Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Početak 6

Nakon kraćeg plivanja Ana mi je lagano milovala kurac koji se ponovno ukrutio Iz mora smo izašli skupa sa parom pogledali smo se a onda smo prišli našim damama koji su se spustile na koljena okrećući prema nama guzove Polako smo im prišli od zada te skoro istovremeno ugurali svoje kurčeve u njihove mačkice Lagano smo krenuli sa ulaženjem i izlaženjem a onda sve brže i brže Pogled mi se susreo sa njegovim i odmah mi je bilo jasno šta želi Bez ijedne riječi prominili smo partnerice Nastavio sam sa istim tempom kao što sam ševio Anu. Pogled na prekrasno dupence koje se gibalo u ritmu mojih ulazaka pokrenulo mi je žellju za njenom rupicom Polako sam ga izvadio iz pice te ga namjestil na anus Nije stigla reagirati glavić mi je već ušao u njenu rupicu. Po njenoj reakciji i otporu svatio sam da njena guza nije baš razrađena.

Uskoro sam čitavom dužinom bio u njenoj guzi. Te polako krenuo sa ulascima i izlascima svaki put otpor je bio sve manji i manji sve dok potpuno nije nestao pri čemu je krenula guzove bacati u ritmu mojih ulazaka.. Tad mi se pogled ponovno susreo sa njezinim partnerom koji nije krio oduševljenje što sam razradio njenu guzu. Ponovo smo se zamijenili jedva je dočekao da svoje koplje smjesti u rupicu koja je do sada bilo zabranjeno području. Ja. sam legao na leđa a Ana me je zajahala okrenuvši mi leđa te ga je primila u guzu Dok se nabijala milovao sam njene grudi leđa Uskoro sam svršio puneći njeni guzu. Nakon čega mi je guzom sjela na lice lagano sam krenuo lizati neizmjenično njen anus i picu između hvatajući dah Uskoro je iz njene pice krenuo je topli mlaz koji se spušta niz moje lice vrat a onda je Ana krenula mlaz mokraće usmjeravati niz moje tijelo.

Zaustavljajući se po mom kurcu da bi se ponovno vratila picom poviše usta. Krenio sam lizati njenu mačkicu a ona je krenula pušiti moj kurac. Osjetio sam kako mi iz kurca krenuo topli mlaz mokraće a Ana je mlaz usmjerila najprije po licu a onda po grudima stomku picu. Nakon što je mlaz mokraće oslabio uzela je kurac u usta te krenula sa pušenjem a onda smo još jednom se strasno krenuli ljubiti. Nakon nekog vremena ušli smo u more ostavljajući par koji je ostao iznenađen prizorom koji su vidjeli. Nakon što smo izašli oozdravili smo par i krenuli prema autu. Na putu prema kući stali smo do pekare. Ana je uzela par krafni sa vanilijom i čokoladom te par tvrdih slanaca u njenom pogledu vidio sam da ima nešto na umu. Nakon što je vidjela odmaralište činila me je da stanem.

Polako je spustila donji dio kupaćeg a onda je polako iz vrećice uzela dva slanca gledao sam kako jednog gura u picu a drugog u guzu nakon što ih je smjestila polako je navukla kupaći užela je dvi krafne te gurnila ih u donji dio kupaćeg te sjela na njih. A onda sam ja došao na red. Polako sam povukao kupaći sa sebe te sa guzicom se odigao sa sica omogućavajući da mi Ana namjesti slanac na guzni otvor uskoro je bio čitav u mom dupetu Povukao sam nazad kupaći a Ana je unutra gurnula tri punjene krafne. Lagano sam krenio sa odmorišta polako vožeći Jer kurac mi se potpuno ukrutio a guza mi je treperila oko slanca. Ana vidjevši da mi je kurac potpuno tvrd krenula je preko kupaćeg da mi drka istovremeno sa drugom rukom milovala je svoju mačkicu. Polako sam nas dovezo do njenog stana te taman kad sam parkirao Ana me je dovela da vrhunca te sam svršio u kupaćim gaćicama.

Polako smo ušli u stan. Ana je iz naših kupaćih izvadila krafne koje su bile natopljene našim znojem picinim sokom i spermom te postavila na tanjur izrezala na komadiće te ukrasila šlagom Dragi kako Ti se sviđa naš kolač Slanac koji je bio u mojoj guzi polako je počeo izlaziti

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija