Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Početak sezone

Jedva. sam dočekala početak toplijih dana kraj petog mjeseca razmišljala sam o ljetu te sam slučajno naišla na članak o nudizmu koji me je zainteresirao a onda sam još malo istraživala. Uvijek sam nailazila na slike prekrasnih plaža a slike ljudskih tijela u ravnomjernoj brončanoj boji Sve više sam razmišljala da ljeto provedem na jednoj od nudističkih plaža. Prvu stvar što sam napravila je da sam obrijala picu te sam istraživala divlje nudističke plaže u blizini grada u kojem živim Pošto je tad bila zima znala sam otić prošetati tim plažama No napokon su došli topli dani jedva sam ih dočekala. Došavši sa posla pogledala sam prognozu za vikend su zvali visoke temperature idealno za odlazak na plažu. Polako sam se skinula pogledala prema pici koju sam morala obrijati Nakon brijanja lagano sam namazala ruke kokosovim uljem te lagano ga počela nanositi na izbrijano područje svakim pokretom ruke osjetila sam kako uzbuđenje u meni raste pa zašto ne otišla sam u dnevni boravak ugodno se zavalila na trosjed i lagano krenula milovat picu nježnim kružnim pokretima te se uskoro dovela do vrhunca tu večer sam sebe još par puta priuštila užitak gledajući klipiće za odrasle sex na plaži.

Zamišljajući sebe jer iskreno odavno se nisam pojebala. Probudila sam se odmorna i nakon doručka otišla na divlju plažu. Obradovala sam se kad sam vidjela da po uvalicama ima još kupaća. Skinula sam sve sa sebe osim donjeg dijela kupačeg kostima uzela rusak zaključala auto te krenula pronaći mjesto za nudiranje. Nakon par minuta pronašla sam malu uvalicu sa dvije ravne ploče za sunčanje između kojih se nalazila šljunčana mala plaža. i borom koji je pružao dovoljno hlada. Odabrala sam ploču ispod bora gdje sam ostavila ranac a nakon što sam postavila na plažu ručnik vidjela sam da stariji gospodin je došao na drugu ploču. Nakon što je namjestio ručnik skinio se potpuno gol što sam i ja učinila Okrenio se prema meni i bez skrivanja pogleda omjerio me od glave do pete.

Nisam se nimalo iznenadila kad je ruku spustio na svoje spolovilo pri čemu se okrenio prema meni tako da sam mogla vidjeti kako miluje jaja Polako sam raširila noge pokazujući mu da lagano prstima prelazim preko usmina Krenuo je prema meni pri čemu sam vidjela kako mu se kurac uručuje Došavši do mene spustio je ruku na moju pici Vješto je nastavio da se igra sa njom Spustila sam ruke na njegov kurac koji je pulsirao ukručujuči se Uskoro se potpuno ukrutio te sam svatila da u rukama imam veliku kurčinu. Pica mi je obilato vlažila pod njegovim prstima Uskoro se namjestio između moji nogu a ja sam rukom namjestila glavić na ulaz u moju picu. Uživala sam u širenju pice dok je kurac ulazio u nju Uskoro je čitavom dužinom bio u meni A kad je krenuo sa pokretima unutra vani obuhvatila sam njegove guzove Spustio je usne na moje grudi i jezikom lizao bradavice A ja sam lagano uskladila svoje pokrete sa njegovim pri čemu sam rukama klizila niz njegova leđa Upozorio me da mu dolazi vrhunac a ja sam kroz dahtaje dala mu do znanja da želim da svrši u meni Uskoro sam osjetila topli mlaz sperme kako mi ispunjava picu.

Nakon što ga je izvadio ustao je te krenuo prema ploći ostavljajući me a ja sam uživala u pulsiranju pice dok je izbacila spermu. Nakon što sam došla sebi ustala sam te krenula prema mjestu gdje se stariji muškarac sunčao pri čemu je niz noge cijedila sperma. Došavši do njega spustila sam ruke na njegova jaja te mu rekla pa imate prekrasnu kurčinu. Spustila sam glavu između njegovih nogu te usnama obuhvatila glavić Jezikom sam kružila po glaviću a njegov polu ukručeni kurac se ukrutio. Jezikom sam klizila čitavom dužinom došavši do jaja jedno po jedno jaje sam usisala u usta. Polako sam jezikom klizila po kurcu da bi polako uzela glavić u usta istodobno rukom drkajući mu i milujući mu jaja Pri čemu sam ga znala sve više primat u usta Nakon nekog vremena osjetila sam da mu se bliži vrhunac Prvi mlaz sam dobila pravo u grlo a ostatak mi je napunio usta.

Svu spermu sam progutala a onda sam još neko vrijeme jezikom klizila po kurcu i glaviću. Nakon čega sam mu još jednom pohvalila njegovu golemu kurčinu te da ima ukusnu spermu Nadam se da nemate ništa protiv da se nastavimo družiti . p

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija