Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Početak 4

Iz sna me probudila snažna erekcija otvarajući oći istovremeno sam osjetio miris znoja i urina Pogledavši oko sebe ugledao sam Anu kako se proteže na krevetu Lagano sam se okrenio prema njoj strasno sam je poljubio a onda sam legao na njeno tijelo i gurnio kurac u njenu picu Iz njenih usta čuo sam uzdah koji se ponovio još par puta dok sam se kretao u njenoj maci koja je svakim mojim pokretom bila sve vlažnija tako da sam se sve brže i brže kretao u njoj te za nekoliko vremena svršio u njoj. Nakon što sam ga izvadio Ana je rekla da stavim vodu za kavu dok ona promijeni posteljinu Zakuho sam kavu te sam se Ani pridružio pod tušem. Nakon što smo izašli sjeli smo i lagano pijuckali kavu te rszgovsrali kako da provedemo dan. Ana je predložila da upoznam njenu prijateljicu Branku Nakon što sam pristao okrenula je broj Branke koja se najprije zsčudila što je Ana zaručena Rekla je da će doći za sat vremena a da će nam se kasnije pridružiti njen muž Goran Krenuo sam ds se obučem Ana me je zaustavila samo se Ti opustiti na krevetu.

Branka je stigla za nekih pola sata sa kreveta sam gledao kako se njih dvoje pozdravljaju. Branka nakon pozdrava sa Anom skinula je sve sa sebe te su krenule prema meni. Nakon rukovanja i klasičnog upoznavanja Ana je rekla da nas ostavlja da se bolje upoznamo a ona če napraviti ručak Branka je rekla pa zaručnik Ti je obdaren pri čemu je spustila ruku na moj kurac Ana vidjevši da sam zbunjen došla je do nas strasno me poljubila te mi šapnula želim da uživaš s njom kao sa menom. Branka zadovolji mi zaručnika. Nisam ništa stigao odgovoriti Branka je već usnama obuhvatila glavić. Jezikom je vješto kružila po glaviću a ja sam opustio kočnicu. Uživso sam u njenom pušenje a onda me je ona zajahala najprije picom poviše glave neko vrijeme sam jezikom klizao njenim usminama a Branka je rekla zaručnik Ti dobro liže da bi se zatim picom namistila na kurac pri čemu se polako spuštala U isto vrijeme Ana je otvorila vrata Goran čim je ušao skinio je sve sa sebe Ana ga je strasno poljubila a onda je došao do nas vidim da se upoznaješ sa mojom ženom Pri čemu je Branki gurnio kurac pred lice ona ga je odmah strpala u usta.

Da bi zatim polako sa sisama spustila na moje grudi Goran joj je zatim prišao zada namistio glavić na njen anus i rekao sad ćemo izjebati moju ženicu kako voli te joj kurac zabio do kraja A onda smo ja i Goran uskladili pokrete . Nakon nekog vremena zamijenili smo se ja sam je ševio u dupe a on u guzu. Vidim da ste se upoznali rekla je Ana došavši do nas pri čemu je najprije mene a onda i Gorana strasno poljubila nadam se da je došlo vrijeme da se ja i Branka zamijenimo poljubivši je strasno A ja i Goran smo svoje kurčeve gurnili u Aninu picu i guzu . Goran je pozvao Branku na krevet koja je legla tako da se mogla ljubiti sa Anom a mi smo neizmjenično ševili jednu pa drugu Goran i ja smo istovremeno svršili on u Branki ja u Ani . Nakon što smo izvukli kurčeve žene su nam strpale kurčeve u usta čisteći posljednje tragove sperme a onda ke Ana strasno poljubćš će šćššš pp žžžžžžš a Branka mene.

Na njenim usnama i jeziku osjetio sam Goranovu spermu a bez obzira prihvatio sam njen poljubac. A onda su se zamijenile da bi za koji trenutak ljubile jedna drugu. Goran je spustio usne na moje poljubac sam mu uzvratio najprije sa zadržavanjem a onda smo se sve strasnije ljubili gurajući jezik jedno drugom u usta. Ana je uzela pušiti Gpranu kurac a onda se on bacio lizati njenu picu uskoro smo ja i Branka se namistili u pozu 69 tako da sam ja mogao gledati kako Ana obrađuje Gorana Ana bi povremeno potražila moje usne neko vrijeme bi se ljubili a onda bi se nastavila igrati sa Goranom. Branka mi je prekrasno pušila a onda sam osijetio da se nešto promijenilo pogledao sam i vidio kako Goran puši moj kurac Ans mr je strasno poljubila a onda je rukom ispred mojih usana namistila Goranov glavić.

Polako sam ga obuhvatio usnama te lagano krenuo sa pušenjem Branka i Ana su se bacile lizati jedna drugu. Goran je kao i ja njega lagano pušio lizao jezikom povremeno spuštajući do anusa. Uskoro smo doveli jedno drugog do vrhunca Svršili smo jedno drugom u usts Nakon čega smo strasno poljubili naše gospođe pri čemu smo izmjenjivali spermu a onda je došao red na Branku te smo na kraju progutali sadržaj naših usta Uživajući u okusu sperme i picinog soka koji je klizio niz naša grla

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija