Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pocetak neceg predivnog

Moram da napomenem da ništa od ovih priča nije mi se isključilo meni desilo, nego su izmišljene i samo su deo mojih fantazija. Nadam se da cete uzivati u njima kao i ja dok sam ih pisao. Sve je bilo pripremljeno. Organizacija se nagomilala, bilo nas je dvadesetak. Izabrali smo da izgorimo dva dana na planini. Hteli smo da uložimo energiju radi zabave, druženja, šetnje.. . Bilo je tu i fotografskih zaljubljenika koji su imali gomilu namera da se skoče na planini. Primetili smo planinsko zadržavanje koje je bilo dovoljno što se nas tiče, a istovremeno izuzetno skromno. Pozvao sam nekoliko svojih pratilaca, oni su zvali svoj deo. Bilo je meni nepoznatih pojedinaca. Sa mnom je radila i moja draga, sa kojom sam se viđala više od dve godine. Ubedio sam svoja dva saputnika da nas prate.Prethodnog noćnog leta, slučajno sam pronašao svoju starateljicu Tamaru u gradu. Oprostili smo se i na putu sam pomenuo njen aranžman za nas. Ona i njen saputnik su odmah pogledali jedno na drugo i Tamara me je pitala iz kog razloga je nisam nazvao, očigledno ljut. Rekao sam joj da nije prošlo tačku bez povratka, i da bi me mogla nazvati te večeri, ako treba da nas prate. Uživala sam u njihovoj pomisli, pošto je njena saputnica bila neverovatno privlačna i privlačna mlada dama, a osećao sam da muški deo društva neće videti probleme što dovodim dve izuzetno zgodne mlade dame bez sekunde viška. Kažem dva u svetlu činjenice da je i Tamara bila mlada dama neverovatnog izgleda. Imala je nebesku figuru i jebeno lice, ali zbog naših porodičnih veza, nikad joj nisam proverio taj plan izlaska.

Naši tati su bili kumovi, a naše porodice bile su u neverovatno prijatnim vezama i često smo se posećivali. Nikada mi se nije činilo očiglednim da pokušavam da uspostavim bližu vezu sa Tamarom. Bili smo stari drugari, znali smo da povremeno izađemo u grad zajedno.. . Bila je nekoliko godina mlađa od mene (imam 27), a dugo je bila u vezi sa osobom koju sam poznavao iz nje..
Poslala mi je poruku posle 12 časova: „obojica idemo, gde i kada ćemo sutra? “. Odgovorio sam joj, razmenili smo par dodatnih poruka o tome i dogovor nije uspeo.

Krenuli smo oko 17 časova, a posle sat vremena smo završili pre nego što se zaustavila planina. Predivan osećaj je sve nas uzbudio i požurili smo da se udobno smestimo i jedemo. Tamara i njena saputnica Mina bile su u sobi blizu nas.

Moja lepša polovina Anđela i ja smo dobili sobu sa velikim krevetom i odmah sa ulaza sam joj rekao da bi krevet bio odličan za naše neuredne igre. Nedavno se nacerila, poljubila me i počela da se istovari.

Za večerom smo se dogovorili o stvari koju smo planirali da uradimo te večeri. Aranžman nije uspeo. Ostajemo u restoranu, da se malo upoznamo, a kasnije ćemo doneti našu muziku i ugostiti neko druženje. Video sam da su Tamara i njena pratilja Mina u centru muškog dela društva. U stvari, ni na koji način ne bi uznemirili razmatranje. Mina je na kraju bila izuzetno slobodna i igrala se transparentno sa ljudima. Tamara je bila znatno ograničenija i uglavnom je razgovarala sa mnom i mojom boljom polovinom. Začudilo me je što Anđela nije pokazala zavist zbog Tamarinog prisustva.

Veliki broj sati, alkohol je počeo da deluje. Neko je preporučio da puštamo debele fotografije, i svi su to potvrdili. Odmah sam promrmljao Anđeli na uvo: „Ljubavi, zamislite scenario da se fotografije preterano zamaste, da li se povlačimo ili idemo što dalje. “. Anđela, koja se prethodno dobro snašla sa votkom, samo na trenutak mi je rekla: „Ljubavi, to je jednostavno igra“ i usput me liznula jezikom u uvo. Shvatila je da me je to jako napalilo.

Sedeli smo svuda okolo, prigušili svetlo, puštali laganu muziku iza kulisa i počeli. Počelo je za izvesne bezazlene poduhvate, a mi smo sve radili uz kikot. Nastavili smo da pijemo kao ludi na putu. Primarna prava debela fotografija bila je da se dve mlade dame ljube pre nas, a kontejner koji smo okretali okrenuo se prema Anđeli, a potom i prema Minu.

Počeli smo da navijamo, osnažujemo ih i bacamo stvari na njih. Mina je odmah ustala i krenula prema mojoj Anđeli koja me je pogledala ne trznuvši se, a nakon toga je ustala i viknula na Minu tako da smo kao celina utihnuli na dupli. Kladim se da je svako od ljudi ustao sa te scene. Ljubili su se energično desetak sekundi, a kada su zastali, Mina se osvrnula okolo i kada je videla da smo svi tihi rekla je: „Šta, to je tako da ovo više nikada nećeš videti? Verujem da ćemo dobiti još malo. bezobziran zadatak pred kraj! “, nakon čega smo kao celina prasnuli u kikot. Anđela se srušila blizu mene, sva ponižena, i lako me uhvatila.

Poslovi su nastavljeni. Bilo mi je intrigantno što Tamara oduvek nije dobijala nikakve zadatke. Dok je bila na jednoj strani, visio sam i promrmljao: „Podrži roditelje, ne treba ti ovaj kontejner večeras“, na šta se ona nedavno zakikotala i rekla: „Stvarno želim da verujem da dobijam intrigantan zadatak , ovo je podrška maloj omladini“.

Moj čuvar nije bezopasan, razmišljao sam iznutra. Nije se moglo očekivati da ću se suzdržati da je vidim u stvarnom životu. Moj saputnik Davor se obavezao: sledeća fotografija će igrati prljavi ples u krilu primarnoj osobi drugog pola sa njegove desne strane, negde oko 2 minuta. Krčag se okrenuo i zastao. Krčag je istakao Tamaru. Prvo sam se veselo nacerio, želeći da je vidim u stvarnom životu, a posle sam shvatio da sam ja njen saučesnik u toj igri. Anđela se učvrstila na svom sedištu i zagonetno me pogledala. Shvatio sam da nema druge opcije osim da pritisnem dalje, i utakmica je mogla da počne.
Tamara je eliminisala svoje mesto i tražila da Anđela pomeri svoje, da nam ostavi mesto. Krenula je prema računaru sa kojeg je dolazila muzika, pustila mi nešto nejasno i pojavila se.

Zaista sam u to vreme videla suviše direktne bele čarape koje je nosila. Bila je prava seks bomba. Ovo će biti preterano, razmišljao sam iznutra. Počela je nežno da pomera kukove dok se kretala prema meni, a zatim se u tom trenutku samo odvažila preko mene i sela mi u krilo. Njena emisija je počela. Neučtivo je brčkala po mojim preponama, savijajući svoje zmijsko telo u ritmu muzike, zabijajući svoje sise u moje lice. Moj kurac se podigao nezamislivom brzinom. Ona je to osetila, i samo je znatno oduševljenije gurnula svoje prepone na njega.. .. . Nastavak u drugom delu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija