Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Početak 5

Neko vrijeme smo se izležavali a onda je Ana lagano krenula lizati Goranov kurac koji se počeo lagano dizati. Branka se lagano spustila do mojih jaja a onda lagano jezikom se spustila do mog anusa. Polako je kružila po njemu a ja sam se okrenio na prsa kako bi joj omogućio što lakši pristup mom anusu. a ja kako bi mogao gledati Anino pušenje. Uskoro sam se pridružio Ani pa smo neizmjenično pušili Goranov kurac i strasno smo se ljubili. Branka je lagano najprije sa jednim prstom ušla u moju guzu a onda sa dva te me počela ševiti. Nakon što mi se anus privikao na njene prste još malo je jezikom obrađivala ulaz u moju guzu. Ana je dosta naslinila Goranov glavić davajući mi da ga poljubim. Onda je Gorana povela iza moje guze. Rukom je namistila glavić na ulaz u moju guzu. Osjetio sam kako glavić polako ulazi u guzu.

Uskoro sam osjetio kako njegova jaja dodiruju moju guzu. Nakon par puta što je ušao i izišao iz moje guze pri čemu je nestao svaki otpor krenuo me je sve brže nabijat. Uskoro smo uskladili pokrete a on je pojačao ritam ulaska da bi vrlo brzo osjetio kako mu kurac pulsira. Goran ga je nabio do kraja a onda je topli mlaz ispunio moju guzu. Nakon što ga je izvadio Goran me je okrenio na leđa glavić je namjestio na svoj anus te se nabio na moj kurac. Najprije polako a onda sve brže pri čemu mu je iz glavića po mom stomku padale posljednje kapi sperme. Uskoro sam osjetio kako mi kurac pulsira a onda sam svršio duboko u njegovoj guzi. Nakon što ga je izvadio spustio se usnama te glavić uzeo u usta. Lizanju glavića pridrižila mu se Branka koja se jezikom spuštala do šupka. Ana i ja smo se bacili na Goranov kurac i šupak čisteći ga od sperme koja je izlazila iz njega.

A onda smo se prepustili strastvenim poljupcima. Ana je zatim rekla šta kažete da nakon ovakog doručka otiđemo na kavu. Zašto da ne. Brzo tuširanje i za nekih dvadeset minuta već smo bili u kvartovskom kafiću. Proveli smo nekih pola sata u ugodnom čavrljanju Branka i Goran su morali otići. Ana i ja odvezli smo se do plaže skinuli smo sve sa sebe već kraj auts i lagano se spustili na obalu. Polako smo tražili mjesto gdje će mo se smjestit Odnosno obadvojem je godilo šetnja Uživali smo u pogledima na naša gola tijela a isto tako uživali smo i promatrat. Zbog sunca ali i ugode koju sam osiječao kurac mi se potpuno ukrutio. Sve dalje i dalje što smo išli nailazili smo na parove koji su se osim sunca prepustili maženju. I to ne na skrivenim mjestima. Ana me je pogledala i sve mi je bilo jasno što želi.

Uskoro smo naišli na ravnu ploču Ana je legla na ploću te privukla noge sebi potpuno raširivši omogučujući mi da vidim njenu prekrasnu picu i anus. A sebi pogled na par koji se prepustio maženju. Polako sam se spustio te lagano krenio jezikom lizati njene prste polako penjuči se sa unutrašnje strane ljeve noge Polako penjući se do njene pice jezikom sam najprije oblizao jednu i drugu stranu usmina da bi polako sredinom pice spustio se do njenog prekrasnog anusa Lagano jezikom kružio sam oko njega povremeno vrhom jezika prelazeći preko sredine. Sve više njen anus je bio vlažniji od sokova koji su se spuštali iz njezine pice. Polako sam prstima razmaknuo njene usmine a onda vrhom jezika krenio kupit njen božanstveni nektar. Ana je jednom rukom pritisnula glavu mi dok je drugom rukom milovals neizmjenično jednu pa drugu bradavicu
Ana me je povukla prema gore istovremeno polako se spuštajući poljupcima niz moje tijelo Uskoro je jezikom klizila po jajima a onda se polako vratila do glavića.

Polako je zatim usnama obuhvatila glavić da bi polako uzimala ga polako u usta Pogledao sam krajičkom oka prema paru odmah sam shvatio da im želi priušt užitak gledanja. Ana se potpuno posvetila pušenju vodeći računa da se vidi da uživa u pušenju. Polako me dovela do vrhunca na trenutak ga izvadivši te prvi mlaz usmjerila po očima q onda ga je strpala u usta pokazujući da uživa u gutanju sperme. A onda sam ja krenio lizati njeno lice uklanjajući spermu sa njenog lica. Uskoro je par ušao u more a mi za njima.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija