izležavali jedno kraj drugog a onda je Ana predložila da se malo prošetamo obalom. Šetajući nije me imalo iznenadilo što su svi kupaći bili nudisti a još manje i to što su se slobodno bez imalo srama prepuštali sexy. Ana i ja smo hodali jedno uz drugo čitavo vrijeme ruka mi je bila na njezinim guzama koje sam čitavo vrijeme mazio. Vidim da Ti se sviđa moja guza znam da je želiš kad se vratimo na našu plažu tvoja je.. Ušli smo u more i zaplivali sama pomisao da ću uskoro sa kurcem kliziti njenoj savršenoj guzi kurac mi se potpuno digao što je bila posebna ugoda dok sam plivao. Ana je povremeno znala zaroniti ispod men te ga povremeno uzimala u usta a onda izroniti sa guzom točno ispred mene tom bi prilikom rukom raširila guzove otkrivajući mi prekrasan šupak
Stigavši u pličak Ana je izlazila četvoreški a ja sam lagano spustio usne na njene guze te jezikom klizio između njenih guzova Uživao sam u slankastom okusu mora a kad sam joj jezikom dotaknuo anus jezik je samo ušao.

A onda je ona raširila rukom guzove a ja sam rukom namistio glavić na ulaz u guzu rukama obuhvatio sise te lagano povečavo pritisak pri čemu je i ona gurala guzu. prema. meni. Uskoro sam bio čitavom dužinom u njoj A onda smo uskladili pokrete pri čemu sam joj milovao sise. Uživao sam i to što sam gledao dva tipa kako promatrajući nas drkaju. Uskoro sam svšio duboko u njenoj guzi a kasnije kako me guza izbacuje iz sebe. Ani sam predložio da odemo na ručak Iako sam imao u vidu neki restoran pa povratak na plažu Ana je predložila da odemo kod nje što sam i prihvtio. Najprije idemo po desert kad smo stali pred pekaru Ana je iz pekare uzela četri prstića Čim smo došli u auto lagano je podigla haljinu i u gaćice jednog po jednog strpala prstić. Desert Ti se zove prstići sa mirisom pice te je do obližnjeg marketa čitavo vrijeme milovala klitoris Nakon kraće kupovine ušli smo u njen stan.

Malo veća garsonjera u kojoj je dominirao veliki krevet nasoprot kojeg je bio veliki televizor manja kuhinja te kupatilo sa tuš kabinom. Čim smo ušli skinula je sa sebe sve osim gaćica Raskomodi se dok sam se skidao pri čemu sam i ja ostao u gaćicama upalio sam televizor Iznenadio sam se. kad sam vidio njen krevet na tv Dok je radila salatu objasnila mi je da povremeno voli se zadovoljavati putem internet sexa Slobodno možeš na krevet sad ne imitiram Lego sam na krevet a Ana je pokazala da se krevet snima sa četiri kamere. Što je zagolicalo moju maštu Nakon što smo nabrzinu pojeli ručak Ana je rekla vrijeme je za desert te polako iz gačica izvukla prstiće koji su se omekšali bez imalo gađenja sam uzeo jedan te ga pojeo što je i ona napravila te smo pojeli i preostala dva nadam se da sa desertom još nismo gotovi rekao sam skinio gaćice vrijeme je da ja tebi dam svoj desert te legao na krevet Vidim da si napaljen nadam se da nečeš imati ništa protiv da nas drugi gledaju.

Ako tebe to dodatno pali zašto ne Ana se brzo logirala na stranicu objasnila mi je da oni koji nas gledaju mogu birati s kojom kamerom a i mi možemo gledati ko nas gleda isto tako postoje dvi kamere i pod tušem Ana mi se pridružila na krrevetu te polako uzela da mi drka kursc Predložio sam joj pozu 69 kako bi obadvoje uživali Uskoro smo se namjestili te krenili jedno drugo zadovoljavati Jezikom sam prelazio čiravom dužinom pice spuštajući se do njenog anusa da bi se kasnije vratio igrati se njenim klitičem a ona je polako pušila kurac te prstom kružila po anusu a onda kad je doživjela orgazam gurnila mi je prst u guzu te me počela ševit svršio sam za koji trenutak A onda smo ja i Ana neko vrijeme se igrali sa spermom izmjenjujući je jedno drugom u usta nakon čega smo je progutali Još neko vrijeme smo se mazili sve dok se moj kurac nije lagano krenio padati.

A onda je Ana rekla želim se igrati sa tvojom guzom

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija