Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pocetak neceg predivnog (2)

Moram da napomenem da ništa od ovih priča nije mi se isključilo meni desilo, nego su izmišljene i samo su deo mojih fantazija. Nadam se da cete uzivati u njima kao i ja dok sam ih pisao. Nastavak price 'Pocetak neceg predivnog. Naletela je na njega sa svojom žurkom, zatim počela da otkopčava pulover i ostala u uskoj majici bez bretela. Proleteo sam, jedva se hvatajući za sedište. Niotkuda se Tamara okrenula na mene, izašla iz mene i ponudila ostalima svoja nebeska njedra i lice koje je jasno pokazivalo koliku količinu je uživala u tome. Nagnula je leđa uz mene, počela da se fokusira na svoju zadnjicu u mom krilu, i neočekivano je uzela moje ruke i stavila ih na svoja grudi. Precizno sam ih zdrobio i ostao zbunjen nepomičnošću njenih areola, ništa tako nisam osetio pod prstima.

U tom trenutku se začulo Davor: „Prošlo je 2 minuta, možete stati“. Tamara je ustala kao da se ništa nije dogodilo, a ja sam još uvek bio u čudu. Za Božje dobro, ovo je ličilo na trideset minuta, zapravo nisam mogao u potpunosti da prihvatim da se ono što se jednostavno dogodilo. Čuo sam umor oko sebe, kikot, pohvale, dodatno sam čuo da mi Anđela nešto govori na uvo, ali nisam video ništa. Glava mi je sve vreme tukla, a kurac će mi se slomiti. Ovo su bili najsparniji snimci mog života.

Utakmica se nastavila, a ja sam u hodniku rekao da me neće birati narednih trideset minuta, jer sam očekivao da ću se oporaviti. Anđela mi je promrmljala: „Odmori se, ljubavi, trebaće ti snage za neko drugo vreme“. Ali nisam razmišljao o tome, samo mi je Tamara bila u mislima.

Pogledao sam je nekoliko puta, izgledalo je kao da se ništa nije dogodilo, izgledalo je kao da je potpuno nestala. Alkohol je ostavio svoj trag, počele su da padaju ideje koje su u svakom slučaju bile preterano nerazumne, za nas tako ulepljene, neki su počeli da se razilaze i pokušavaju da ne rade svoj posao, a igra se postepeno završila. Ustali smo, Angela i ja smo otišli ​​u sobu. Morao sam da je jebem odmah. U tom trenutku nije mogla manje brinuti o njoj ili bilo kojoj drugoj osobi. Dok smo odlazili, video sam da nas Tamara prati do svoje sobe. Sada je znao da se sve čuje u graničnim prostorijama, jer su pregrade bile drvene. Poljubili smo se na putu, neljubazno sam joj zgrabio zadnjicu, u jednom trenutku sam joj zavukao ruku ispod suknje i pomilovao ribu. Shvatio sam da Tamara ide iza nas i sve posmatra.

Otišli ​​smo gore, stigli u sobu, a ja sam stisnuo Anđelu uz ulaz dok smo se žestoko ljubili. Moje ruke su bile svuda oko nje, bila mi je potrebna neobično, više nego ikad. Čuo sam da se otvara ulaz iz sledeće sobe i shvatio sam da je Tamara sada u sobi. Otvorio sam naš ulaz, primio Anđelu u naručje i uneo je unutra. Kada sam zatvorio ulaz, ona je kleknula i počela da trči rukom po mom međunožju. Pogledala me je bez da se trgne, bio je to pogled obožavanja, istovremeno krajnje ponižen, očigledno sam joj bio potreban. Kurac mi se trgnuo u farmerkama, morao sam da ga izvadim. Počeo sam da otkopčavam kaiš, ali Anđela je odvojila ruke od mene i krenula napred svojim, gledajući me i dalje ne lecnuvši se neljubazno. Samo sam zatvorio oči i naginjao se ka pregradi, prepuštajući joj ruke.

Ubrzo nisu bile samo njene ruke, kada je skinula svoje borce osetio sam vreo dah između međunožja. U tom trenutku je bio tvrd kao kamen, mazila ga je rukama od korena do vrha, a zatim ga je, u tom trenutku, nežno lizala jezikom od glave do pete. Shvatila je da volim kada mi liže jaja, i to je iskoristila da me učini ludim. Ono što nije znala je da sam u tom trenutku imao na umu drugu osobu. Razmišljao sam o Tamari, zamišljao sam da mi puši, verovao sam da to treba da bude njen jezik. U svakom slučaju, cenio sam to. Ono što me je mnogo više ohrabrilo je to što sam shvatio da je Tamara u drugoj prostoriji i da nas čuje. Angela je počela jako da ga puši, osećao sam kako nestaje u njenim ustima. Promrmljala je delikatno i dahtala dok ga je lizala i gutala, postajući mučno vruća.

Kad god sam otvorio oči video sam da je jednu ruku zavukla ispod suknje i da ubrzano riba riba, napalila se do traga agonije. Lagano sam je uhvatio za kosu i povukao je da ustane. Ljubio sam je sočno, jezici su nam se prepleli. Drknula mi je kurac jednom rukom i nastavila da masira ribu drogom. Uzeo sam njenu ruku, prineo je ustima i polizao. Angelinina maca je bila ukusna kao najslađa krema, uživala sam u njenim mirisima i ukusima.
Snažno sam je gurnuo na krevet, pala je i pritom veselo vrisnula. Znala je da će biti dobro sjebana i radovala se tome. Znao sam da je Tamara to čula i odlučio sam da joj priredim pravu audio emisiju. Krevet je bio pored zida koji je delio naše sobe. Prišao sam krevetu dok je Anđela ležala oslonjena na laktove. Gledala me je zavodljivo, zavodeći me svakim pogledom.

Počeo sam da je ljubim, od lišća naviše, jedva sam čekao da umočim jezik u njenu vrelu i mokru pičku, da joj isisam sokove, ali ona je te noći imala drugačije planove. Bila je previše napaljena, nije mogla da čeka. Kada sam počeo da joj ljubim unutrašnju stranu butina čuo sam tiho "jebi me". Podigao sam pogled i video njen molećivi pogled, ona je još jednom ponovila - "Jebi me, molim te, ne mogu više.. . ". Lagao sam i trljao joj pičku prstima, i rekao joj: "Ne čujem te, šta hoćeš? ". Prihvatila je igru, glasno viknula „Jebi meeeee ! ! ! Hoću da me jebeš odmah, neću tvoj jezik, želim tvoj veliki kurac u sebi, želim da me odmah rastrgneš! ” Znao sam da je Tamara ovo čuo, a ja sam se samo slatko nasmejao.. . Lagano sam provukao između njenih nogu, stavio joj jednu na rame i polako krenuo svojim kurcem da je milujem po pičkici.

Odavno ga nisam imao tako mokar, sa njega kaplje. Polako sam je lupkao glavom po klitorisu, vrpoljila se kao luda, dahtala, preklinjala me "Hajde, jebi me ljubavi, molim te teeeee". Samo sam želeo da bude što glasnije i uspeo sam. Zapalio sam svoju devojku kao retko do sada, da je samo znala razlog za to.. . Stavio sam njenu glavu u njenu pičku, počeo da je polako punim, a onda sam iznenada jurio do kraja, prekrivši je svojim telom. Ona je glasno vrisnula, čini mi se da se to čulo po podu, stisnula me nogama i lupila karlicom po njemu koliko je mogla. Stajali smo nekoliko trenutaka tako povezani, mogli smo čuti kako nam srca lupaju. Anđela me je udarila po leđima, ne vadeći to, mirno se smestila i počela da ga tuče. Jahala me je kao luda, nikad iz nje nije izbijala tolika vatra.

Prvo je prebolela celim telom što je dalje mogla, a onda se utihnula i samo se pročešljala po zadnjici. Stalno je burno stenjala, nikada nije bila tako jasna, kao da je shvatila da je to uglavnom ono što mi je trenutno potrebno. Shvatio sam da ne možemo dugo da nastavimo. Rekao sam joj da moram da je jebem otpozadi, cenila je to više od svega. Sišla je sa mene, i zeznula na taj način, istražujući moje rame. Cele prepone su joj bile potpuno mokre, a pošto se nedavno depilirala, uglavnom je svetlucala. Ta scena me je zapalila kao da sam je zanimljivo jebao. Iskrivio sam se i pomerio jezik sa njenog klitorisa na njen zadnji deo, što je ona pratila uz buran žamor. Ustao sam, uhvatio joj kukove rukama i nežno ga pozicionirao što je više moguće u njenu vruću macu. U njoj je bilo vrelo kao prokletstvo.

Odlučio sam da je pojebem. Nežno sam je udario desnom rukom po poleđini, na šta se ona nedavno zakikotala i rekla "MMmmmmmm, treba mi još! " Dobio sam pristojnu kadencu, pobedio sam je svaku priliku koliko god je to moguće, zamalo da je zakucao do same pregrade koja nas je izolovala od Tamare. Obožavala je kada sam je jako zeznuo, a nije mi ostala dužna. Pročešljala je zadnjicu i jednom rukom prošla između mojih nogu i trljala mi jaja dok sam se uvlačio u nju. Levom rukom sam je zgrabio za kosu, snažno povukao prema sebi, a desnom je snažno udario po guzici. Ona je bučno vikala: „Hajde, hajde, daj mi je, jebi svoju malu kurvinu, uništi me…“ kad god sam prvi put čula takve reči od nje, i to me je još više izluđivalo. Povukao sam je za kosu, podigao njen deo grudi i položio je na svoja grudi.

Zgrabio sam joj uske sise sa dve ruke i kratkim ubodima je snažno zeznuo. Čuli smo udarce naših tela natopljenih znojem, poljubio sam je u vrat, snažno zgnječivši njene areole. Stavio sam jednu predaju i počeo snažno trljati njen klitoris. Bilo je to mnogo za nju, niotkuda je počela da steže, a po gnječenju mišića njene mace shvatio sam da dolazi. Ona je u pravom smislu počela da viče "Aaaaaaahhhhh, ja cumming love, ne mogu da izdržim ništa drugo, ja cummingmmmmmm". Dok se izvijao, postepeno sam ga zaobilazio, morao sam da odložim drugi koliko god se moglo očekivati. Lagano se stišala, a kada je konačno završila, okrenula se i počela snažno da mi pucketa kurac. Ležala je na leđima, spustivši glavu direktno ispred mojih prepona, čvrsto viseći da mogu detonirati.

Osetila je da se bližim kraju i uz par poteza jezikom sve što se skupljalo u meni te večeri izletelo je van. Svršio sam jako, sipajući spermu na njeno lice i kosu natopljenu znojem. Skidala ga je dok nije izašla poslednja kap sperme, lizala ga dok nije potpuno utihnula. Prstima je uzela i polizala komadiće sperme koji su joj pali oko usta, a zatim je u tom trenutku ustala i otišla u toalet. Implodirao sam na krevetu, umoran i znojan, ubeđen, verovatno greškom, da je ovaj neverovatan kreten. Ubrzo se vratila i zalepila se za mene. Ona je klimnula glavom, a ja sam razmišljao o svemu što se moglo čuti za to vreme. Međutim, kako sam bio istrošen, ubrzo sam klimnuo glavom. Ne sećam se da li sam nešto zamislio

Ustao sam odmah pred početak dana. Nakon buđenja, suptilnosti od prethodne večeri počele su da mi se uvlače u glavu.

Bez obzira na izuzetan seks koji mi je ulepšao taj divni dan, Tamara je bila u prvom planu mojih misli. Trebalo mi je da je imam, birao sam dok je moja bolja polovina odmarala blizu mene. Pošto ona obično duže drema, odlučio sam da ustanem. Nismo imali šta da uživamo u sobi, pa sam posle kratkog tuširanja otišao na posao u kafić. Natprirodno, kada sam ušao, u njemu je bila samo jedna osoba - Tamara. Bila je udaljena od svih ostalih za stolom, sva zamišljena i pila čaj. Odmah me je videla i njeno držanje se potpuno promenilo.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija